malgos2 01.03.2010 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Kala, cos Cie nie widze na liscie 13.03... Ale bedziesz, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.03.2010 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 u nas jest zwykła cegła-czerwona [nie klinkier] jak "dojdę" do etapu wnętrza pokażę bardzo fanjie komponuje się z balami pozdr! Marta..........a możesz tutaj u mnie wstawic jedno takie zdjęcie???? bardzo prosze!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.03.2010 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Kala, cos Cie nie widze na liscie 13.03... Ale bedziesz, co? Małgoś.....zupełnie w temacie nie jestem o co chodzi z tym 13.03??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.03.2010 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Kaluś... cegła bielona nie jest tak "agresywna"... cudna jest i nawet dużo będzie jej u mnie ... ale taki kamień jak pokazałaś, pomimo tego, że też jasny to drapieżny, kamienny i zimny jest... chyba, że dasz fugi w tym samym kolorze u mnie problem polega na tym.....że komin mam zupełnie w innym miejscu a po drugie komin nie jest z cegieł!! i właśnie z tego powodu u mnie nie będzie bielonych cegieł...tylko chce taki efekt osiagnąć tymi kamiennymi płytkami! u siebie chce te płytki powklejać bardzo ciasno!!! czy może lepsze będą większe przerwy? między płytkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.03.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Cześc Kaluś jak pogoda u Ciebie bo umnie słoneczko slicznie swieci i cieplutko w miare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.03.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 hej kaluś buziaki przesyłam, kasa poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.03.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Cześc Kaluś jak pogoda u Ciebie bo umnie słoneczko slicznie swieci i cieplutko w miare Witaj jessi !! u nas mokro, zimno i straszny wiatr !!! a ja chodze przeziebiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.03.2010 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 hej kaluś buziaki przesyłam, kasa poszła dzięki kawika!! szykujesz sie juz na wakcje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.03.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Kaluś zajrzyj, przeczytaj ........http://chcebyczyckochac.bloog.pl/comment.html?q=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.03.2010 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 meg.........czytam............ mozna jakoś pomóc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 01.03.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Cześć Kaluś Przesyłam cieplutkie pozdrowienia, może przełożą się na pogodę ? Buźka :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.03.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 A ja chcę obejrzeć tą skrzynię po zrobieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.03.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 meg.........czytam............ mozna jakoś pomóc??? Dzieki Kaluniu!! Kasia podała nr konta, każda, awet najmniejsza, kwotka, będzie dla niej ogromna !!!! To wspaniała dziewczyna, ze wspaniałą przeszłością i niestety ze smutną przyszłością. Ale jest dzielna!!!!! I warta pomocy !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.03.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 A o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.03.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 http://chcebyczyckochac.bloog.pl/comment.html?q=1 poczytajcie........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.03.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 hej kaluś buziaki przesyłam, kasa poszła dzięki kawika!! szykujesz sie juz na wakcje??? żebyś wiedziała czytam o tej wyspie o połączenaich itp już nie moge się doczekać mama nadzieję że dojadę bez problemów dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.03.2010 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Kawika........widoki z promu są REWELACYJNE!!!!!!!!!pamietaj aby miec aparat przy sobie!!!!!!!http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SqZE8l-TfrI/AAAAAAAAESo/ikXhDpkuqAQ/s512/PICT0222.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.03.2010 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 A ja chcę obejrzeć tą skrzynię po zrobieniu Meganko..........jesli takowa powstanie ...to pokaże oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.03.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Kawika........widoki z promu są REWELACYJNE!!!!!!!!! pamietaj aby miec aparat przy sobie!!!!!!! http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SqZE8l-TfrI/AAAAAAAAESo/ikXhDpkuqAQ/s512/PICT0222.JPG nooo aparatu to ja praktycznie na wyjazdach z ręki nie wypuszczam ale piękna pogoda już się rozmarzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.03.2010 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 przy okazji przypomnę swoje ogłoszenie........z działu ogłoszeń ZAPRASZAM NA WYPOCZYNEK DO CHORWACJI OFERUJE APARTAMENTY 2,3,4 i 5 OSOBOWWE MAMY TAM ZAPRZYJAŻNIONĄ CHORWACKĄ RODZINE WŁAŚCICIEL MÓWI PO POLSKU APARTAMENT ZNAJDUJE SIE W DALMACJI, NA WYSPIE BRAĆ MIEJSCOWOŚC SUPETAR POŁĄCZENIE PROMOWE JEST ZE SPLITU MIEJSCOWOŚC JEST PRZEPIĘKNA!!! OSOBIŚCIE JEŻDZIMY TAM OD 8 LAT W TYM ROKU WYBIERAMY SIE PO RAZ DZIEWIĄTY !!! NAPRAWDE POLECAM !!!! DOMEK JEST PIĘTROWY APARTAMENTY POSIADAJĄ SYPIALNIE, KUCHNIE Z PEŁNYM WYPOSAŻENIEM, ŁAZIENKE, MIEJSCE WYPOCZYNKOWE, MIEJSCE PARKINGOWE. WŁAŚCICIEL MIESZKA W INNYM DOMU ) WIĘĆ MOŻNA CZUĆ SIE SWOBODNIE DLA ZAINTERESOWANYCH WYSLE DODATKOWE ZDJĘCIA I WSZYSTKIE INFORMACJE BLISKO PLAŻA -200M CENTRUM MIASTECZKA Z KAFEJKAMI I PROMENADĄ TEZ BLISKO - 300M CHORWACI BARDZO PRZYJAZNIE NASTAWIENI DO POLAKÓW ZAPRASZAM!!!! W RAZIE PYTAN PROSZE PISAC NA priv lub na GG 3953570 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts