kala67 25.03.2010 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 aniahubi, tomkwas.....[/b]tak kładziemy jedna warstwe wełny gr.20 cm. ...podobno wystarczyłoby 15 cm, ale wolimy ciepły dach dziś też mąż z rana kładł wełne..... a teraz zmienia mi opony na letnie.......już chyba zima nie przyjdzie??? margay.........chciałabym przeprowadzke na jesieni.....ale czy to realne?? jeszcze tyle roboty przed nami Witammmmmmmmm Kaluś no proszę SEZON OTWARTY -gratuluję i zyczę siły do pracy. Ja też jak pomyslę ile mnie i Miska czeka roboty, to czasami jestem w szoku. Ale patrz Kala jakie mamy plusy - mamy daszki nad głową -nic nie kapie, podczas deszczu można robić A ja Kala obserwując WAS tyle czasu, toooooooooooo wierzę, że na JESIENI będzie ta przeprowadzka Mąz jednym słowem naładował słonkiem wiosennym akumulatory ......oj na szczęście na głowe nie kapie i nawet w razie dzeszczu można w środku coś powoli dłubac........ jak mąż położy tą wełne........to chciałabym aby zabrał się do ogrodzenia działki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.03.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Piękna robota. Męża możesz pochwalić. http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_129_8.gif Ale , coby się było lepiej poproś go aby w takich miejscach jak pokazałem , wełnę troszeczke rozprężył , znaczy nie ściskał tak bardzo. http://lh4.ggpht.com/_Ec00jHbfhQk/S6u7UJcElwI/AAAAAAAABaY/InPN_ORKGIA/kala.JPG Zbigniew.........pokazałam te miejsca mężowi..... poogladał, i powiedział.....że wełna jeszcze sama sie troche rozejdzie .....sama nie wiem rozejdzie troche??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 25.03.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Gratuluję pięknie położonej i włożonej wełny Kala,a mąż nie narzeka,że szczypie,drapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.03.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Gratuluję rozpoczętego sezonu i zyczę... tej przeprowadzki jesienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.03.2010 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 aniahubi, tomkwas.....[/b]tak kładziemy jedna warstwe wełny gr.20 cm. ...podobno wystarczyłoby 15 cm, ale wolimy ciepły dach dziś też mąż z rana kładł wełne..... a teraz zmienia mi opony na letnie.......już chyba zima nie przyjdzie??? margay.........chciałabym przeprowadzke na jesieni.....ale czy to realne?? jeszcze tyle roboty przed nami My daliśmy 25 cm - 15 + 10 na krokwiach - ciepło jest na pewno Też myślałam, czy już opon nie zmienić - chyba trzeba się będzie przejechać zanim kolejki się ustawią Ja już zimy nie przewiduję, dziś dostałam od sąsiadki parę bylin i bez (lilak) - jutro muszę je wsadzić. Trzymam kciuki za jesienną przeprowadzkę aniu....ja tez che juz wsadzac coś w ogródku ale musze sie chyba wstrzymać aż mąż działke ogrodzi......bo inaczej roślinki dostaną nóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.03.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Gratuluję postępów w pracach wykończeniowych. Wreszcie mamy wiosnę, prawda? dziekuje Iwonko oj ta wiosna w tym roku.........o miesiąc spóźniona przyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.03.2010 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Gratuluję pięknie położonej i włożonej wełny Kala,a mąż nie narzeka,że szczypie,drapie mąż wystepuje w specjalnym ubranku......jest zakryty od stóp do uszu chyba strzelę mu jakies foto ...na pamiątke w tym stroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.03.2010 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Gratuluję rozpoczętego sezonu i zyczę... tej przeprowadzki jesienią dzięki a jak jest u Was?? tez sezon rozpoczęty??? ide sprawdzić !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 25.03.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Gratuluję pięknie położonej i włożonej wełny Kala,a mąż nie narzeka,że szczypie,drapie mąż wystepuje w specjalnym ubranku......jest zakryty od stóp do uszu chyba strzelę mu jakies foto ...na pamiątke w tym stroju Zastanawia mnie ten specjalny strój Moja połówka,cos mi ostatnio przebąkuje,że nie damy rady sami położyć wełny,że drapie,że szczypie. Jak nie zobaczę tego specjalnego stroju,to każę mu op1 ubrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.03.2010 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Gratuluję pięknie położonej i włożonej wełny Kala,a mąż nie narzeka,że szczypie,drapie mąż wystepuje w specjalnym ubranku......jest zakryty od stóp do uszu chyba strzelę mu jakies foto ...na pamiątke w tym stroju Zastanawia mnie ten specjalny strój Moja połówka,cos mi ostatnio przebąkuje,że nie damy rady sami położyć wełny,że drapie,że szczypie. Jak nie zobaczę tego specjalnego stroju,to każę mu op1 ubrać ubierz męża w l-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 25.03.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Mówiłam mu żeby sobie z wojska przyniósł Taki gumowy,lateksowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 25.03.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Takie coś wystarczy. http://www.bhpcentrum.pl/?d=produkt&id=755 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 25.03.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Dzięki Zbyszek przyda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.03.2010 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Takie coś wystarczy. http://www.bhpcentrum.pl/?d=produkt&id=755 albo taki: https://twojafantazja.com/Kombinezon-934.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.03.2010 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 ZAPRASZAM NA WYPOCZYNEK DO CHORWACJI OFERUJE APARTAMENTY 2,3,4 i 5 OSOBOWWE MAMY TAM ZAPRZYJAŻNIONĄ CHORWACKĄ RODZINE WŁAŚCICIEL MÓWI PO POLSKU APARTAMENT ZNAJDUJE SIE W DALMACJI, NA WYSPIE BRAĆ MIEJSCOWOŚC SUPETAR POŁĄCZENIE PROMOWE JEST ZE SPLITU MIEJSCOWOŚC JEST PRZEPIĘKNA!!! OSOBIŚCIE JEŻDZIMY TAM OD 8 LAT W TYM ROKU WYBIERAMY SIE PO RAZ DZIEWIĄTY !!! NAPRAWDE POLECAM !!!! DOMEK JEST PIĘTROWY APARTAMENTY POSIADAJĄ SYPIALNIE, KUCHNIE Z PEŁNYM WYPOSAŻENIEM, ŁAZIENKE, MIEJSCE WYPOCZYNKOWE, MIEJSCE PARKINGOWE. WŁAŚCICIEL MIESZKA W INNYM DOMU ) WIĘĆ MOŻNA CZUĆ SIE SWOBODNIE DLA ZAINTERESOWANYCH WYSLE DODATKOWE ZDJĘCIA I WSZYSTKIE INFORMACJE BLISKO PLAŻA -200M CENTRUM MIASTECZKA Z KAFEJKAMI I PROMENADĄ TEZ BLISKO - 300M CHORWACI BARDZO PRZYJAZNIE NASTAWIENI DO POLAKÓW ZAPRASZAM!!!! W RAZIE PYTAN PROSZE PISAC NA GG 3953570 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.03.2010 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Wpadłam sie przywitac i powiedzieć, że wekeend mam niestety do dupy ..jade zaraz do szkoły.... i wracam jutro wieczorem dopiero .....ale mój mąż będzie dziś szalał z wełną na budowie!!! trzymajcie kciuki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 27.03.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Trzymamy kciuki mocno! Więc efekty będą na pewno spektakularne! Buziaki i mam nadzieję,że ten weekend minie Ci szybciutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 27.03.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 A ja wpadłam przywitać się po dłuższej nieobecności:) U nas sezon budowlany też już rozpczęty! Trzymam kciuki za Męża i wełnę, a tym bardziej za to, żeby weekend nie aż tak nieudany się okazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.03.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 A ja wpadłem .... i mi się córka urodziła .... tylko, że to stare dzieje i nie o tym miałem.... Wreszcie kupiłem MURATORA. No i znów znajoma twarz na łamach. Gratuluję. I życzę szybkich postępów w wykańczaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.03.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Hej... kciuki trzymam... i za Strażaka i za wełnę z którą wojował będzie... i za szkołę... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts