Gwoździk 23.05.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 nieźle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.05.2010 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 .......do ogrodzenia doszły grafitowe krawężniki i naciągnięty drut http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S_lPMHN3BzI/AAAAAAAAGEE/kgK5TiyY-ZE/s640/DSCN4201.JPG planujemy jutro zakładać siatke !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmach 23.05.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 ..... podłoga w łazience na I piętrze: hmm, żeby tylko nie popękało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.05.2010 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 hmm, żeby tylko nie popękało... .... hmmmmmmm......myslisz, że może popękać??? ....dlaczego???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmach 23.05.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 W skutek pracy drewna, z tego co tutaj się naczytałem, to mało kto robił na górze wylewkę, ale ja się nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.05.2010 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 W skutek pracy drewna, z tego co tutaj się naczytałem, to mało kto robił na górze wylewkę, ale ja się nie znam... a Ty nie masz podłogówki w łazience na I pietrze????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fasola30 23.05.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Fasola.......trzymam kciuki!!!!!!! ..........a gdzie budujesz swoje drewniane cudo??? i kto Ci buduje??? Bedziemy budować pod Olsztynem w Skajbotach:) Wczoraj oglądalismy działkę po raz drugi i juz wiemy że to To! Jutro jedziemy dogadać szczegóły. Trafiłam na to forum w poszukiwaniu dobrych stron domów z bali aby miec argumenty dla męża. Na szczęście wystarczyło mu pokazać zdjęcia takiego domu:D Projekt mamy już wybrany niestety z wyborem firmy to już gorsza sprawa bo my jestesmy zieloni w tym temacie:( a własciwie ja bo mąż, że tak powiem scedował to na mnie. biore pod uwagę firmę z Białegostoku, lublina i Karkowa - zobacze jak cenowo to bedzie wyglądało. czy moge wiedzieć gdzie postawiłas swój dom i kto ci go budował? Powódź straszna:( Sama mam rodzinę na południu m.in. w Opolu Lubelskiem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmach 23.05.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 a Ty nie masz podłogówki w łazience na I pietrze????/ Nie pamiętasz, przecież mam parkiet przemysłowy merbau, zwykły kaloryfer plus drabinkę. W zimie miałem średnia temperaturę na górze w pokojach 24 st, a w tej łazience ze dwa st. więcej bo drabinka nieźle dawała czadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.05.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Witam... Kaluś co zajrzę do Ciebie, to jak zwykle zaskoczona jestem, ale ogrodzenie z tą siatką będzie fajniutkie, ładnie prezentują się te grafitowe krawężniki. Co do wylewki na 1 piętrze, to wydaje mi się, że wystarczy delatacja -1 cm...Ale i ja tam specem od nich nie jestem. Kaluś ładniutko tam przed domkiem u WAS... Zaraz siateczka i domek będzie ogrodzony. Trzymam kciuki za dalsze postępy i powodzenia w szkole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.05.2010 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Nie pamiętasz, przecież mam parkiet przemysłowy merbau, zwykły kaloryfer plus drabinkę. W zimie miałem średnia temperaturę na górze w pokojach 24 st, a w tej łazience ze dwa st. więcej bo drabinka nieźle dawała czadu. Artur.........Twój piękny parkiet pamietam!!!!!!! ma cudny kolor!!!!!!!.........ale wydawało mi się, że pod nią jest podłogówka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 23.05.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Pozazdrościć znów przyszłam. Szkoda, że my nie mogliśmy drewnianego domku postawić. A były takie plany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 23.05.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Powiem krótko-coraz piękniej:).....i ciągle widzę oczami duszy te malwy wokół domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.05.2010 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Powiem krótko-coraz piękniej:).....i ciągle widzę oczami duszy te malwy wokół domku:) ....chciałabym malwy pod oknem;).........przypominają mi dzieciństwo i moją mamę Ale nie wiem co mój mąz powie na to......................i nawet nie wiem gdzie dostać malwy, czy sadzonki czy siew??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 23.05.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Kalu,mm da się przekupić A jezeli chodzi o sadzenie-to najpierw nasiona a później rozsada do do gruntu.Najlepiej pojsc na spacer na działki rekreacyjne i poprosić działkowicza o nasionka:) Prawdziwy działkowiec na pewno nie odmówi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.05.2010 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Kalu,mm da się przekupić A jezeli chodzi o sadzenie-to najpierw nasiona a później rozsada do do gruntu.Najlepiej pojsc na spacer na działki rekreacyjne i poprosić działkowicza o nasionka:) Prawdziwy działkowiec na pewno nie odmówi:) a w jakim miesiącu zbiera się nasiona????????może poszukam na allego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 23.05.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Nasiona zbiera się jesienią-IX, jak przekwitnąZnalazłam coś takiego- http://www.24garden.pl/img/product/515/kind/1 Malwa ogrodowa różowa (Althaea rosea fl. pl. Chaters) NK/MALOGR Producent: Plantico Wysyłka: do 3 dni Cena: 1,63 zł (1.58 zł netto) Roślina wieloletnia uprawiana jako dwuletnia. Łodygi proste wysokości 80-100 cm. Kwiaty barwy różowej, pełne, o średnicy 8-10 cm wyrastające z kątów liści, zebrane sa w kłosowate kwiatostany. Kwitną w drugim roku uprawy od lipca do września. Polecana na szpalery przy ogrodzeniach, ściankach, żywopłotach. Gatunek wymaga gleb zasobnych piaszczysto-gliniastych oraz słonecznego stanowiska. Nasion w opakowaniu: 1 g Siew: V-VIKwitnienie: VII-IX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.05.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Kupowałam nasiona malwy na Allegro: http://www.allegro.pl/listing.php/search?string=malwa&us_id=4606493&country=1 i właśnie wschodzą. Niby powinnam była wysiać je wcześniej do skrzynek, ale wolałam wprost do gruntu. I tak wyrosną te silniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.05.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Bedziemy budować pod Olsztynem w Skajbotach:) Wczoraj oglądalismy działkę po raz drugi i juz wiemy że to To! Jutro jedziemy dogadać szczegóły. Trafiłam na to forum w poszukiwaniu dobrych stron domów z bali aby miec argumenty dla męża. Na szczęście wystarczyło mu pokazać zdjęcia takiego domu:D Projekt mamy już wybrany niestety z wyborem firmy to już gorsza sprawa bo my jestesmy zieloni w tym temacie:( a własciwie ja bo mąż, że tak powiem scedował to na mnie. biore pod uwagę firmę z Białegostoku, lublina i Karkowa - zobacze jak cenowo to bedzie wyglądało. czy moge wiedzieć gdzie postawiłas swój dom i kto ci go budował? Powódź straszna:( Sama mam rodzinę na południu m.in. w Opolu Lubelskiem:( Fasola- a znasz taką firmę http://www.danmardomy.pl/ .. warto odwiedzić Szymbark na Kaszubach gdzie można zobaczyc odwrócony dom. Niesamowite wrażenia gwarantowane Masz rodzinę w Opolu? Ja też , ale w kilku wioskach w okolicy Opola - Franciszków, Ludwików. Mam nadzieję,że u nich wszystko w porządku. Do mojego miasta fala kulminacyjna ma dotrzeć w środę. Pech,że akurat tego dnia wyjeżdżam z kraju. Mam nadzieję,że wały wytrzymają, bo jak nie to i mnie również zaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.05.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 ....chciałabym malwy pod oknem;).........przypominają mi dzieciństwo i moją mamę Ale nie wiem co mój mąz powie na to......................i nawet nie wiem gdzie dostać malwy, czy sadzonki czy siew??????? \ Moja mama ma w ogrodzie malwy. Jak będzie miała sadzonki i to mogę przesłać ... po znajomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fasola30 24.05.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Alunek tak mam rodzinę w Opolu Lubelkim i w jego okolicach i w Poniatowej:) Uwielbiam tamte strony Nałeczów, kazimierz Dolny zawsze przejeżdżam przez Wąwolnice:) super widoki:) współczuje stresów i niepewności:( oby było dobrzebiore pod uwagę firme felden złozyli ciekawą propozycję cenową. Muszę poszukać więcej informacji i opinii o nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts