AGP 04.04.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 I ode mnie spóźnione - Wesołych Świąt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 04.04.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 hej:) wesołych świąt..... troche spóźnione ale to przez ta chrą przebudowę forum nic nie można znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.04.2010 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 http://www.matkapolka.com.pl/picart/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 04.04.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Witaj Kalu!!!! WESOLYCH I POGODNYCH SWIAT WIELKANOCNYCH życzy Dorota z rodziną Trochę spóźnione.....PA!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 04.04.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 http://www.fototube.pl/pix/img9/org/d41d88ad7c9bfde7adeb5a888fa21cdc.jpg A to ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 04.04.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Kalu radosnego świętowania życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 05.04.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 (edytowane) A ja tak......wiosennie ! http://gimnazjum.fuga.luzik.pl/mambo/images/stories/2009/wiosna.gif Edytowane 6 Kwietnia 2010 przez meg60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 05.04.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Hejka Kaluś !!!!Bardzo dziękuję za zaproszenie mnie do listy Twoich znajomych))")Pozdrawiam Cię cieplutko....)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.04.2010 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Witam wszystkich.............po Świętach !! ) ...........czy ktoś może mnie oświecić..............dlaczego ja nie dostaje powiadomień na skrzynke???? ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.04.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Witam wszystkich.............po Świętach !! ) ...........czy ktoś może mnie oświecić..............dlaczego ja nie dostaje powiadomień na skrzynke???? ( ...bo nie masz włączonych subskrybcji ... Jak już odkopiesz wszystkie ulubione wątki to u góry na szarym paseczku masz "narzędzia wątku". Tam trzeba włączyć subskrybcję ... najlepiej zaznacz opcję "natychmiast", bo będziesz poprawiać jak ja (cholera mnie bierze ) Jest jeszcze sposób - wpisać sie wszędzie . Ja tak robiłam ale ustawiły sie na 1 raz dziennie. I co mi po tym że wieczorem dostanę jedno powiadomienie jak w wątku sie "gotowało" cały dzień ? Brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.04.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 mi dziś pokazało, ze mam przepełnione wiadomości z FM....jak otworzyłam skrzynkę to oczopląu bym dostała, ze co wpis top u mnie powiadomienie...ch... mnie bierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 06.04.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Witam dziewczyny !! ja tez dopiero sie ucze nowego forum ,troszkę musiałam poprzestawiać żeby móc wstawiać mordki ,ale coraz lepiej mi idzie , a jak tam swieta minęły :pbo ja przejedzona jestem brrrrrrrrrr :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 06.04.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 cześć Wszystkim poświątecznie, przepraszam, że nie wcześniej ale mój sprzęt najwyraźniej nie chce współpracować z nowym forum, ale damy radę, jakoś to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 06.04.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 :bye:Wszędzie się wpisuję,bo jak nie dostanę odpowiedzi,że coś się dzieje u kogoś to mnie zaleje:mad:. Dobrze,że zakumałam o co chodzi z emotikonkami:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.04.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 To jak się te mordki wstawia ??????????????????? Bo sami widzicie, gdzie mi wyskakuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.04.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Cześć ! Mam ten sam problem co Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 06.04.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 To jak się te mordki wstawia ??????????????????? Bo sami widzicie, gdzie mi wyskakuje.... Wejdźcie w zaawansowaną edycję. Tu jest 15 emotikonek,a po naciśnięciu "Więcej" wyświetla się 54 pozostałych:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.04.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Weszłam...widzę...i co dalej? Po zaznaczeniu wyskakuje mi u góry... Gdzie są te "więcej?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 06.04.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Pod szybką odpowiedzią jest zaawansowana edycja-klikam w to,wyswietla się -Twoja odpowiedź. U góry w pasku między rozmiarem a załącznikami znajduje się 15 emotikonów. Poza tym z boku znajdują się te same emotikony. A pod nimi znajduje się napis "więcej",klikając w to wyskakuje lista emotikonek,czyli pozostałe:smile:. Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam;),ale starałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.04.2010 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 ...ja nie widze gdzie jest ich....więcej:(((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts