Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

Pod szybką odpowiedzią jest zaawansowana edycja-klikam w to,wyswietla się -Twoja odpowiedź. U góry w pasku między rozmiarem a załącznikami znajduje się 15 emotikonów. Poza tym z boku znajdują się te same emotikony. A pod nimi znajduje się napis "więcej",klikając w to wyskakuje lista emotikonek,czyli pozostałe:smile:. Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam;),ale starałam się:yes:

Po pierwsze w zaawansowanej nie mam u góry paska, z boku też nic nie mam....nie mam napisu " więcej"...

A z jakiej przeglądarki korzystacie? ...bo przecież nie mogę być aż tak g...a

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wchodzisz na moje ustawienia i wybierasz zaawansowane ustawienia. Gdy na to wejdziesz ustawiasz sobie wszystko, co ci pasuje. Pod koniec strony masz pozostałe opcje tam masz: Interfejs edytora postów i tu wybierasz zaawansowany lub standardowy edytor. Ja mam zaznaczony standardowy i wszystko mi hula.

Nie zapomnij dać na samym dole zapisz zmiany. Powodzenia.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ania a jak to zmienić ,bo ja juz nie pamiętam:bash:.Czy to nie trzeba wejść do

- panelu użytkownika

-Moje ustawienia

-moje konto

-zaawansowane ustawienia

-opcje wyświetlenia tematów i zaznaczyć

v pokaż sygnatury

v pokaż avatary

v pokaż obrazki(dotyczy zarówno obrazów załączonych do postów jak i znajdujących się na innym serwerze)

Wydaje mi się,że to jest to,ale mogę się mylić,dziś tak wiele było prób "udomowienia" i zrozumienia nowego fm,że już mi się pomajtało:p

Wchodzisz na moje ustawienia i wybierasz zaawansowane ustawienia. Gdy na to wejdziesz ustawiasz sobie wszystko, co ci pasuje. Pod koniec strony masz pozostałe opcje tam masz: Interfejs edytora postów i tu wybierasz zaawansowany lub standardowy edytor. Ja mam zaznaczony standardowy i wszystko mi hula.

Nie zapomnij dać na samym dole zapisz zmiany. Powodzenia.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Masz rację coś takiego po drodze do udomowienia potwora ,zaznaczałam:D

:wiggle: Kalusiu, spokojnie !!!! Nie od razu Kraków zbudowano !!!!! Powoli rozgryziesz wszystko !!! :yes::yes: Jak ja, laik komputerowy, już prawie kumam, to TY tym bardziej !!!! Tylko trochę cierpliwości i sprawdzony sposób: ryzyk fizyk czyt. metoda prób i błędów :yes::yes::yes:

Ja też już coraz lepiej się orientuję. Tylko na początku miałam na Firefoxie nakładkę ABP (blokującą reklamy) to mi strasznie wszystko wykrzaczało. A jak to ABP wyłączyłam to jest super.

Subskrypcje są fajnie zorganizowane, są różne wersje powiadomień i masz listę wszystkich subskrypcji. Mi się podoba. Poszukaj tylko trochę, albo tu pytaj to podpowiemy.

Kalu głowa do góry,jak ja się już tyle nauczyłam to i Ty dasz radę:D, na góze masz -narzędzia wątku,włączasz-dodaj subskrybcję i jest:)

........wchodze na górze w narzedzia wątku.........a tam mam.......wyłącz subskrypcje!!!

to chyba oznacza, że subskrypcje mam włączoną????...to dlaczego nie dostaje żadnych powiadomień???\

RATUNKU!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad: