sure 12.04.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Dobry wieczór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.04.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Dzień dobry. wróciłam ... i ja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.04.2010 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 i ja wszystkich witam........... Szukamy czarnoziemu......bo póki co mam straszny piach na działce ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.04.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 ... i ja ... no teo jest nas dwoje Kama chora byłam na szczęście nie na głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 14.04.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 i ja wszystkich witam........... Szukamy czarnoziemu......bo póki co mam straszny piach na działce ( hej Kalus u nas tez duzo trzeba bedzie nawieżc ziemi ,ale z tym to juz nie mamy problem bo mamy faceta z okolic co nam nawiezie ziemi na działke, może jakos w wakacje jak juz domek bedzie gotowy to przywieziemi kilka wywrotek ziemi ,bo trzeba przekopac całą działkę i wyrównać :D,a troszkę do przekopania mamy w maju planuje troszke porządków porobic bo wiadomo w czasie budowy pełno się gromadzi rzeczy pozdrawiam cieplutko mam nadzieje ze chociaz u Ciebie ładna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 15.04.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Strasznie wkurza mnie to forum!!!!!!! Witam !! Kurcze Kala a mnie tu jakiś czas nie było i w ogóle nie mogę się odnaleźć A odnalezienie dzienników znajomych to też nie lada zadanie ..... Pozdrawiam i wracam do nauki tego nowego image !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.04.2010 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Witam wszystkich...........o ile jeszcze ktoś czyta mój dziennik :( ......... udało nam sie załatwic ziemie............300 zł za wywrotke 22 ton !! chyba drogo......ale nie znalazłam nic taniej niestety... maja przywieśc ziemie we wtorek..... Mąz ociepla poddasze, położył wełne, folie, teraz kładzie płyty................ zabiera się tez powoli do ścianek działowych............ Kurcze.....nie mam żadnych nowych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.04.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 kaluś - 300 zł to nie dużo, ja załatwiłam za 350 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.04.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 A ja na pewno jeszcze drożej, o ile pamiętam. A to ziemia ogrodnicza, czy do wyrównywania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.04.2010 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 to ma być ziemia pod trawę..........więc chyba ogrodnicza??????? dzis dostałam od znajomego..........jarząb zwyczajny i jarząb szwedzki .......jak się tutaj wstawia fotki?????????????????:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.04.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 ja wstawiałam tak: jest takie okienko "dodaj grafikę"..... np przy szybkiej odp. jest jako jako 7 znak ..klikałam i zaznaczałam "From URL" potem wstawiałam w to skopiowany adres zdjątka...nast. dodaj grafikę ponieżej i zdjatko już było...... mama nadzieje, że pomogłam sąsiadka dzisiaj załatwiła piękny czarnoziem za 100...ale to super okazja była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.04.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Ja klikam w zaawansowaną edycję,pisze komentarz,potem zjeżdżam na dół do "Dodatkowych opcji" i klikam w "zarządzaj załącznikami",następnie przy opcji "prześlij plik ze swojego komputera" jest przeglądaj,klikam,szukam zdjęcie,a następnie je po kolei wgrywam. Mam nadzieję,że pomogłam;). Ta funkcja w nowym fm jest zdecydowanie lepsza,gdyż nie trzeba korzystać z żadnych fotoszoków> Czy ja cos pomyliłam,tak dawno nie wklejałam nowych zdjęć,że być może mi się porymbało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.04.2010 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 dobra..........to spróbuje wstawić fotke............ http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SJWuBmDDoCI/AAAAAAAAB7k/lk2IyyeOi5s/s640/PICT0012.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.04.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Witaj...! Ja tam wstawiam fotki po staremu .. i już !!! jeśli masz nadal zdjęcia w albumie, to to jest najprostsze, oczywiście dla laików takich jak ja. Próbowałam w/g metody podanej przez forumowiczów, ale ja niekumata jestem i już. Więc robię to po staremu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 15.04.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 to ma być ziemia pod trawę..........więc chyba ogrodnicza??????? .......jak się tutaj wstawia fotki?????????????????:bash: Dokładnie tak jak pisze Meg - czyli po staremu - kopiujesz adres zdjęcia ze swojego albumu na Picasa Web i wklejasz pomiędzy a czyli piszesz tu wklejasz adres zdjecia Ale i metoda aka z Ina jest też prosta. Skopiuj sobie najpierw adres zdjęcia z albumu a następnie kliknij na ikonkę "dodaj grafikę" i tam wklej link. Działa Metody kamlotek jeszcze nie próbowała, ale jeśli takowa faktycznie jest to fajnie bo nie trzeba bedzie najpierw wrzucać fotek do wirtualnych albumów !! Dasz radę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 16.04.2010 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 dobra..........to spróbuje wstawić fotke............ http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SJWuBmDDoCI/AAAAAAAAB7k/lk2IyyeOi5s/s640/PICT0012.JPG Kala, co to za śliczny ogród? Twój? Też muszę nauczyć się wklejać zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.04.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Cześć Kala. Wydaje mi się że niedrogo za tę ziemię dałaś, a ona z transportem w cenie czy bez? Ja za płukany piasek dałam za 20 ton 300 zł ale nie wiem czy to jest porównywalne? Teraz czekam na wiadomości w sprawie ziemi. Może coś mi znajdą ci co wozili piaseczek? Tylko że ja to na leniwca chcę iść i nie kopać działki bo ręcznie to się uchechłamy na śmierć a żadna maszyna przy tym co już tam mamy nie ma pola manewru więc po prostu sypniemy wyrównamy i zasiejemy i ........................... ZOBACZYMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.04.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Kalu, to Twój ogród?? http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SJWuBmDDoCI/AAAAAAAAB7k/lk2IyyeOi5s/s640/PICT0012.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.04.2010 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Kalu, to Twój ogród?? http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SJWuBmDDoCI/AAAAAAAAB7k/lk2IyyeOi5s/s640/PICT0012.JPG Witam!! To moja działka ROD , która mamy od ponad 10 lat......... niestety musimy ją sprzedać bo odkąd rozpoczelismy budowe....nie mam czasu tam nic robić ...... .......dzis właśnie przyjdzie kupiec oglądać ta działeczke....... żal mi ją sprzedawać, bo duzo pracy tam włożyłam.......ale nie mam innego wyjścia niestety!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.04.2010 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 .........kolejna próba wstawiania zdjęć.........http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SJWtPfyuWMI/AAAAAAAAB7A/z370NtK2a5s/s512/PICT0041.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts