aniahubi 08.04.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ........wchodze na górze w narzedzia wątku.........a tam mam.......wyłącz subskrypcje!!! to chyba oznacza, że subskrypcje mam włączoną????...to dlaczego nie dostaje żadnych powiadomień???\ RATUNKU!!!!!!!!!!!:mad: Sprawdź jak masz subskrypcję ustawioną - czy powiadamianie na email każdorazowo, czy raz w tygodniu, czy wcale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.04.2010 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Ania.....a gdzie to sprawdzić???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 08.04.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ........wchodze na górze w narzedzia wątku.........a tam mam.......wyłącz subskrypcje!!! to chyba oznacza, że subskrypcje mam włączoną????...to dlaczego nie dostaje żadnych powiadomień???\ RATUNKU!!!!!!!!!!!:mad: Wejdź do edycja profilu, Ustawienia zaawansowane (w kolumnie po lewej) Zaznacz Ustawienia subskrypcji postów: Automatyczne powiadomienie na email http://img717.imageshack.us/img717/7264/42766990.th.jpg A tak w ogóle witam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.04.2010 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 próbuje poustawiać coś..........dziekuje za pomoc!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.04.2010 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 .......znalazłam u kogoś taki wpis: Monia spróbuj tak: wejdż w swój profil i kliknij przejdź do edycji pofilu, potem po lewej stronie na dole musisz znaleźć ustawienia zaawansowane (klikasz) znów zjeżdżasz na dół i w pozostałych opcjach zaznaczasz edytor zawansowany- edycja w trybie WYS/WYG i zapisujesz zmiany. A potem już tylko przy pisaniu wiadomości zaawansowaną edycję i masz buziek duuuużo musze spróbować!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 09.04.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 ........wchodze na górze w narzedzia wątku.........a tam mam.......wyłącz subskrypcje!!! to chyba oznacza, że subskrypcje mam włączoną????...to dlaczego nie dostaje żadnych powiadomień???\ RATUNKU!!!!!!!!!!!:mad: Jak byś miała subskrypcję włączoną to byś miała napisane: rezygnuj z subskrypcji tego wątku. Spróbuj wejść jeszcze raz i dokładnie sprawdź. Brawo włączyłaś sobie buźki, więc nie jest tak źle dasz radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.04.2010 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witam !!! ...powoli sie rozkręcam.........:lol2: ale naprawdę powoli ... Na działce mam kreta!!!!!!!:mad:.........macie jakieś sposoby na tego bydlaka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.04.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witam !!! ...powoli sie rozkręcam.........:lol2: ale naprawdę powoli ... Na działce mam kreta!!!!!!!:mad:.........macie jakieś sposoby na tego bydlaka??? Piłkarze rozsypują odpady tytoniu z Morrisa Podobno pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.04.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 cześć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 09.04.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 To Ci gość zawędrował. Widzisz jak domowo u Ciebie, każdy się pcha. :p Niestety tego gościa musisz się pozbyć i to konieczne. Jest tylko jedno, ale….. Jak się go pozbędziesz ze swojego ogródka on przejdzie do sąsiada i jemu będzie kopce robił. Ciężki orzech do zgryzienia. Podobno jest wiele sposobów na krety, tylko ja ich nigdy nie próbowałam, bo nie musiałam. Nigdy wcześniej nie miałam pola. Jedną metod pozbycia się gościa są odstraszacie dźwiękowe. Inne metody to preparaty chemiczne w postaci proszków. Od dawien dawna używano świece dymne lub karbid. Wydzielający się z nich gaz idzie od korytarzy i działa na większym obszarze. W castoramie jest najnowszy darmowy katalog o ogrodach, tarasach i balkonach stąd to wszystko wiem. Są w nim powklejane zdjęcia preparatów i opis ich działania. Polecam może akurat coś wybierzesz. :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.04.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Ja na krety zasadziłam SZACHOWNICĘ CESARSKĄ. Zdania są podzielone, ale u mnie sprawdziła się fantastycznie - krety w promieniu 100m uciekły !!!!!http://www.swiatkwiatow.pl/foto/szachownica-cesarska-korona-cesarska-8211-fritillaria-imperialis_5312.jpg a jeszcze doczytałam, może sie przydaNa krety polecam środek o nazwie kretol (o bardzo nieprzyjemnym zapachu) stosować go na nowe nory. Dwu lub trzykrotne zastosowania gwarantuje odstraszenie kreta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.04.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Cześć! Jestem otwarta na wszelakie pomysły odstraszające te stworki z działki .Ja mam ich kilka rodzin i uprzedzam ,ze są to mutanty,których nie bierze nic.Próbowaliśmy już chyba prawie wszystko . Nie skutkuje nic,a wręcz przyciąga.Odstraszacze na ultradźwięki potrafiły nawet wykopać .:lol2:Pozostały tylk metody niehumanitarne -prąd i wiatrówka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 09.04.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 http://emoty.blox.pl/resource/18.gifJak to mawia Super ES. Nie licha historia, ale niestety nic nie mogę na to poradzić. Na osłonę dodam, że ta wiatrówka to faktycznie niegłupi pomysł.:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 09.04.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 a u nas krety wyprowadziły się piorunem po zasiedleniu działki przez psy, u sąsiada działka przeorana we wszystkie strony a u nas ani jednego kopczyka:no:, nie wiem czy to jest powód ale słyszałam że krety są wrażliwe na drgania ziemi a jak u nas biegną dwa spaślaki 40kg to drży nie tylko gleba, może trza Almę podpuścić do ostrego hasania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2010 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Gwozdzik niech sie wypowie w kwestii kreta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.04.2010 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 dziękuje za wszystkie pomysły........:) będę musiała pewnie wszystkie po koleji wypróbować!!!!!!!!!:eek: Almy póki co nie mogę tam wypuszczać......bo nie ma ogrodzenia:( ..........a zapomniałam chyba napisać....... :confused:.../to przez to zamieszanie z nowym forum/..........że przed świetami.. w piatek Alma miała sterylke!!!!!!!!:cool: .........ja zaraz jede do szkoły..........życze wszystkim miłego i pracowitego wekeendu!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 10.04.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Hej Kaluś :):)milusiego weekendu Ci zycze :D:Dmam nadzieje ze i słoneczny bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.04.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Ja się tak nie bawię.... jak ja jezdem to Ciebie nie ma ... wracaj z tej szkoły bo za mądra będziesz;) Nie chcę straszyć, ale kreta pozbyć się nie da... i tak wróci... chyba że niehumanitarnie się pozbędziesz... na amen:cry: Ja pomykałam u siebie ciapkiem z bronami, a na następnym okrążeniu nowe górki były:jawdrop:... trza się przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.04.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Dzień dobry.wróciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 12.04.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 a gdzieś była jak Cię nie było Kawika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts