kala67 21.03.2010 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Dziekuje!!!!!!!!!!!! meg.......Ty zawsze znajdziesz cos superowego!!! Ania.....ja narazie robie takie nieśmkiałe zakupy roslinkowe.........bo moja działka nie ma jeszcze ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witam Dziś rano odebrałem muratora z kiosku i jakże mi miło było zobaczyć Cie Alicjo, człowiek poznaje fajne osoby, z pozoru takie normalne, a tu zaraz się okazuje, że albo gwiazda muratora, albo strażak roku Gratuluję tez oczywiście Meg, nie znam jeszcze osobiście, ale liczę na to, ze kiedyś poznam Sporo roślinek zakupiłaś, ja się na razie wstrzymuję, bo już nie ma gdzie sadzić, jak górkę humusu po budowie się rozplantuje, to coś jeszcze dosadzę. Od wczoraj u mnie tynkują wewnątrz, w końcu coś się dzieje. Tinek...... dziekuje z tym muratorem..to takie lekkie zaskoczenie dla mnie, bo nie uprzedzili mnie, że bedę w tym numerze akurat pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.03.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 no normalnie muszę zaraz iść po tego Muratora! I jak, Kalu, wybrałaś ścieżynkę? Też sobie przy okazji pooglądam, ale szukam nie takiej "wejściowej", chcę jakąś zbudować od tarasu do laweczki pod dębem, chyba dla odmiany z plyt kamiennych. Fajna byłaby też z drewna, ale nie wiem, jak to się sprawdzi podczas deszczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 no normalnie muszę zaraz iść po tego Muratora! I jak, Kalu, wybrałaś ścieżynkę? Też sobie przy okazji pooglądam, ale szukam nie takiej "wejściowej", chcę jakąś zbudować od tarasu do laweczki pod dębem, chyba dla odmiany z plyt kamiennych. Fajna byłaby też z drewna, ale nie wiem, jak to się sprawdzi podczas deszczu? to jeszcze nie kupiłaś????????????????? jak mogłaś ....podczas deszcze napewno bedzie ślizgawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.03.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 no normalnie muszę zaraz iść po tego Muratora! I jak, Kalu, wybrałaś ścieżynkę? Też sobie przy okazji pooglądam, ale szukam nie takiej "wejściowej", chcę jakąś zbudować od tarasu do laweczki pod dębem, chyba dla odmiany z plyt kamiennych. Fajna byłaby też z drewna, ale nie wiem, jak to się sprawdzi podczas deszczu? to jeszcze nie kupiłaś????????????????? jak mogłaś no nie wiem właśnie (bo przeciez w Obi na pewno był)!... o rany, jak ja mogłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.03.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witaj Kaluś... Te drzewka to kupiłaś, czy zapisałaś na listę do kupienia??? Glediczja może być też żółta lub czerwona, jeżeli byś potrzebowała jakiegoś urozmaicenia.... żółta szczególnie ładna, właściwie soczysto-zielona... Grujecznik przepięknie przebarwia się jesienią, tylko pamiętaj że ogromniaste drzewo z tego wyrośnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 21.03.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 cześć dziewczyny, ja to się od razu pochwaliłam koleżankom w pracy, że mam takie słynne koleżanki co je w czasopismach pokazują jak tylko muratora rozpieczętowałyśmy Kala ta Twoja psica to jest na tyle charakterystyczna, że ja Was i na dogo namierzyłam: no to córę w takim razie chyba, albo już nie wiem jak dla mnie to te kamienne są przepiękne, będę próbowała coś takiego u nas osiągnąć, ale to jeszcze daleka droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witaj Kaluś... Te drzewka to kupiłaś, czy zapisałaś na listę do kupienia??? Glediczja może być też żółta lub czerwona, jeżeli byś potrzebowała jakiegoś urozmaicenia.... żółta szczególnie ładna, właściwie soczysto-zielona... Grujecznik przepięknie przebarwia się jesienią, tylko pamiętaj że ogromniaste drzewo z tego wyrośnie Pozdrawiam Arctica.......kupiłam narazie złotokap , sosnę i 2 jodły... inne zamawiam w szkółce przez internet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 cześć dziewczyny, ja to się od razu pochwaliłam koleżankom w pracy, że mam takie słynne koleżanki co je w czasopismach pokazują jak tylko muratora rozpieczętowałyśmy Kala ta Twoja psica to jest na tyle charakterystyczna, że ja Was i na dogo namierzyłam a właściwie to poznając Was tutaj skojarzyłam, że już tam Was widziałam jak dla mnie to te kamienne są przepiękne, będę próbowała coś takiego u nas osiągnąć, ale to jeszcze daleka droga Kama.......na dogo.. jest Alma z moją córką, mnie tam chyba nie ma ?? nasza Alma jest z tej hodowli: http://www.magiclider.pl/strona-glowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 kurcze.......a ja mam dylemat z ogrodem...... jesienią wsadziliśmy sobie ponad 100 drzewek wzdłóż granicy działki......teraz planuje podosadzać tam inne roslinki........nawet pierwsze zakupy roslinkowe zrobiłam pojechaliśmy dziś na działke.......patrze i oczom nie wierze. w zime sarenki poobgryzały nam młode zasadzone jesienia drzewka!!!!!!! i teraz nie wiem co robic????? dosadzać dalej?? czy najpierw działke ogrodzić??????? ........ mąż mówi, że sarenki w zimie spod sniegu jedzenia szukały..... i teraz już nic mi nie zjedzą ale kto je tam wie??? co myślicie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Zapytaj na ogrodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Zapytaj na ogrodach. masz racje małgoś !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 podoba mi się http://designawards.files.wordpress.com/2006/11/courtyard-sanctuary.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Mnie tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 taki........prawdziwy tajemniczy ogród!!!!!! .....a mój dom stoi taki goły, żadnej roslinności wokół.........chyba bedę czekała ze sto lat, aż zleje się z ogrodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.03.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Ja zacznę od sadzenia tego, co będzie widac z okien, żeby już sobie rosło. I tak zajmie mi lata, aż zrealizuję wszystkie plany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 ...a ja zaczełam sadzenie wzdłuż granicy działki........żeby sie od pola ornego odgrodzic.......i troche zakryć widok z drogi na taras !!! ....chociaż tarasu jeszcze nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 21.03.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Na życzenie Kali - http://foto3.m.onet.pl/_m/7b9608e6bfb7be439ce914d3e67c892b,10,19,0.jpg Proszę bardzo!!!!!!! a ja też sobie wkleję!!!! U siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 dziekuje meg !!!!! będę miała na pamiątkę, pewnie już wiecej sie do gazety nie załapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.03.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 I tak sobie kupię! a co jakiś czas na FM jest akcja "tematyczna", jak zauważylam. Zawsze może być temat odpowiedni, np. o ogrodzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts