kamlotek 10.03.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Czemu ursa ,a nie isower ? Lepszy ,tańszy,mniej pyli czy 3w1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.03.2010 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Czemu ursa ,a nie isower ? Lepszy ,tańszy,mniej pyli czy 3w1? tańsza, lepsze parametry i transport gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.03.2010 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Witam !! własnie sie okazało, że zapomnieliśmy o wełnie na ocieplenie dachu w garażu!!!!!! ...i dziś mąż szybko domówił kolejne 40 m kw. wełny i tak dobrze, że taksz SZYBKO nas olśniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 11.03.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 hello to kiedy zaczynacie ocieplanie poddasza ?? ,ja juz sie nie umie doczekac konca marca bo mam nadzieje ze pogoda nie pokrzyżuje nam plany i swobodnie do nas wejdą budowlańcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 11.03.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Czemu ursa ,a nie isower ? Lepszy ,tańszy,mniej pyli czy 3w1? tańsza, lepsze parametry i transport gratis Super Kala,a mogłabym Cię prosić o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.03.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Witammmm Widzę, że nie tylko ja siedzę i jeżdżę, wydzwaniam itp. w sprawie m.in. wełny. U mnie jeszcze styropian, folia, regipsy... Kręćka idzie dostać. A najlepsze jest to, że opłaca nam się zamówć tak jak z pustakami poza naszą miejscowością... bo maja rabaty i nawet transport ok. a na miejscu takie zdzierusy! Zostawiłam to miskowi, bo on bardziej potrafi się targować Pozdrawiam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.03.2010 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Czemu ursa ,a nie isower ? Lepszy ,tańszy,mniej pyli czy 3w1? tańsza, lepsze parametry i transport gratis Super Kala,a mogłabym Cię prosić o namiary poszło na priv:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.03.2010 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Dziś kupiliśmy troche drewna do kominka na zime !!!! brzoza - 80 zł za metr ..a tak powaznie to pewności nie mam, czy na zimę już się tam wprowadzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.03.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Kala, a dlaczego własnie brzoza? Czy nie za szybko się spala? Mnie czeka zakup drewna do kominka, na razie spalalam wlasne. Moze na wiosnę będzie taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.03.2010 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 sure..........bo akurat taka się nadarzyła okazja potem trzeba będzie dokupic jeszcze jakiegoś twardego drzewa na zime... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.03.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Aaa.. bo i cena jakaś taka okazyjna chyba? Jeszcze za bardzo się nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.03.2010 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 ja tez sie nie znam na cenach...... ale mąż twierdzi, że to okazja !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.03.2010 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Kala, a dlaczego własnie brzoza? Czy nie za szybko się spala? Mnie czeka zakup drewna do kominka, na razie spalalam wlasne. Moze na wiosnę będzie taniej? Jest średnio twarde, ciężkie, i niezbyt trwałe dlatego konieczna jest jego szybka obróbka. Brzoza spala się bardzo ładnie dając duży jasny płomień. Z uwagi na małą ilość kory drewno to wydziela podobnie jak grab śladowe ilości dymu. Brzoza wysycha bardzo szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.03.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Witaj Kaluś... to jeszcze kominek i..... przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.03.2010 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Witaj Kaluś... to jeszcze kominek i..... przeprowadzka kominek stoi.........trzeba go tylko jakoś fajnie obudowac!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.03.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 a tam będziesz się obudową przejmować... hajcuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.03.2010 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Arctica..........obudowe kominka chcę zrobic w kaflach..... ale to nie aż takie pilne..... i nie jest niezbędne do palenia w kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.03.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Pamiętam jak szukałaś czerwonych , znalazłaś? No to coooo???? Drzewo jest - ciepło jest - .....................................przeprowadzka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.03.2010 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 tak.......mam namiar na czerwone......... ale teraz zastanawiam sie, czy nie lepsze będą białe???? a z przeprowadzką to może byc problem..........bo podłóg jeszcze nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysiekf 12.03.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Czemu ursa ,a nie isower ? Lepszy ,tańszy,mniej pyli czy 3w1? tańsza, lepsze parametry i transport gratis Super Kala,a mogłabym Cię prosić o namiary poszło na priv:) Witam Kala, Również czy mogę prosić o namiary i więcej szczegółów? Pozdrawiam i życzę Ci szybkiego meblowania i przeprowadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts