Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dla odmiany......pochwalę sie, że złożyłam zamówienie w szkółce drzew i krzewów:

1 xJabłoń czerwona5.00zł1 xGlediczja trójcierniowa8.00zł1 xParczelina trójlistkowa6.00zł1 xBożodrzew gruczolkowaty8.00zł1 xPerełkowiec japoński8.00zł1 xKlon palmowy13.00zł1 xŚliwa wiśniowa Nigra15.00zł1 xBrzoza omszona Aurea15.00zł1 xKlon zielonokory10.00zł1 xOlsza czarna5.00zł1 xKlon tatarski6.00zł1 xGrujecznik japonski

.......mam nadzieje, że te moje drzewka dojdą w dobrym stanie do mnie !!! :)

Mam swój własny pomysł na stworzenie nowego ogrodu.......tylko potrzebuje BARDZO DUŻO roślinek..............

zaczynam od wsadzania drzewek i wysokich krzewów..........w pierwszej lini przy ogrodzeniu.......

potem przyjdzie czas na mniejsze krzewy i nasadzenia bylinowate ;)

Witaj Kaluś

:oops::oops: kurcze.......spóźniłam się na Twoje urodziny i trzymanie kciuków za egzaminy córci:( ale........trzymam MOCNE kciuki za jak najlepsze wyniki:lol: i przyjmij jeszcze ode mnie mocno spóźnione ale szczere życzenia, wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, szczęścia a przede wszystkim sprawnego wykańczania domku.

pa:hug:

Witaj Kaluś

:oops::oops: kurcze.......spóźniłam się na Twoje urodziny i trzymanie kciuków za egzaminy córci:( ale........trzymam MOCNE kciuki za jak najlepsze wyniki:lol: i przyjmij jeszcze ode mnie mocno spóźnione ale szczere życzenia, wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, szczęścia a przede wszystkim sprawnego wykańczania domku.

pa:hug:

dołaczam się i przepraszam za spóxnienie :oops:

Dla odmiany......pochwalę sie, że złożyłam zamówienie w szkółce drzew i krzewów:

1 xJabłoń czerwona5.00zł1 xGlediczja trójcierniowa8.00zł1 xParczelina trójlistkowa6.00zł1 xBożodrzew gruczolkowaty8.00zł1 xPerełkowiec japoński8.00zł1 xKlon palmowy13.00zł1 xŚliwa wiśniowa Nigra15.00zł1 xBrzoza omszona Aurea15.00zł1 xKlon zielonokory10.00zł1 xOlsza czarna5.00zł1 xKlon tatarski6.00zł1 xGrujecznik japonski

.......mam nadzieje, że te moje drzewka dojdą w dobrym stanie do mnie !!! :)

Hejka, a w jakiej szkółce zamawiałaś? Ja mam własne doświadczenie z 3 sklepami, ale nie znalazłam wszystkiego, czego potrzebuję, chętnie zdobędę nowy adres! :D

Tak?????????

ale chyba było je widac????..........jak zwykle skusiła mnie cana :(

i dlatego mimo, ze wielu jeszcze poszukuje u nich nawet nie zobaczyłam, czy są w ofercie....

Zobaczymy, jakie będą te Twoje, Alu Może nie wszystkie są tak maciupeńkie? Moje dwie (sosna Negishi i świerk Nidiformis wyglądają, jakby były tegoroczne, nawet etykietki na nich zostawiłam, żeby wiedzieć, gdzie je mam! Zamawiałam u nich także grujecznika Pendula, jest wyższy, bo szczepiony na kiju, miał 2 gałązki, tylko 1 się złamała) :lol2:

(ale cena rzeczywiście chyba najniższa)

:welcome:

Witam Kaluś !

Spóznione ale szczere życzonka odemnie .

widze ze zaczełas szalenstwa w ogrodzie. u mnie tez cos zaczyna sie dziac. moj mąż pojechał do Polski i działa w tym kierunku. krawęzniki juz wkopane i wszystko przygotowane pod thuje. jutro z samego rana jedzie do szkółki po zamówione drzewka i świerki. szkoda ze mnie przy tym nie ma. az mnie rozpiera i niemoge na miejscu usiedziec. :(

sama z checią bym cos pogrzebała w ziemi. ale nie jest tak zle, starczy tez pracy dla mnie bo działka dużaaaaaa :)

Cześć KALA :)

Dawno mnie nie było , sporo zmian widzę. Przeczytałem ile kosztować będzie Cię ziemia na działkę i jestem w szoku. U mnie raptem 3-4 ciężarówki cazarnoziemu musze zamówić i płakalem, ale widzę że nie mam chyba co narzekać.

Pozdrawiam i również trzymam kciuki za córcie.

Bardzo wszystkim jeszcze raz dziekuje za życzenia urodzinowe i za trzymanie kciuków za egzaminy córki!!! :)

U mnie ruszyła akcja ogrodzenia działki!!! WRESZCIE !!!! :)

mąż robi ogrodzenie sam z kolegą...........

dziś udało im się wkopać słupki z dwóch stron działki....oto fotorelacja ;)

http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S9nCaUXF3XI/AAAAAAAAF_w/pY2qPrPJj1Q/s640/DSCN4157.JPG

http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S9nCjX-5pVI/AAAAAAAAF_0/RdGrU61BZik/s640/DSCN4160.JPG