petervdo 21.05.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 gospodyni się zgubiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.05.2010 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Jestem, jestem, żyje........ w zeszły wekeend pojechaliśmy na komunię do mojego chrześniaka w góry !!! wzięłam sobie przy okazji kilka dnie urlopu...........chciałam odpocząc.............a tam lało, lało i wszystko zalewało ........wracaliśmy objazdami, w Bielsku wody stała do kolan, droga na Tychy nieprzejezdna:( droga przez Czechowice - Dziedzice zamknięta....... droga powrotna to masakra!!!!!!!!!!......napatrzyłam sie na zalane domostwa tragedia ludzka!!! .................. ale musze się pochwalić, że będąc w tamtych stronach odwiedziłam Nelli Sza !!!!!!! jaki Ona ma CUDNY domek !!!!!!!!! i przepiekny przestronny salon!!!!!!!! Neli........dziekuje, że mogliśmy u Was gościć!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 21.05.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 No wiesz, już u Nellci byłaś! A 2.06 też się wybierzesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 21.05.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 I wszystko jasne...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.05.2010 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Aniu.........no własnie mialam być 2.06.........ale plany mi sie pokrzyżowały i teraz byłam w tamtych stronach !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.05.2010 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 I wszystko jasne...... a meg trzymała w napięciu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.05.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 To nam niespodziankę zrobiłaś...ale nie zazdroszczę tych wo\idoków po drodze...masakra się dzieje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.05.2010 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 To nam niespodziankę zrobiłaś...ale nie zazdroszczę tych wo\idoków po drodze...masakra się dzieje.... Amtla.........kilka dni mnie nie było na forum.........ale mam nadzieje, że żadna z Was nie ucierpiała w skutek tej powodzi?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.05.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 U mnie spokój, a nawet jak w poniedziałek będzie przechodziła fala to do mnir nigdy nier dojdzie...pisałam u siebie, jak tożycie toczy się obok tragedii innych...jakoś tak mi dziwnie z tym jak się budzę codziennie...ale zawsze mogę pomóc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.05.2010 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Pomocy! http://forum.muratordom.pl/showthread.php?161014-Pow%C3%B3d%C5%BA-u-Kachny28-POMOCY!!!! Małgoś.........kocham Cie za Twoje dobre serducho!!!!!!!!!! .......dziewczyny........pomóżmy Kachnie!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.05.2010 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Małgos powinna mieć chyba kilka tytułów! Często widzę, ze jest pomocna! Cześć Kalu, fajnie Ci, że odwiedziłaś Nelcię i ogólnie zazdroszczę Wam spotkań! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telewy 23.05.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Kala, tempow Twoi m Dzienniku jest piorunujące, nie mogę zadąrzyć czytać Na budowie, (chociaż to już chyba nie na budowa, bo wszystko pobudowane), tempo tak samo zawrotne Bylem ostatnio w Grudziadzu, nawet wybieram się w ten weekend bo moje dzicii z żoną są teraz u dziadków. No i myślę czy by nie podparzeć jak to u Ciebie wygląda, ciągle szukam różnych inspiracji, podobnie jak moja Ania. Choć pewnie z czasem to krucho znowu będzie, bo dojadę w piątek w nocy a w niedzielę wracamy.. Pozdrawiam, tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.05.2010 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Kala, tempow Twoi m Dzienniku jest piorunujące, nie mogę zadąrzyć czytać Na budowie, (chociaż to już chyba nie na budowa, bo wszystko pobudowane), tempo tak samo zawrotne Bylem ostatnio w Grudziadzu, nawet wybieram się w ten weekend bo moje dzicii z żoną są teraz u dziadków. No i myślę czy by nie podparzeć jak to u Ciebie wygląda, ciągle szukam różnych inspiracji, podobnie jak moja Ania. Choć pewnie z czasem to krucho znowu będzie, bo dojadę w piątek w nocy a w niedzielę wracamy.. Pozdrawiam, tomek oczywiście serdecznie zapraszamy na naszą budowe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fasola30 23.05.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Piękny dom:) Normalnie zazdroszcze;) My w końcu znaleźlismy wymarzona działke i mam nadzieję że jeszcze w tym roku uda nam się tez postawić takie drewniane cudo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.05.2010 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Małgos powinna mieć chyba kilka tytułów! Często widzę, ze jest pomocna! Cześć Kalu, fajnie Ci, że odwiedziłaś Nelcię i ogólnie zazdroszczę Wam spotkań! oj tak !!!!!!!! Małgoś zawsze jest pierwsza gdy trzeba komuś pomóc!!!! sure.......nie zazdrość spotkań.......bo Ciebie też już niedługo na wybrzeżu odwiedze !!! ....niech mi się tylko ta szkoła w wekendy skończy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.05.2010 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Piękny dom:) Normalnie zazdroszcze;) My w końcu znaleźlismy wymarzona działke i mam nadzieję że jeszcze w tym roku uda nam się tez postawić takie drewniane cudo:) Fasola.......trzymam kciuki!!!!!!! ..........a gdzie budujesz swoje drewniane cudo??? i kto Ci buduje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.05.2010 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Wróciłam dziś ze szkoły.........woda zalewa Toruń ogladam telewizję ......i płakać się chce, ludzie tracą dobytki całego życia:( zalewane są nowe, świeżo wybudowane domy!!!!!!! poprostu masakra jakaś !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.05.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 cześć ... faktycznie trudno za Tobą nadążyć ... ale w tym wypadku to komplement .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.05.2010 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 cześć ... faktycznie trudno za Tobą nadążyć ... ale w tym wypadku to komplement .. cześć Gwoździku dziekuje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.05.2010 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 .......a z nowości na naszej budowie..........zalana posadzka z ogrzewaniem podłogowym w wiatrołapie: http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S_lPmyBJUaI/AAAAAAAAGEI/8kD_hqiguJU/s640/PICT0333.JPG podłoga w łazience na I piętrze: http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S_lPscVlQAI/AAAAAAAAGEM/JcMRiKBqvxc/s640/PICT0338.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts