kamlotek 03.03.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Kala jak znajdziesz tanią i dobrą wełnę,to daj znać Też się rozglądam za nią mąż własnie jest na budowie z jakims fachowcem i obliczja ile nam tej wełny potrzeba!!! a Ty już wiesz ile potrzebujesz?? nie,jeszcze nie wiem chyba pójdę na skróty i poproszę o wyliczenie kilku posiadaczy Skrzata,którzy już ocieplali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmach 04.03.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 szukam dachu dla mojego domku http://www.dachsystem.entro.pl/images/gal_01/104.jpg http://www.dachsystem.entro.pl/blachy_z_posypka_ceramiczna-17-spl.html nasz projekcik, tylko lekko zmodyfikowany, ale wpada w oko...A ta blacha komponuje z resztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.03.2010 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 artmach....... bardzo chciałabym miec dach czarny lub grafitowy!! i żeby choć troche przypominał gont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmach 04.03.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Ta blacha ładnie wygląda i pasuje do całości, więc jeśli kasiora puszcza to czemu nie... Ps. kurcze teraz się dopatrzyłem, że ten dom chyba nie ma komina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.03.2010 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 no faktycznie.............komina nie widze !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.03.2010 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Tutaj tez jest piekny dach........chociaz chciałabym jeszcze ciut ciemniejszy!! http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SoB9n5wYoMI/AAAAAAAAEKM/61TB4DmH500/s640/DSCN1410.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telewy 04.03.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Pozdrawiam Ziomkinię . Od dosyć dawna śledzę Waszą budowę z racji, że sporą część swojego życia spędziłem w Grudziądzu, a że dom piękny i z bala więc jest na co patrzeć. Też o takim dachu myślałem, ale te z posypką są trochę drogie, ostatnio sobie odpuściłem i na razie skupiam się na bardziej przyziemnych sprawach, czyli fundamentach Pozdrawiam, tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.03.2010 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Witaj telewy u mnie!! przeglądałam Twój blog....ale niestety nie udało mi sie zamieścić tam komentarza:( nie wiem dlaczego:( bardzo fajny projekt domku wybraliście, ..troszka podobny do naszego;)) nasza działka przed budowa też była taka zarośnięta....sporo pracy przed Tobą...ale warto!!!!!! jaka firma będzie stawiała Twój domek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.03.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Tutaj tez jest piekny dach........chociaz chciałabym jeszcze ciut ciemniejszy!! http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SoB9n5wYoMI/AAAAAAAAEKM/61TB4DmH500/s640/DSCN1410.JPG wow ale ten daszek sicznie sie prezentuje ,i powim że u Ciebie na na dachu rewelacyjnie by sie prezentował ,wręcz idealnie bo domek nawet podobny do Twojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.03.2010 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 wklejam sobie ..ku pamięci http://forum.muratordom.pl/adresy-sklepow-internetowych-z-jakich-korzystacie,t165323-180.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.03.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Kaluś... przy Twojej ilości stron... i tak nie będziesz pamiętała na której to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.03.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 I co z dachem... już coś wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.03.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Cześć przyszłam powiedzieć! ten pierwszy dach bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.03.2010 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 I co z dachem... już coś wiesz? no wiem...........że ma być czarny lub ciemny grafit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.03.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 od czegoś trzeba zacząć ... a dalej... blacha, dachówka, gont???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.03.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Na poprawe humoru , piosenka dla Kali i innych budowniczych domu z bali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamanda 04.03.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 witam ponownie dachy sliczne ale wydaje mi sie ze ten pierwszy ktory pokazalas jest duzo ladniejszy niz ten drugi ale wszystko to jest kwestia gustu .kalus decyzje powinnas podjac sama oczywiscie pytaj sluchaj odpowiedzi itd to jest pomocne ale tak naprawde to jest i bedzie twoj i tylko twoj domek wiec dobieraj wszysto tak aby ci sie podobalo i sprawialo przyjemnosc.wszystkie domki ktore budujemy czy chcemy budowac (tak jak ja) to sa domki naszych marzen ,nie wazne co powiedza znajomi czy rodzina to maja byc nasze spelnione marzenia pozdrawiam kamanda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telewy 04.03.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Witaj telewy u mnie!! przeglądałam Twój blog....ale niestety nie udało mi sie zamieścić tam komentarza:( nie wiem dlaczego:( bardzo fajny projekt domku wybraliście, ..troszka podobny do naszego;)) nasza działka przed budowa też była taka zarośnięta....sporo pracy przed Tobą...ale warto!!!!!! jaka firma będzie stawiała Twój domek?? Teraz już powinno się dawać dodawać koemtarze, trzeba tylko wybrać profil "Anonimowy". Co do firmy to dom będą mi stawiać http://www.drewno-dom.pl/, mała, rodzinna firma z mojej okolicy. Jutro jadę podpisać wstępne umowy i zapłacić pierwszą zaliczkę Zgadza się, nasze domy są lekko podobne do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 05.03.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 czesc Kaluś a jak tam okienka dachowe juz dostałaś wycenę na nie ??? ,podobne ceny maja ,a co z dachem juz wybrałaś czy dalej sie zastanawiasz u nas bedzie kolor antracytowy , bardzo mi się podobaja ciemne dachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.03.2010 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 czesc Kaluś a jak tam okienka dachowe juz dostałaś wycenę na nie ??? ,podobne ceny maja ,a co z dachem juz wybrałaś czy dalej sie zastanawiasz u nas bedzie kolor antracytowy , bardzo mi się podobaja ciemne dachy jessi.........tak naprawde to od tygodnia łaże do pracy z gorączką, a po powrocie do domu wchodze prosto do łózka okienek dachowych jeszcze nie wyceniałam, myśle, że poczekam z tym do czasu akcjiz dachem póki co dostaliśmy wycene wełny mineralnej do ocieplenia poddasza , ścianek działowychi podłogi. Oczywiście cena powalająca:(( A ja nadal jestem chora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts