AGP 18.02.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Hej Kaluś, długo mnie u ciebie nie było i teraz nadrabiam zaległości dziennikowe. Ale żeście się tu porozpisywali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.02.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 dzień dobry słoneczka życze i wiosnyyyyyyyy!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 19.02.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Czy u Was też się topi na potęgę? Wczoraj na spacerku z dzidzią brodziłam po kostki w wodzie Nigdy się tak nie cieszyłam z obfitości kałuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 19.02.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Witam! Kaluś, kobieto gdzieś Ty zaginęła? Chociaz i ja gdzieś zabłądziłam ciut Ja cieszyłam się w dzień ciut z tych kałuż, ale wieczorem jak byłam na spacerze z Miskiem -to... łoj ślizgawicaaaaaaa... Nu i patrzę na te rzeczki, że ciut wyższe się robią.... Ale nich się ociepla itp. Ileż będe czekała! Ja juz zadowolona jestem jak te słonko znowu od rana świeci... tylko te blałe pola ewentualnie trzeba pomalować na zielono i wiosna! Pozdrawiam wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.02.2010 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 żyje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaK32 21.02.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 witam witam! Twój dziennik to ja już czytam od.....zanim powstał nasz domek , podobny budowany przez Wasco stoi w moim mieście....ach jak ja tym ludziom zazdrościłam, ale na szczęście mam swojego balowicza i jest mi cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.02.2010 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 witam witam! Twój dziennik to ja już czytam od.....zanim powstał nasz domek , podobny budowany przez Wasco stoi w moim mieście....ach jak ja tym ludziom zazdrościłam, ale na szczęście mam swojego balowicza i jest mi cudnie Witaj w moich skromnych progach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.02.2010 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Witam wszystkich !!! czas uaktualnić swój dziennik chociaż na budowie przez tą zime niewiele się dzieje..... w środku az wstyd pokazac......taki bajzel http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S4F-cDkHihI/AAAAAAAAFtg/jkCgpHkcsiQ/s512/DSCN3989.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.02.2010 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 jedną z nowości jest położona podłogówka we wiatrołapie Alma pilnuje wejścia do domu !!! http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S4F-jN8zhPI/AAAAAAAAFtk/hX8EoOJfz0o/s512/DSCN3991.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.02.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Ładna ta Twoja podłogówka, fachowo położona, a Alma wybitnie pasuje do domku, nawet kolorystycznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 21.02.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Kalu, każda zmiana na budowie, nawet najmniejsza cieszy. A zima ponoć ma się ku końcowi, więc pewnie niedługo ruszycie pełną parą z pracami. Alma faktycznie idealnie komponuje się z kolorystyką domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.02.2010 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 oj ......niech już będzie ta wiosna wreszcie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.02.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Jestem ZA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 21.02.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Przyłączę się. Jak tak razem będziemy chcieli, to może szybciej przyjdzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.02.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 jedną z nowości jest położona podłogówka we wiatrołapie Alma pilnuje wejścia do domu !!! http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S4F-jN8zhPI/AAAAAAAAFtk/hX8EoOJfz0o/s512/DSCN3991.JPG Alma pilnuje podłogówki, a nie wejścia. Już by chciała, żeby jej w łapki było ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.02.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Ależ super zdjęcie To musicie szybko się wprowadzić, żeby jej było cieplutko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.02.2010 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Ależ super zdjęcie To musicie szybko się wprowadzić, żeby jej było cieplutko :) nie wiem jak nam pójdzie z ta budową........i czy Alma nie bedzie jeszcze kolejnej zimy nie marzła!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 21.02.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Witaj kalu! Widzę, że czekasz na wiosnę tak samo jak cała nasza reszta . Ale widzę także, że już niewiele Ci pozostało do zakończenia prac. Szczęściara z Ciebie! Pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.02.2010 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Witaj kalu! Widzę, że czekasz na wiosnę tak samo jak cała nasza reszta . Ale widzę także, że już niewiele Ci pozostało do zakończenia prac. Szczęściara z Ciebie! Pozdrawiam.. Iwonko.........jakie niewiele????? do tej pory jakoś szło szybko....... a teraz sie wszystko ciagnie i ciagnie i konca nie widac !!!!!!!!!! jeszcze druga zima nas zastanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.02.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Witaj kalu! Widzę, że czekasz na wiosnę tak samo jak cała nasza reszta . Ale widzę także, że już niewiele Ci pozostało do zakończenia prac. Szczęściara z Ciebie! Pozdrawiam.. Iwonko.........jakie niewiele????? do tej pory jakoś szło szybko....... a teraz sie wszystko ciagnie i ciagnie i konca nie widac !!!!!!!!!! jeszcze druga zima nas zastanie Wylewki i już możesz mieszkać Ja najchętniej bym już w Gali została, ale jak tylko zrobią POŚ-a i położą kafle, to nie ma mocnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts