Nelli Sza 21.03.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Gratuluję Kalu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zachcianka 22.03.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Piękny domek Kala! I gratuluję gwieździe artykułu! I dziękuję za odwiedziny u mnie Ja mam rodzinę w grudziądzu często tam bywam. Rodzina 'psia' bo to rodzinne strony mojej suczki Rysi. Widze że na wątku wiosennie się zrobiło Ja wczoraj na spacerze zpotkałam Zabunie- więc wiosna zawitała do nas definitywnie:) Pozdrawiam ciepło z pomorza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zachcianka 22.03.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Piękny domek Kala! I gratuluję gwieździe artykułu! I dziękuję za odwiedziny u mnie Ja mam rodzinę w grudziądzu często tam bywam. Rodzina 'psia' bo to rodzinne strony mojej suczki Rysi. Widze że na wątku wiosennie się zrobiło Ja wczoraj na spacerze zpotkałam Zabunie- więc wiosna zawitała do nas definitywnie:) Pozdrawiam ciepło z pomorza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 22.03.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Kala Wielkie gratulacje Nie wiedziałam ,że Ty taka medialna jesteś!!!! A zmieniając temat>żal mi Twoich roślinek i sarenek też .Koniecznie musisz zrobić ogrodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.03.2010 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Witam i dziekuje wszystkim dzis mają nam wreszcie przywieść wełne do ocieplania poddasza!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 22.03.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Witam wiosennie . Gratuluję Kala, teraz dla Ciebie wszystko będzie "Pikuś,Pan Pikuś" . Budujesz dom, robisz wiele innych rzeczy i jeszcze w gazetach o tobie piszą i to nie w jakimś tam Faktach . Tylko patrzeć a w tv Cię zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 22.03.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Witam....... Kaluś to ja może juz o autograf Ciebie poprosze i meg60 Fajnie dziewczyny WAS zobaczyć i gratulujęęęęęęęęęęę Nu Kaluś czyli wełenka przyjechała to będzie się działo u Ciebie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.03.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Trzeba koniecznie urządzic zlot i pozbierac autografy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 22.03.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Kala gratulacje. A co ma być gorsza od męża . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.03.2010 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 dziekuje Wam .......wełna będzie dopiero w środe o 9 rano!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 22.03.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Kalu, i ja przyłączam się do gratulacji, dla meg60 też Ale mam sławne koleżanki A z tą wełną co się dzieje? Zamawiałaś przez allegro, czy w jakimś składzie budowlanym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.03.2010 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 dziekuje wełnę wkońcu zamawiałam w lokalnej hurtowni..... po przedstawieniu im wyceny z allegro...dwa razy mi zniżali cene Tylko, że nie maja na składze takiej ilości.....i dlatego czekamy !! ..ale obiecali na środe na 9.00 rano!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 23.03.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 to ja też pogratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.03.2010 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 dziękuje Bylam dziś na wywiadowce u młodszej córki.... kończy gimnazjum w tym roku....... przed nią egzamin końcowy....... a potem wybór szkoły średniej........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 23.03.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 dziękuje Bylam dziś na wywiadowce u młodszej córki.... kończy gimnazjum w tym roku....... przed nią egzamin końcowy....... a potem wybór szkoły średniej........ Jeszce tylko wpier... od ojca i Wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.03.2010 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 dziękuje Bylam dziś na wywiadowce u młodszej córki.... kończy gimnazjum w tym roku....... przed nią egzamin końcowy....... a potem wybór szkoły średniej........ Jeszce tylko wpier... od ojca i Wakacje cooliberku.......Jagoda Cie pozdrawia ...i pyta za co to wpier..... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.03.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 No, no .....a potem się dopiero zacznie....... mam to teraz - pierwsza klasa liceum. Wiem, ze już to przerabiałaś, ja też, ale za każdym razem jest, niestety, inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.03.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 No, no .....a potem się dopiero zacznie....... mam to teraz - pierwsza klasa liceum. Wiem, ze już to przerabiałaś, ja też, ale za każdym razem jest, niestety, inaczej ....tylko mi nie mów, że gorzej??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 23.03.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Kalu i ja przyleciałam pogratulować tobie i meg60. http://emoty.blox.pl/resource/Great.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/Great.gif Cieszę się, że dali trochę świeżej krwi do tej gazety, od razu sprzedaż im podskoczyła. Nie wiem jak wy, ale ja muratorka mam jeszcze z 2004 roku i dużo artykułów się powtarza, co robi się dość nudne. Wiem muszą się powtarzać, bo jak inaczej przyszli inwestorzy nauczyliby się czegokolwiek tylko zdjęcia mogliby bardziej aktualne dawać a nie ciągle to samo. Jest naprawdę wiele miejsc do pokazania a problemy i dylematy zawsze te same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.03.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 dziękuje Bylam dziś na wywiadowce u młodszej córki.... kończy gimnazjum w tym roku....... przed nią egzamin końcowy....... a potem wybór szkoły średniej........ Jeszce tylko wpier... od ojca i Wakacje cooliberku.......Jagoda Cie pozdrawia ...i pyta za co to wpier..... ?? też znam ten dowcip, ale to o Jasiu, a nie Jagodzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts