Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jestem, jestem, żyje........:)

w zeszły wekeend pojechaliśmy na komunię do mojego chrześniaka w góry !!!

wzięłam sobie przy okazji kilka dnie urlopu...........chciałam odpocząc.............a tam lało, lało i wszystko zalewało :(

........wracaliśmy objazdami, w Bielsku wody stała do kolan, droga na Tychy nieprzejezdna:( droga przez Czechowice - Dziedzice zamknięta....... droga powrotna to masakra!!!!!!!!!!......napatrzyłam sie na zalane domostwa :( tragedia ludzka!!! :(

..................

ale musze się pochwalić, że będąc w tamtych stronach odwiedziłam Nelli Sza !!!!!!!:)

jaki Ona ma CUDNY domek !!!!!!!!! i przepiekny przestronny salon!!!!!!!!

Neli........dziekuje, że mogliśmy u Was gościć!!!!!!! :)

U mnie spokój, a nawet jak w poniedziałek będzie przechodziła fala to do mnir nigdy nier dojdzie...pisałam u siebie, jak tożycie toczy się obok tragedii innych...jakoś tak mi dziwnie z tym jak się budzę codziennie...ale zawsze mogę pomóc...

Kala, tempow Twoi m Dzienniku jest piorunujące, nie mogę zadąrzyć czytać :) Na budowie, (chociaż to już chyba nie na budowa, bo wszystko pobudowane), tempo tak samo zawrotne :) Bylem ostatnio w Grudziadzu, nawet wybieram się w ten weekend bo moje dzicii z żoną są teraz u dziadków. No i myślę czy by nie podparzeć jak to u Ciebie wygląda, ciągle szukam różnych inspiracji, podobnie jak moja Ania. Choć pewnie z czasem to krucho znowu będzie, bo dojadę w piątek w nocy a w niedzielę wracamy..

Pozdrawiam, tomek

Kala, tempow Twoi m Dzienniku jest piorunujące, nie mogę zadąrzyć czytać :) Na budowie, (chociaż to już chyba nie na budowa, bo wszystko pobudowane), tempo tak samo zawrotne :) Bylem ostatnio w Grudziadzu, nawet wybieram się w ten weekend bo moje dzicii z żoną są teraz u dziadków. No i myślę czy by nie podparzeć jak to u Ciebie wygląda, ciągle szukam różnych inspiracji, podobnie jak moja Ania. Choć pewnie z czasem to krucho znowu będzie, bo dojadę w piątek w nocy a w niedzielę wracamy..

Pozdrawiam, tomek

oczywiście serdecznie zapraszamy na naszą budowe!!! :)

Małgos powinna mieć chyba kilka tytułów! Często widzę, ze jest pomocna!

Cześć Kalu, fajnie Ci, że odwiedziłaś Nelcię i ogólnie zazdroszczę Wam spotkań! :)

oj tak !!!!!!!! Małgoś zawsze jest pierwsza gdy trzeba komuś pomóc!!!!

sure.......nie zazdrość spotkań.......bo Ciebie też już niedługo na wybrzeżu odwiedze !!! ;)....niech mi się tylko ta szkoła w wekendy skończy!!!!:cool:

.......a z nowości na naszej budowie..........

zalana posadzka z ogrzewaniem podłogowym w wiatrołapie:

http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S_lPmyBJUaI/AAAAAAAAGEI/8kD_hqiguJU/s640/PICT0333.JPG

podłoga w łazience na I piętrze:

http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S_lPscVlQAI/AAAAAAAAGEM/JcMRiKBqvxc/s640/PICT0338.JPG