Arnika 01.05.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Kala... zagląda, kibicuję i podziwiam zmiany. Nie martw się, ja przywiozłam 22 wielkie auta 22 tonowe ziemi i wsysło je... przydało by się jeszcze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.05.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Nic na priva nie dostałam o Chorwacji:cry: Co do zakupów to sobie na razie dres kupiłam, ale czy to było z myślą o wakacjach nad morzem hmmmm chyba jeszcze nie ale masz rację, zakupy czas zacząć. Szczególnie dla młodej trzeba garderobę uzupełnić, bo rośnie jak na drożdżach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zachcianka 01.05.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Dawno nie zaglądałam ale widać Kala idzie jak burza http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S9r9JmWSDiI/AAAAAAAAGA8/FEbw61VbirA/s640/DSCN4166.JPG Jakie dzidzie!! Mciupcie są faktycznie:) Niech się zdrowo chowają Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 01.05.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Hej Kala !!!! Drzewka fajniutkie, ale się ładnie u Ciebie robi.... ziemia nawieziona, ogrodzenie się robi a i nie długo śliczny ogród powstanie:wiggle: Trzymam kciuki za dalsze prace i miłego wieczorku życzę Pozdrawiam pa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.05.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Kalu, widzę, że zakupiłaś klon, jak brzmi jego pełna nazwa?Również mam zaplanowany zakup, ale jeszcze czekam na rozplantowanie ziemi w koło domu.Napisz ile płaciłaś za roślinki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 01.05.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Hej, Kaluś! Ale mam znowu zaległości...A tyle się dzieje u Ciebie, widzę, ze zakupy ogródkowe rozpoczęłaś Ja też powoli coś działam w ogródku, jak znajdę wolną chwilkę to się pochwalę, ale coraz większy problem z tymi wolnymi chwilami mam, bo szykujemy się do przeprowadzki... Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 02.05.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Coraz piękniej u Ciebie Kalu:). Wasz domek-drewniany- w otoczeniu ogrodu,pięknych drzewek(już zakupionych:),mnóstwa kwiatów..np. malw:).już to widzę oczami wyobraźni...będzie cudownie:D. Majówkowo pozdrawiam:rolleyes:http://static.swiatkwiatow.pl/user_galeria/200907/duze/malwa_9917.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.05.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Witaj Kaluś, oj dzieje się tam u WAS, dzieje. Ogrodzenie zapowiada się fajniutkie:lol2: Ta ziemia to i mnie przeraża, masz racje pisząc -rozbój w biały dzień. Az mam ciarki wiedząc ile my będziemy musieli nawieźć. Kalus drzewka jak za tę cenę to nie takie malutkie, ostatnio byłam w dwóch szkółkach,w jednej takie drzewka jak te to koszt 12-13 zł. Ale nie kupowałam teraz, dobrze, jak na jesieni tego roku zakupimy. Chociaż ja widząc te drzewka, to zbyt sporo chciałabym mieć. Super juz tam wygląda przed domkiem, roslinki bda sobie rosły, ogrodzenie będzie, to też inaczej. Buziaki Kala i powodzenia z tymi pracami do szkoły. Tyle kciukasów za córcię trzymało osób, to ja trzymam za oceny też dla mamy;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.05.2010 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Witam wekeendowo !!! mam już słupki z 3 stron !!! siatka leży i czeka na zastygnięcie betonu......... taki mam teraz widok z tarasu: http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S9r9qvVSoDI/AAAAAAAAGBI/5XjnEqROOiQ/s640/DSCN4174.JPG http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S9sReqtgxvI/AAAAAAAAGBo/o8tjF411_yc/s640/DSCN4183.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.05.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 PIękniasto ,prosze jakie ogrodzenie juz masz ,my troszke ogrodzimy teraz w maju jak bedziemy hiihihhiih a ile ziemi u ciebie już widzę poszło ,kurcze a co dopiero u mnie pójdzie brrrrrrrrrr ile to pieniążków bedzie kosztowało Kala powiedz mi ile twoja działka ma metrów bo taka duuuuuuuuuza sie wydaje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.05.2010 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 (edytowane) Witaj Kaluś, oj dzieje się tam u WAS, dzieje. Ogrodzenie zapowiada się fajniutkie Ta ziemia to i mnie przeraża, masz racje pisząc -rozbój w biały dzień. Az mam ciarki wiedząc ile my będziemy musieli nawieźć. Kalus drzewka jak za tę cenę to nie takie malutkie, ostatnio byłam w dwóch szkółkach,w jednej takie drzewka jak te to koszt 12-13 zł. Ale nie kupowałam teraz, dobrze, jak na jesieni tego roku zakupimy. Chociaż ja widząc te drzewka, to zbyt sporo chciałabym mieć Super juz tam wygląda przed domkiem, roslinki bda sobie rosły, ogrodzenie będzie, to też inaczej. Buziaki Kala i powodzenia z tymi pracami do szkoły. Tyle kciukasów za córcię trzymało osób, to ja trzymam za oceny też dla mamy ! taka ja & taki on..........powiem Ci szczerze, że mam juz dośc tej szkoły!!!!!!! teraz w piątek znowu musze jechac.........i do piątku przygotować kolejny rozdział pracy Coraz piękniej u Ciebie Kalu . Wasz domek-drewniany- w otoczeniu ogrodu,pięknych drzewek(już zakupionych ,mnóstwa kwiatów..np. malw .już to widzę oczami wyobraźni...będzie cudownie. Majówkowo pozdrawiam http://static.swiatkwiatow.pl/user_galeria/200907/duze/malwa_9917.jpg Bogusiu........moja mama miała kiedys malwy w swoimi ogródku.........przypominaja mi dzieciństwo !!! wysiewa się je z nasion??????? Hej, Kaluś! Ale mam znowu zaległości...A tyle się dzieje u Ciebie, widzę, ze zakupy ogródkowe rozpoczęłaś Ja też powoli coś działam w ogródku, jak znajdę wolną chwilkę to się pochwalę, ale coraz większy problem z tymi wolnymi chwilami mam, bo szykujemy się do przeprowadzki... Pozdrawiam:) Agatko............wow juz przeprowadzka u Ciebie???? superrrrrrrr trzymam kciuki!!!!!!!! Kalu, widzę, że zakupiłaś klon, jak brzmi jego pełna nazwa? Również mam zaplanowany zakup, ale jeszcze czekam na rozplantowanie ziemi w koło domu. Napisz ile płaciłaś za roślinki? Meganko........nabyłam trzy klony: klon palmowy, klon zielonokory i klon tatarski !! Hej Kala !!!! Drzewka fajniutkie, ale się ładnie u Ciebie robi.... ziemia nawieziona, ogrodzenie się robi a i nie długo śliczny ogród powstanie:wiggle: Trzymam kciuki za dalsze prace i miłego wieczorku życzę Pozdrawiam pa... dorkaK.......dziekuje i zapraszam częściej !!! PIękniasto ,prosze jakie ogrodzenie juz masz ,my troszke ogrodzimy teraz w maju jak bedziemy hiihihhiih a ile ziemi u ciebie już widzę poszło ,kurcze a co dopiero u mnie pójdzie brrrrrrrrrr ile to pieniążków bedzie kosztowało Kala powiedz mi ile twoja działka ma metrów bo taka duuuuuuuuuza sie wydaje ?? jessi.........moja działka ma ponad 2600 m kw. a ziemi nadal mam za mało Edytowane 2 Maja 2010 przez kala67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 02.05.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Ja miałam malwy na działce,już tam były jak zakupiłam działke i same się rozsiewały.Z tego co wiem to wysiewa się je do inspektu a później do gruntu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.05.2010 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 szukam pomysłu na podjazd do garażu i ścieżkę do domu !!!! macie jakieś pomysły???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.05.2010 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Ja miałam malwy na działce,już tam były jak zakupiłam działke i same się rozsiewały.Z tego co wiem to wysiewa się je do inspektu a później do gruntu. Bogusiu............zaraziłas mnie tymi malwami http://static.swiatkwiatow.pl/user_galeria/201003/srednie/malwinka_6931268493692.jpg piękne są!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 02.05.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Aniu, bo one są piękne!!! Zwłąszcza jak rosną w większej grupie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.05.2010 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Aniu, bo one są piękne!!! Zwłąszcza jak rosną w większej grupie:) Bogusiu..........jestem Alicja ......a malwy chyba sobie posadze przy płocie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 02.05.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Kalu .oczywiście ...ale byczora strzeliłam:-x Baaardzo przepraszam Alu kochana.Chyba myslałam o niebieskich migdałach..wstyd mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.05.2010 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Kalu .oczywiście ...ale byczora strzeliłam:-x Baaardzo przepraszam Alu kochana. Chyba myslałam o niebieskich migdałach..wstyd mi... Bogusiu..........no coś Ty !! .......... wkońcu dzis wolny dzień.......leniwy..........nikomu się mysleć nie chce przecież ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 02.05.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Swięta prawda:) Ale powiem Ci lepszy numer.Ja od urodzenia Bogusia jestem:).Pewnego niedzielnego popołudnia,po obiadku dopadłą mnie drzemka...mm na górze..Nagle dzwonek do drzwi,ja nieprzytomna...wstaję..to moja wspólniczka,przyjechałą z papierami do podpisania-3 egzeplarze.Nie zakładałam okularów,bo co to podpisać własnym imieniem i nazwiskiem...A jednak...Za dwa dni moja koleżanka-od kiedy Ty jesteś Barbara? Ja Barbara?...Na "drobny" błąd zwróciłą uwagę jej córka...Ale plama,to jest dopiero byczor.....Wcześniej,przed drzemką rozmawialiśmy z mm o Basi-żonie kuzyna i w tej nieprzytomności to mi zostało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.05.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Może coś takiego?? Bardzo oryginalne - http://www.goscinnawies.pl/foto/500/2109/1.jpg http://bi.gazeta.pl/im/2/6392/z6392522X.jpg http://2.bp.blogspot.com/_7eGbI_WAmpQ/RxpNehvLUyI/AAAAAAAAADk/Ip8dU0TLV4M/s400/Widok+z+podjazdu.JPG http://domiwnetrza.pl/images/stories/new/210betonowe_plyty_azurowe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts