Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nic na priva nie dostałam o Chorwacji:cry:

Co do zakupów to sobie na razie dres kupiłam, ale czy to było z myślą o wakacjach nad morzem hmmmm chyba jeszcze nie ale masz rację, zakupy czas zacząć. Szczególnie dla młodej trzeba garderobę uzupełnić, bo rośnie jak na drożdżach.....:)

Hej, Kaluś! Ale mam znowu zaległości...A tyle się dzieje u Ciebie, widzę, ze zakupy ogródkowe rozpoczęłaś:) Ja też powoli coś działam w ogródku, jak znajdę wolną chwilkę to się pochwalę, ale coraz większy problem z tymi wolnymi chwilami mam, bo szykujemy się do przeprowadzki... Pozdrawiam:)

Witaj Kaluś, oj dzieje się tam u WAS, dzieje.

Ogrodzenie zapowiada się fajniutkie:lol2: Ta ziemia to i mnie przeraża, masz racje pisząc -rozbój w biały dzień. Az mam ciarki wiedząc ile my będziemy musieli nawieźć.

Kalus drzewka jak za tę cenę to nie takie malutkie, ostatnio byłam w dwóch szkółkach,w jednej takie drzewka jak te to koszt 12-13 zł. Ale nie kupowałam teraz, dobrze, jak na jesieni tego roku zakupimy. Chociaż ja widząc te drzewka, to zbyt sporo chciałabym mieć:p.

Super juz tam wygląda przed domkiem, roslinki bda sobie rosły, ogrodzenie będzie, to też inaczej.

Buziaki Kala i powodzenia z tymi pracami do szkoły. Tyle kciukasów za córcię trzymało osób, to ja trzymam za oceny też dla mamy;):yes:.

Witam wekeendowo !!! :)

mam już słupki z 3 stron !!!

siatka leży i czeka na zastygnięcie betonu.........

taki mam teraz widok z tarasu:

http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S9r9qvVSoDI/AAAAAAAAGBI/5XjnEqROOiQ/s640/DSCN4174.JPG

http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S9sReqtgxvI/AAAAAAAAGBo/o8tjF411_yc/s640/DSCN4183.JPG

PIękniasto ,prosze jakie ogrodzenie juz masz ,my troszke ogrodzimy teraz w maju jak bedziemy hiihihhiih

a ile ziemi u ciebie już widzę poszło ,kurcze a co dopiero u mnie pójdzie brrrrrrrrrr ile to pieniążków bedzie kosztowało :( Kala powiedz mi ile twoja działka ma metrów bo taka duuuuuuuuuza sie wydaje ??:)

Witaj Kaluś, oj dzieje się tam u WAS, dzieje.

Ogrodzenie zapowiada się fajniutkie Ta ziemia to i mnie przeraża, masz racje pisząc -rozbój w biały dzień. Az mam ciarki wiedząc ile my będziemy musieli nawieźć.

Kalus drzewka jak za tę cenę to nie takie malutkie, ostatnio byłam w dwóch szkółkach,w jednej takie drzewka jak te to koszt 12-13 zł. Ale nie kupowałam teraz, dobrze, jak na jesieni tego roku zakupimy. Chociaż ja widząc te drzewka, to zbyt sporo chciałabym mieć

Super juz tam wygląda przed domkiem, roslinki bda sobie rosły, ogrodzenie będzie, to też inaczej.

Buziaki Kala i powodzenia z tymi pracami do szkoły. Tyle kciukasów za córcię trzymało osób, to ja trzymam za oceny też dla mamy !

taka ja & taki on..........powiem Ci szczerze, że mam juz dośc tej szkoły!!!!!!!

teraz w piątek znowu musze jechac.........i do piątku przygotować kolejny rozdział pracy :(

Coraz piękniej u Ciebie Kalu . Wasz domek-drewniany- w otoczeniu ogrodu,pięknych drzewek(już zakupionych ,mnóstwa kwiatów..np. malw .już to widzę oczami wyobraźni...będzie cudownie.

Majówkowo pozdrawiam

http://static.swiatkwiatow.pl/user_galeria/200907/duze/malwa_9917.jpg

Bogusiu........moja mama miała kiedys malwy w swoimi ogródku.........przypominaja mi dzieciństwo !!!

wysiewa się je z nasion???????

Hej, Kaluś! Ale mam znowu zaległości...A tyle się dzieje u Ciebie, widzę, ze zakupy ogródkowe rozpoczęłaś:) Ja też powoli coś działam w ogródku, jak znajdę wolną chwilkę to się pochwalę, ale coraz większy problem z tymi wolnymi chwilami mam, bo szykujemy się do przeprowadzki... Pozdrawiam:)

Agatko............wow juz przeprowadzka u Ciebie????

superrrrrrrr trzymam kciuki!!!!!!!!

Kalu, widzę, że zakupiłaś klon, jak brzmi jego pełna nazwa?

Również mam zaplanowany zakup, ale jeszcze czekam na rozplantowanie ziemi w koło domu.

Napisz ile płaciłaś za roślinki?

Meganko........nabyłam trzy klony:

klon palmowy, klon zielonokory i klon tatarski !! :)

Hej Kala !!!!

Drzewka fajniutkie, ale się ładnie u Ciebie robi.... ziemia nawieziona, ogrodzenie się robi a i nie długo śliczny ogród powstanie:wiggle:

Trzymam kciuki za dalsze prace i miłego wieczorku życzę :rolleyes: Pozdrawiam pa...

dorkaK.......dziekuje i zapraszam częściej !!!

PIękniasto ,prosze jakie ogrodzenie juz masz ,my troszke ogrodzimy teraz w maju jak bedziemy hiihihhiih

a ile ziemi u ciebie już widzę poszło ,kurcze a co dopiero u mnie pójdzie brrrrrrrrrr ile to pieniążków bedzie kosztowało :( Kala powiedz mi ile twoja działka ma metrów bo taka duuuuuuuuuza sie wydaje ??

jessi.........moja działka ma ponad 2600 m kw.

a ziemi nadal mam za mało :(

Edytowane przez kala67

Ja miałam malwy na działce,już tam były jak zakupiłam działke i same się rozsiewały.Z tego co wiem to wysiewa się je do inspektu a później do gruntu.

Bogusiu............zaraziłas mnie tymi malwami :)

http://static.swiatkwiatow.pl/user_galeria/201003/srednie/malwinka_6931268493692.jpg

piękne są!!!!!!!! :)

Swięta prawda:) Ale powiem Ci lepszy numer.Ja od urodzenia Bogusia jestem:).Pewnego niedzielnego popołudnia,po obiadku dopadłą mnie drzemka...mm na górze..Nagle dzwonek do drzwi,ja nieprzytomna...wstaję..to moja wspólniczka,przyjechałą z papierami do podpisania-3 egzeplarze.Nie zakładałam okularów,bo co to podpisać własnym imieniem i nazwiskiem...A jednak...Za dwa dni moja koleżanka-od kiedy Ty jesteś Barbara? Ja Barbara?...Na "drobny" błąd zwróciłą uwagę jej córka...Ale plama,to jest dopiero byczor.....

Wcześniej,przed drzemką rozmawialiśmy z mm o Basi-żonie kuzyna i w tej nieprzytomności to mi zostało:)