aka z Ina 31.05.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 no to teraz Kalus szaleje ogrodniczo;) zielono się robi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 31.05.2010 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Witajcie!! ..ależ u mnie leje od rana!! sure.........te mikroskopijne to świerk zwyczajny, z jakiejś szkółki za 1 zł !!! a te większe przy płocie to inny świerk.........taki na żywopłoty..............ale zapomniałam nazwy oczywiście:( ...kosztował 10 zł za sztuke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 31.05.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Ja mam serbskie z tych wysokich, jakoś podobnie do Twoich wyglądają (tylko jeszcze małe). ...a dzisiaj kupiłam cis Hicksii i irgi karłowe, ale nie posadzę, bo leje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 31.05.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Witam, ładnie zielono się zrobi za niedługo. Świerki szybko urosną. My wsadziliśmy 2 wierzby płaczące. Podobno się przyjęły. Jeszcze nie miałam okazji zobaczyć, ale mąż mówił, że od spodu puszczają pąki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 31.05.2010 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Ja mam serbskie z tych wysokich, jakoś podobnie do Twoich wyglądają (tylko jeszcze małe). ...a dzisiaj kupiłam cis Hicksii i irgi karłowe, ale nie posadzę, bo leje! no własnie to są chyba serbskie jakoś jeszcze mylą mi się te wszystkie nazwy;) Witam, ładnie zielono się zrobi za niedługo. Świerki szybko urosną. My wsadziliśmy 2 wierzby płaczące. Podobno się przyjęły. Jeszcze nie miałam okazji zobaczyć, ale mąż mówił, że od spodu puszczają pąki. mam nadzieje, że moja wierzba też się przyjmie............o ile mi jej nie ukradną bo ogrodzenie tylko z 3 stron mam narazie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 31.05.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Witaj!!! widzę zaczątek wsadzania drzewek , ale ładnie się robi powodzenia w dalszym dosadzaniu będę obserwować Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 31.05.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Hej kala, widzę, że robisz oblot po zaprzyjaźnionych dziennikach Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 31.05.2010 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 TAK !!!!!!!!! mam dziś wolny wieczór.......i nadrabiam wreszcie zaległosci!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 31.05.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Kala - gratuluje wyboru płotu drewnianego! Będzie pasować do Waszego idealnie:)Tych świerczków zazdroszczę trochę... też chciałabym już sadzić coś wzdłuż płotu, ale na razie płotu docelowego jeszcze nie mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.06.2010 04:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Witam z rana!!!!!!! wreszcie nie pada za oknem..........i oby się pogoda utrzymała!!! trzymajcie kciuki!!! ..pędze do pracy.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 01.06.2010 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Witam z rana!!!!!!! wreszcie nie pada za oknem..........i oby się pogoda utrzymała!!! trzymajcie kciuki!!! ..pędze do pracy.......... Dzień dobry Kochanie , gdzie Ty mieszkasz ? U mnie deszcz, od rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.06.2010 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 dzien dobry Kala z Grudziądza to jej się udało Zbysiu - wyć mi się chc przez ten deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.06.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Okropieństwo z tym deszczem. Mam całą ścianę zachodnią domu mokrą. Kierownik powiedział żebyśmy unigruntem ją pomalowali to nie będzie tak chłonąć wody. Ciekawe tylko kiedy bo codziennie leje jak z cebra. Nie mogę w pokojach malować bo gładź odchodzi razem z farbą taka wilgotność jest. Jakiś obłęd normalnie...... :mad: Może by tak jakiś taniec szamanów zrobić coby wreszcie przestało lać??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.06.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Czesc Kala ciekawi mnie kiedy w koncu do Polski przyjedzie piekne i słoneczne lato jak tak patrze na prognozy pogody to mi sie płakac chce przez ta pogode juz may takie długie opóźnienia w budowie brrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 01.06.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Witam się serdecznie Chciałam napisać, że z rana, ale już południe się zrobiło... U nas na szczęście nie pada, od rana nawet słońce świeciło, ale teraz coś się chmurzy Drewniany płot będzie piękny i będzie o kuligu przypominał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.06.2010 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Serdecznie Pozdrawiam wszystkich z Kołobrzegu!!!! .....postanowiliśmy wyjechać na 3 dniowy wypoczynek tutaj nie pada, świeci śliczne słoneczko.........jedynie temperatura narazie niska.....13 stopni tylko:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 03.06.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Jak ja się ucieszyłam, że aż tak sporych zaległości nie mam... Świerki fajnie sie prezentują, ja od dawna choruję na takie ogrodzenie, kiedyś, gdzieś w dzienniku wklejałam. U mnie niestety wąski mam przejazd obok domu. Kaluś te Twoje świerki nie takie małe, nu ten drugi rządek to fakt małe, ale widać je, to trzymam kciuki aby się przyjęły:D. Ja zawiozłam swoją różę przed dom, była tutaj schorowana, za duzo wody miała, tam kupiłam i ziemię jej i chyba nici będą, bo u nas leje i leje, teraz już nie stoi w wodzie, ale sama widzisz co u nas się dzieje. To makabra jakaś. Kaluś odpoczywaj tam w Kołobrzegu -też pozdrawiam i zyczę dobrej pogody:hug:Buziaki............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 03.06.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Och jak Wam zazdroszczę wyjazdu nad morze:)Miłego wypoczynku,bo np. u nasz jeszcze dzisiaj zimno, mokro, brrrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.06.2010 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Takiej to dobrze... fajnie tak się oderwać od wszystkiego... Wypoczywaj i wracaj szczęśliwa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Ale Ci fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts