kala67 24.03.2010 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 no własnie.............o Jasiu !!!!!!!1 cooliber...........a Ty nie wiesz, że bicie dzieci jest przemocą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.03.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 No, no .....a potem się dopiero zacznie....... mam to teraz - pierwsza klasa liceum. Wiem, ze już to przerabiałaś, ja też, ale za każdym razem jest, niestety, inaczej ....tylko mi nie mów, że gorzej??????? Nie no gorzej to nie......ale inaczej, a może i ......gorzej Ale to nie norma, moja młodsza wpadła do takiej szkoły, że poziom ją trochę przewyższył. Pierwszy semestr miał nawet kryzys - łącznie ze zmianą szkoły ale na szczęście jakoś jej przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.03.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 No, no .....a potem się dopiero zacznie....... mam to teraz - pierwsza klasa liceum. Wiem, ze już to przerabiałaś, ja też, ale za każdym razem jest, niestety, inaczej ....tylko mi nie mów, że gorzej??????? Nie no gorzej to nie......ale inaczej, a może i ......gorzej Ale to nie norma, moja młodsza wpadła do takiej szkoły, że poziom ją trochę przewyższył. Pierwszy semestr miał nawet kryzys - łącznie ze zmianą szkoły ale na szczęście jakoś jej przeszło No nie, chyba jednak gimnazjum jest najtrudniejsze. Ale nie pod kątem nauki, tyulko wieku ogólnie... Tez zakupiłam kwietniowy nr Muratora, nareszcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 24.03.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 No, no .....a potem się dopiero zacznie....... mam to teraz - pierwsza klasa liceum. Wiem, ze już to przerabiałaś, ja też, ale za każdym razem jest, niestety, inaczej ....tylko mi nie mów, że gorzej??????? Nie no gorzej to nie......ale inaczej, a może i ......gorzej Ale to nie norma, moja młodsza wpadła do takiej szkoły, że poziom ją trochę przewyższył. Pierwszy semestr miał nawet kryzys - łącznie ze zmianą szkoły ale na szczęście jakoś jej przeszło No nie, chyba jednak gimnazjum jest najtrudniejsze. Ale nie pod kątem nauki, tyulko wieku ogólnie... Tez zakupiłam kwietniowy nr Muratora, nareszcie! Taaaaaaaak gimnazjum to poroniony pomysł Ministerstwa Oświaty, ale niestety trzeba przez to przejść. Masz rację sure, tam jest najgorzej, jeśli chodzi o wiek i wszystko z tym związane. Dzieci w tym wieku są okrutne ...... A w liceum,... kłopot jest z nawałem nauki i obowiązków, Nie wszystkie dzieciaki potrafią się w tym odnaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.03.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Taaaaaaaak gimnazjum to poroniony pomysł Ministerstwa Oświaty, ale niestety trzeba przez to przejść. Masz rację sure, tam jest najgorzej, jeśli chodzi o wiek i wszystko z tym związane. Dzieci w tym wieku są okrutne ...... A w liceum,... kłopot jest z nawałem nauki i obowiązków, Nie wszystkie dzieciaki potrafią się w tym odnaleźć. Cieszę się, ze mamy ten etap za sobą! W takim trudnym wieku wyizolować młodzież i umiescić w 1 szkole z innymi podobnymi - no i niby skąd mają mieć jakies sensowne wzorce. Wydaje im się np. że wszystkie odpały sa normalne, bo "wszyscy tak robią"... A jesli chodzi o poziom licemum, warto sobie wybrac takl, zeby wymagania były duże, ale w granicach możliwości. Bez sensu jest ciągle się frustrować, że trudno i się niczego nie umie, albo przeciwnie, że za łatwo i nudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.03.2010 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 UWAGA !!! SEZON BUDOWLANY 2010 UWAŻAM DZIŚ ZA ROZPOCZĘTY !!! Przyjechała dziś do nas o 9.00 rano wełna http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S6pcWdMHbsI/AAAAAAAAFz4/E_OhN3P7ZkA/s512/DSCN4066.JPG http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S6pcSGZrI8I/AAAAAAAAFz0/XIx6XGaFcKs/s512/DSCN4065.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.03.2010 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 mąż odrazu zabrał sie do roboty............ http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S6pcqckOqRI/AAAAAAAAFz8/mnZgpTLCvoA/s640/DSCN4067.JPG dziś polożona została wełna nad schodami i nad sypialnią Jagody..... http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S6pctm-tIiI/AAAAAAAAF0A/qQmv37F2Gbo/s640/DSCN4070.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.03.2010 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Tu juz wieczorem mąż pokazuje mi swoje dzieło w pokoju Jagody... http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S6pc0AI_aCI/AAAAAAAAF0E/UFVM6XdEmDk/s512/DSCN4077.JPG ale ogólnie .......jest jeszcze DUŻO !!!!! do zrobienia!!!!! http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S6pc3GjW4PI/AAAAAAAAF0I/dfTkuPNrqHk/s512/DSCN4073.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 24.03.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 UWAGA !!! SEZON BUDOWLANY 2010 UWAŻAM DZIŚ ZA ROZPOCZĘTY !!! Przyjechała dziś do nas o 9.00 rano wełna Super, wielkie gratulacje. Ale Twój mąż ma tempo pracy Parę dni i cała wełna będzie na swoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 24.03.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Kaluś ale Twój mąż szaleje z tą wełną! To sie nazywa rozpoczęcie sezonu! Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.03.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Fantastycznie zrobione to ocieplenie Miło mi się na to patrzy ale jednocześnie przeraża mnie jak my to będziemy robić. Jak myslisz czy nasz sufit bedzie się ocieplało podobnie? i te linki przytrzymają to wszystko i nic nie spadnie? A w jaki sposób mocowanie do tych sznurków zrobił twój mąż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.03.2010 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 aniahubi, Karolina i Artur ..........dzieki przekaże pochwały mężowi, ucieszy się sipatka.........nie mam pojęcia jak u Ciebie będzie wełna kładzona, ale myśle,że podobnie! Te linki podtrzymują wełne, są oplatane na gwoździe, potem na to przyjdzie jeszcze jakaś folia i płyta OSB chyba jak będą dalsze postępy.....to wstawie kolejne fotki Witam wszystkich...czwartkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 25.03.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Kalu, a kładziecie jedną warstwę wełny, czy dwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 25.03.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Jakbym się miał doszukiwać podobieństw, to bym powiedział że wełnę tej samej firmy układaliśmy ( układano nam ).No i też miałem pytać, czy to już ostatnia warstwa wełny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 25.03.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 GRATULUJĘ!!!! OTWARCIA SEZONU 2010 To jak?????? na jesień przeprowadzka?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.03.2010 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 aniahubi, tomkwas.....[/b]tak kładziemy jedna warstwe wełny gr.20 cm. ...podobno wystarczyłoby 15 cm, ale wolimy ciepły dach dziś też mąż z rana kładł wełne..... a teraz zmienia mi opony na letnie.......już chyba zima nie przyjdzie??? margay.........chciałabym przeprowadzke na jesieni.....ale czy to realne?? jeszcze tyle roboty przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 25.03.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 aniahubi, tomkwas.....[/b]tak kładziemy jedna warstwe wełny gr.20 cm. ...podobno wystarczyłoby 15 cm, ale wolimy ciepły dach dziś też mąż z rana kładł wełne..... a teraz zmienia mi opony na letnie.......już chyba zima nie przyjdzie??? margay.........chciałabym przeprowadzke na jesieni.....ale czy to realne?? jeszcze tyle roboty przed nami Witammmmmmmmm Kaluś no proszę SEZON OTWARTY -gratuluję i zyczę siły do pracy. Ja też jak pomyslę ile mnie i Miska czeka roboty, to czasami jestem w szoku. Ale patrz Kala jakie mamy plusy - mamy daszki nad głową -nic nie kapie, podczas deszczu można robić A ja Kala obserwując WAS tyle czasu, toooooooooooo wierzę, że na JESIENI będzie ta przeprowadzka Mąz jednym słowem naładował słonkiem wiosennym akumulatory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 25.03.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Piękna robota. Męża możesz pochwalić. http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_129_8.gif Ale , coby się było lepiej poproś go aby w takich miejscach jak pokazałem , wełnę troszeczke rozprężył , znaczy nie ściskał tak bardzo. http://lh4.ggpht.com/_Ec00jHbfhQk/S6u7UJcElwI/AAAAAAAABaY/InPN_ORKGIA/kala.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 25.03.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 aniahubi, tomkwas.....[/b]tak kładziemy jedna warstwe wełny gr.20 cm. ...podobno wystarczyłoby 15 cm, ale wolimy ciepły dach dziś też mąż z rana kładł wełne..... a teraz zmienia mi opony na letnie.......już chyba zima nie przyjdzie??? margay.........chciałabym przeprowadzke na jesieni.....ale czy to realne?? jeszcze tyle roboty przed nami My daliśmy 25 cm - 15 + 10 na krokwiach - ciepło jest na pewno Też myślałam, czy już opon nie zmienić - chyba trzeba się będzie przejechać zanim kolejki się ustawią Ja już zimy nie przewiduję, dziś dostałam od sąsiadki parę bylin i bez (lilak) - jutro muszę je wsadzić. Trzymam kciuki za jesienną przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 25.03.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Gratuluję postępów w pracach wykończeniowych. Wreszcie mamy wiosnę, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts