Amtla 06.04.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Pod szybką odpowiedzią jest zaawansowana edycja-klikam w to,wyswietla się -Twoja odpowiedź. U góry w pasku między rozmiarem a załącznikami znajduje się 15 emotikonów. Poza tym z boku znajdują się te same emotikony. A pod nimi znajduje się napis "więcej",klikając w to wyskakuje lista emotikonek,czyli pozostałe:smile:. Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam;),ale starałam się Po pierwsze w zaawansowanej nie mam u góry paska, z boku też nic nie mam....nie mam napisu " więcej"... A z jakiej przeglądarki korzystacie? ...bo przecież nie mogę być aż tak g...a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 06.04.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Tu przeglądarka nie ma nic do rzeczy po prostu trzeba sobie zmienić w swoim profilu ustawienia. Masz na zarazie opcje podstawową gdzie nie ma buziek. Musisz to zmienić.:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 06.04.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Wchodzisz na moje ustawienia i wybierasz zaawansowane ustawienia. Gdy na to wejdziesz ustawiasz sobie wszystko, co ci pasuje. Pod koniec strony masz pozostałe opcje tam masz: Interfejs edytora postów i tu wybierasz zaawansowany lub standardowy edytor. Ja mam zaznaczony standardowy i wszystko mi hula. Nie zapomnij dać na samym dole zapisz zmiany. Powodzenia. :D:D:D:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 06.04.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Ania a jak to zmienić ,bo ja juz nie pamiętam:bash:.Czy to nie trzeba wejść do- panelu użytkownika -Moje ustawienia -moje konto -zaawansowane ustawienia -opcje wyświetlenia tematów i zaznaczyć v pokaż sygnatury v pokaż avatary v pokaż obrazki(dotyczy zarówno obrazów załączonych do postów jak i znajdujących się na innym serwerze) Wydaje mi się,że to jest to,ale mogę się mylić,dziś tak wiele było prób "udomowienia" i zrozumienia nowego fm,że już mi się pomajtało:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 06.04.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Wchodzisz na moje ustawienia i wybierasz zaawansowane ustawienia. Gdy na to wejdziesz ustawiasz sobie wszystko, co ci pasuje. Pod koniec strony masz pozostałe opcje tam masz: Interfejs edytora postów i tu wybierasz zaawansowany lub standardowy edytor. Ja mam zaznaczony standardowy i wszystko mi hula. Nie zapomnij dać na samym dole zapisz zmiany. Powodzenia. :D:D:D:D:D:D:D:D Masz rację coś takiego po drodze do udomowienia potwora ,zaznaczałam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.04.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Nie miałam zmienionych ustawień w profilu Teraz jak widać to zrobiłam i wszystko gra:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.04.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Kaluś jak dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.04.2010 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Strasznie wkurza mnie to forum!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 07.04.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Strasznie wkurza mnie to forum!!!!!!! Może zmień przeglądarkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.04.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Strasznie wkurza mnie to forum!!!!!!! Mogę Ci jedynie pomóc uruchomić mordki Zdjęć nie umiem wklejać...jescze:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.04.2010 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Może zmień przeglądarkę . ..prędzej zmienie forum ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.04.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Eeeeeeeeeee, nie jest tak źle - już umiem obrazki wklejać....szybko idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.04.2010 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Eeeeeeeeeee, nie jest tak źle - już umiem obrazki wklejać....szybko idzie... .......ale nie dostaje powiadomień..... nie wiem jak sledzić dzienniki znajomych....... poprostu porażka:(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 07.04.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Kalu głowa do góry,jak ja się już tyle nauczyłam to i Ty dasz radę, na góze masz -narzędzia wątku,włączasz-dodaj subskrybcję i jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.04.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 NO Kalunia uda się. Ja też już troszkę kapuję i powoli się uczę. Wjedziesz na subskrypcja i ci wyświetli kto na twoich znajomych wątkach pisał to sobie klikniesz i wejdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.04.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Kalusiu, spokojnie !!!! Nie od razu Kraków zbudowano !!!!! Powoli rozgryziesz wszystko !!! :yes: Jak ja, laik komputerowy, już prawie kumam, to TY tym bardziej !!!! Tylko trochę cierpliwości i sprawdzony sposób: ryzyk fizyk czyt. metoda prób i błędów :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 08.04.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Ja też już coraz lepiej się orientuję. Tylko na początku miałam na Firefoxie nakładkę ABP (blokującą reklamy) to mi strasznie wszystko wykrzaczało. A jak to ABP wyłączyłam to jest super.Subskrypcje są fajnie zorganizowane, są różne wersje powiadomień i masz listę wszystkich subskrypcji. Mi się podoba. Poszukaj tylko trochę, albo tu pytaj to podpowiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.04.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 niektórzy narzekają,że fm teraz pomału chodzi ,wlecze się,mi jakoś nie:no: . Ale znależli na to sposób i polecają zmienić przegladarkę na google chromehttp://www.google.com/chrome/?hl=pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.04.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 hello mi dzis tez dośc sprawnie chodzi forum i powoli sie do niego przyzwyczajam ,z czasem na pewno bedzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.04.2010 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Kalu głowa do góry,jak ja się już tyle nauczyłam to i Ty dasz radę, na góze masz -narzędzia wątku,włączasz-dodaj subskrybcję i jest:) ........wchodze na górze w narzedzia wątku.........a tam mam.......wyłącz subskrypcje!!! to chyba oznacza, że subskrypcje mam włączoną????...to dlaczego nie dostaje żadnych powiadomień???\ RATUNKU!!!!!!!!!!!:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts