Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chyba piasek jest lżejszy, bo ma ziarenka?

Na pocieszenie wstawiam zdjęcie swojej ziemi, w sumie było 6 kupek (na zdjęciu już trochę rozrzucono), czyli około 3 tysiące zł...

na pewno sama znalazłabym tańszą, ale wtedy jeszcze niestety miałam zaufanie do wykonawcy... :-x

http://img718.imageshack.us/img718/2124/p6230061.jpg

Witam... no faktycznie niefajny ten Twój grunt rodzimy, sporo kaski będziesz musiała wybulić :(... chyba, że może kaktusy posadź;). Wiem, łatwo się śmiać, a posypać po wierzchu to nie wystarczy... nooo... może trawie, a pod każde drzewko i tak będziesz przecież sypać z wora:). Duuuużo nawozu i jakoś pociągną;). Dobrze, że mi się trafiła II i III klasa ziemi... pół metra humusu, jak czarnoziem... jak kret wykopie to lepszej w workach nie kupisz:wiggle::D... właśnie, idę na all po żywołapki na krety:mad:

sure.......no.. te Twoje kupki ziemi też za wielkie nie były :eek:

MartaK32, meg............dziekuje i ciesze sie, że Wam sie podoba :cool:

kawika..........masz racje, mam nerw..........bo wożą i wożą.........a te kupki coraz mniejsze :jawdrop::jawdrop:

sipatka.................a ta Twoja kupka ziemi jest Ci niepotrzeban ??? :D

Witam... no faktycznie niefajny ten Twój grunt rodzimy, sporo kaski będziesz musiała wybulić :(... chyba, że może kaktusy posadź;). Wiem, łatwo się śmiać, a posypać po wierzchu to nie wystarczy... nooo... może trawie, a pod każde drzewko i tak będziesz przecież sypać z wora:). Duuuużo nawozu i jakoś pociągną;). Dobrze, że mi się trafiła II i III klasa ziemi... pół metra humusu, jak czarnoziem... jak kret wykopie to lepszej w workach nie kupisz:wiggle::D... właśnie, idę na all po żywołapki na krety:mad:

Arctica.............jaki masz sposób na kreta?????:rotfl:

Dziś dowieźli więcej kupek ziemi.........

mam wrażenie , że te kupki są coraz mniejsze :eek:

http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S89YO36RAjI/AAAAAAAAF6Q/71r0qaSeoWo/s640/DSCN4114.JPG

Dziś dostaliśmy od kolegi strażaka.....do naszego ogrodu taki krzaczek..........mam nadzieje, że przyjmie się u nas...;)

http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S89YS2CbvvI/AAAAAAAAF6U/jF098UccGpc/s512/DSCN4118.JPG