MartaK32 20.04.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 witaj Kala! widzę że sporo sie u Ciebie dzieje ogród na pewno będzie piękny, powodzenia domek cudny[ale to już wiesz:)] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.04.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 kala, jak to wszystko wsadzisz to będzie pięęęęęęęęęęękny las w twoim ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.04.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Hej Kalu Z tą ziemią to rzeczywiście masakra, człowiek ma ochotę sam ważyć Drzewka kiedy będziesz sadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 21.04.2010 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 kala........ chyba ma nerwa na ilość tej ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.04.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Po przemyśleniu i dokładnym obejrzeniu kupki ziemi stwierdzam że to granda że tak mało - piasek jak mi przywozili to jakoś większy wyglądał Toż ja kupę ziemi wykopaną spod domku mam dużo większą (co mi się wydawało że bardzo mała jest) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.04.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Chyba piasek jest lżejszy, bo ma ziarenka? Na pocieszenie wstawiam zdjęcie swojej ziemi, w sumie było 6 kupek (na zdjęciu już trochę rozrzucono), czyli około 3 tysiące zł... na pewno sama znalazłabym tańszą, ale wtedy jeszcze niestety miałam zaufanie do wykonawcy... http://img718.imageshack.us/img718/2124/p6230061.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.04.2010 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Kaluś to dlateg ja straciłam 12 tyś na sama ziemie.... nie dziwię Ci się, że szczęka ci opadała...ja zachowałam się tak samo..... 12 tyś ???? :jawdrop: ...to ile wywrotek zamówiłaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.04.2010 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 ja płaciłam po 350 zł i tak mizernie wygladała, do tego stopnia że myślałam iż pan mnie oszukał - nie oszukał, ale jakoś tych 5 wywrotek nie widać, ledwo strczyło na podsypanie parkanu:( zuzanka.......wieczorkiem pobuszuje po Twoim dzienniku !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.04.2010 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Kaluś pięknie u ciebie! szkoda,że nie mieszkasz bliżej bo ja mam do oddania przynajmniej ze 2 takie wywrotki, po wykopach pod kostkę brukową Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę bardzo oj szkoda. szkoda .......przyjmę każdą ilość ziemi !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.04.2010 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Hej Kalu Z tą ziemią to rzeczywiście masakra, człowiek ma ochotę sam ważyć Drzewka kiedy będziesz sadzić? ..jeszcze troszke Meganko........muszą dowieść całą zamówioną ziemie, rozgarnąć i wtedy będziemy sadzić !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.04.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Witam... no faktycznie niefajny ten Twój grunt rodzimy, sporo kaski będziesz musiała wybulić ... chyba, że może kaktusy posadź. Wiem, łatwo się śmiać, a posypać po wierzchu to nie wystarczy... nooo... może trawie, a pod każde drzewko i tak będziesz przecież sypać z wora:). Duuuużo nawozu i jakoś pociągną. Dobrze, że mi się trafiła II i III klasa ziemi... pół metra humusu, jak czarnoziem... jak kret wykopie to lepszej w workach nie kupisz:wiggle:... właśnie, idę na all po żywołapki na krety:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.04.2010 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 sure.......no.. te Twoje kupki ziemi też za wielkie nie były MartaK32, meg............dziekuje i ciesze sie, że Wam sie podoba kawika..........masz racje, mam nerw..........bo wożą i wożą.........a te kupki coraz mniejsze :jawdrop: sipatka.................a ta Twoja kupka ziemi jest Ci niepotrzeban ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.04.2010 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Witam... no faktycznie niefajny ten Twój grunt rodzimy, sporo kaski będziesz musiała wybulić ... chyba, że może kaktusy posadź. Wiem, łatwo się śmiać, a posypać po wierzchu to nie wystarczy... nooo... może trawie, a pod każde drzewko i tak będziesz przecież sypać z wora:). Duuuużo nawozu i jakoś pociągną. Dobrze, że mi się trafiła II i III klasa ziemi... pół metra humusu, jak czarnoziem... jak kret wykopie to lepszej w workach nie kupisz:wiggle:... właśnie, idę na all po żywołapki na krety:mad: Arctica.............jaki masz sposób na kreta????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 21.04.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 witam ja mam całą kupę ziemi do zagospodarowania tylko troche daleko:)i chyba mam nie dobrego męża jeszcze niczego nie pozwala mi kupować do ogrodu a ja bym już tak chciałakala czy masz pomysł jak zrobisz ganek? ps działkę masz piękną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 21.04.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Witam Kalu Twój domek prezentuje się wspaniale a i w środku dzieje się coraz więcej jeszcze troche i przeprowadzka murowana hi hi... Pozdrawiam i całuski ślę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.04.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Arctica.............jaki masz sposób na kreta????? Można kupić żywołapki... takie rurki z klapkami z obu stron... jak wlezie to nie wylezie. Zakopujesz toto w świeżym krecim tunelu... a rano masz śliczniusie futerko do głaskania... wywozisz daaaaaleko, dajesz buziaka i papa:bye:kreciku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.04.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Chyba nie będzie zadowolony, że dostał eksmisję hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.04.2010 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 po czym poznac czy mam jednego kreta.........czy całą krecią armie na działce?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.04.2010 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Dziś dowieźli więcej kupek ziemi......... mam wrażenie , że te kupki są coraz mniejsze http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S89YO36RAjI/AAAAAAAAF6Q/71r0qaSeoWo/s640/DSCN4114.JPG Dziś dostaliśmy od kolegi strażaka.....do naszego ogrodu taki krzaczek..........mam nadzieje, że przyjmie się u nas... http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S89YS2CbvvI/AAAAAAAAF6U/jF098UccGpc/s512/DSCN4118.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.04.2010 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Hej Kalus ,ale u Ciebie duże krety były ihhiihih:):) ,a krzaczek pewnie że sie przyjmie ,wystarczy znależc mu fajne miejsce i będzie rósł ,ta roslinka lubi sie rozrastać wiec z każdym rokiem będzie jej coraż więcej pozdrawiam buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts