kamlotek 22.04.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Witam Oj niedobrze,niedobrze,że ta ziemia taka droga:eek:. A jak pomyślę ile ja będę musiała dokupić,to od razu drobne w kieszeni mi się nie zgadzają. Może kupimy 20arów na spółę i każda weźmie ile potrzebuje do siebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.04.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 12 tyś ???? :jawdrop: ...to ile wywrotek zamówiłaś??? no niestety sporo...działka w dole a i ją samą mam podsypaną na jeden bloczek wyżej niż droga główna..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.04.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Witam Oj niedobrze,niedobrze,że ta ziemia taka droga:eek:. A jak pomyślę ile ja będę musiała dokupić,to od razu drobne w kieszeni mi się nie zgadzają. Może kupimy 20arów na spółę i każda weźmie ile potrzebuje do siebie;) zależy ile za każdy ar dacie.... może jeszcze na tym zarobicie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.04.2010 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Witam czwartkowo............ czekamy na kolejne transporty ziemi....... Mąż od rana na budowie, zabrał się za ścianki działowe na parterze........ zdjęcia wieczorem pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.04.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 po czym poznac czy mam jednego kreta.........czy całą krecią armie na działce?????????? Nooo Kaluś... proste przecie... jak jednego wywieziesz i nowe kopce będą znaczy się, że kulegi sie ostali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.04.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 To może tak zwabić całą rodzinkę z ......... przyjaciółmi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.04.2010 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Pokazuje postepy na naszej budowie...........mam nadzieje, że zauważycie zmiany!!!!!! wejście do domu, wiatrołap wyglądał jeszcze niedawno tak: http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/Ssdr7L4apKI/AAAAAAAAEnU/nPSazHNdJ3E/s512/PICT0135.JPG a dzis tak wygląda: http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S9CAg96TF2I/AAAAAAAAF7E/K9EBdpB_X7s/s512/DSCN4119.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.04.2010 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Mąż dzielnie zajmuje się ściankami działowymi .......... CUDNIE Mu to wychodzi, jestem z NIEGO dumna !!!!!!!!! tak wyglądają efekty Jego pracy: pokoik gościnny: http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S9CAlvOnShI/AAAAAAAAF7I/qpfg9S7P0KU/s640/DSCN4120.JPG kuchnia: http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S9CApnMdomI/AAAAAAAAF7M/ua7xsrwBTBY/s512/DSCN4125.JPG spiżarka za kuchnią: http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S9CAvCcujKI/AAAAAAAAF7U/IS4b1hM-pJM/s512/DSCN4128.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.04.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 wolałbym Twój dom niż moje tysiące tulipanów cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.04.2010 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 wolałbym Twój dom niż moje tysiące tulipanów cześć dziękuje Twoje tulipany są CUDNE!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.04.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 no, no ,no widać , że mąż nie próżnuje;) ja też lubię jak mój chłop w domu grzebie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 22.04.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Pięknie Kaluniu !!!! Pogratuluj mężowi ! Prawdziwa złota rączka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.04.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Kalu, ależ małż pracowita mróweczka dobrze mu wychodzą te ścianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.04.2010 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Witam piątkowo !!! :yes: ............dziś spisujemy umowę sprzedaży naszej działeczki ROD............klucze oddałam już w środę..............bo nowa właścicielka ma dziś od rana urlop i chciała sobie już tam robić swoje porządki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.04.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Działki trochę ,żal,ale kaska się chyba bardziej przyda! Fajnie tak mieć taką "złotą rączkę" pod reką:yes:Zazdraszczam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.04.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 uuu szkoda, ze nie masz kogoś kto by sobie ta działeczkę obrabiała z bliskiej rodziny...tak jak u mnie teściowa... mimo, ze za często na niej nie jestem to jednak z swentymentem idę na nią... kupowałam ją będąc z Kubulą w ciąży, potem wózkiem codziennie jeździłam... ale przyznaję Ci rację, że przy natłoku obowiązków związanych z domem ,pracą nie miałabyś czasu, aby zachowac i jedno i drugie w należytym stanie... Ogród domowy pewnie też tak wypieścisz jak tamten, działkowy.....:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 23.04.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Widać,że nie tylko strażak roku,ale też i złota rączka inwestora domu z bali:yes:. Taki zdolny mąż to skarb,a ile przy tym guldenów budowlanych zaoszczędzonych:yes:. A zmiany od razu zauważalne . Trzymam kciuki za dalsze postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 23.04.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam wtorkowo !!!!!! chciałabym w jednym poście odpowiedzieć kilku osobom..........czy ktoś mi powie jak się wkleja kilka cytatów po sobie???? POMOCY !!!! eeeee .... bo nie wiem czy sprawa jeszcze aktualna .... ale jeśli tak to: Pod każdym postem znajdują się bodaj cztery ikonki. Interesuje nas tylko skrajna prawa, która się zwie "Muli-Cytat Tego Posta" i wygląda jak komiksowy dymek z plusikiem. Jak już zlokalizujesz posty na które chcesz odpowiedzieć cytując to klikasz pod każdym w tę właśnie ikonkę. Powinno się odfajkować. Jak już zaznaczysz w ten sposób wszystkie które chciałaś, zjeżdżasz na sam dół strony i klikasz "+Odpowiedz na ten temat". Dalej już sobie poradzisz ... pod warunkiem, że nowe forum nie wywinie jakiegoś kozła złośliwego. A to się niestety zdarza. Edytowane 23 Kwietnia 2010 przez tomkwas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.04.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Działki trochę ,żal,ale kaska się chyba bardziej przyda! Fajnie tak mieć taką "złotą rączkę" pod reką:yes:Zazdraszczam:yes: eeeee .... bo nie wiem czy sprawa jeszcze aktualna .... ale jeśli tak to: Pod każdym postem znajdują się bodaj cztery ikonki. Interesuje nas tylko skrajna prawa, która się zwie "Muli-Cytat Tego Posta" i wygląda jak komiksowy dymek z plusikiem. Jak już zlokalizujesz posty na które chcesz odpowiedzieć cytując to klikasz pod każdym w tę właśnie ikonkę. Powinno się odfajkować. Jak już zaznaczysz w ten sposób wszystkie które chciałaś, zjeżdżasz na sam dół strony i klikasz "+Odpowiedz na ten temat". Dalej już sobie poradzisz ... pod warunkiem, że nowe forum nie wywinie jakiegoś kozła złośliwego. A to się niestety zdarza. sprawdziłam!!! DZIAŁA!!! dzieki Tomkwas:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.04.2010 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 sprawdziłam!!! DZIAŁA!!! dzieki Tomkwas:-) eeeee .... bo nie wiem czy sprawa jeszcze aktualna .... ale jeśli tak to: Pod każdym postem znajdują się bodaj cztery ikonki. Interesuje nas tylko skrajna prawa, która się zwie "Muli-Cytat Tego Posta" i wygląda jak komiksowy dymek z plusikiem. Jak już zlokalizujesz posty na które chcesz odpowiedzieć cytując to klikasz pod każdym w tę właśnie ikonkę. Powinno się odfajkować. Jak już zaznaczysz w ten sposób wszystkie które chciałaś, zjeżdżasz na sam dół strony i klikasz "+Odpowiedz na ten temat". Dalej już sobie poradzisz ... pod warunkiem, że nowe forum nie wywinie jakiegoś kozła złośliwego. A to się niestety zdarza. to ja też sprawdzam jak to działa......... Widać,że nie tylko strażak roku,ale też i złota rączka inwestora domu z bali:yes:. Taki zdolny mąż to skarb,a ile przy tym guldenów budowlanych zaoszczędzonych:yes:. A zmiany od razu zauważalne . Trzymam kciuki za dalsze postępy. i pod każdym cytatem mozna coś napisać.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts