Karolina i Artur 04.06.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Kaluś, co ja Ci będę pisać... pięknie macie i już!!! Ogrodzenie cudnie będzie się komponować z domkiem! Buziaki przesyłam :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 05.06.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Witanko !!!! Takiej do dobrze na wypoczynek pojechała ,a człowiek musi zapitalać.....troszkę zazdroszczę ,bo latami nad morzem nie byłam.....no cóż i tak bywa pozdrawiam cieplutko i miłego odpoczynku papa:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.06.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 ja też chyba z rok nad morzem nie byłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 05.06.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 A ja..............chyba z 12 Takiej to dobrze, ma rodzinę, więc nawet nie wypada aby tam od czasu do czasu nie być ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.06.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 a ja mieszkam w mieście położonym nad morzem, a bywam głównie, kiedy przyjeżdżają goście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 05.06.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.06.2010 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Wróciłam właśnie!!! bo mój mąż jutro rano idzie do pracy........ pogoda nam dopisała, było cieplutko i słonecznie.........rodzinka mi się nawet troszke opalila;) Alma... kilka razy kąpała się w morzu!!! :) było SUUUUUUUUUper!!! odpoczeliśmy od budowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 05.06.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 A ja nie byłam nad morzem i też się opaliłam, he, he !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.06.2010 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 ....termometr w kuchni za oknem pokazuje mi 30 stopni ciepła!!!!!!!!! jak myslicie.........mam jechac wieczorem na działke podlać roslinki??? czy może deszcz będzie padał??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Ja mysle, ze lepiej, zeby nie padal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.06.2010 04:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witam poniedziałkowo........... Za oknem mokro, w nocy padało............i to nawet niźle padało!!!!!!! nie musiałam roslinek podlewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 07.06.2010 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Dzień dobry kala. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.06.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 dzień dobry kala - już dawno niw słyszałam żeby ktoś sie z deszczu cieszył buźka już niedługo wyjeżdżam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.06.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 ja wczoraj wszystko podlewałam a właśnie za oknem zaczyna kropić witam poniedziałkowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.06.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Ja podlać nie zdążyłam, no i dzisiaj mnie to chyba ominie. Byle nie było ulewy! dobry ranek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 07.06.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Dzień dobry Wczoraj wieczorem wróciliśmy z długiego weekendu - bardzo udanego zresztą. Odwiedziliśmy NellęSza i Agduś, no i widzieliśmy paradę smoków w Krakowie Podlewać nie miałam okazji, ale u nas jeszcze gleba tak nasiąknięta, że mogę o tym na razie wcale nie myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.06.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 A u mnie susza !!!!!! W sobotę posadziłam roslinki i jak byłam w niedzielę, to wyglądały bardzo mizernie buuuuuuuuuuuu !! Poprosiłam sąsiadkę, miała je wieczorem podlać, może uda się je uratować. A dziś znowu upał - nie wiem czy się cieszyć czy martwić ? Witam popołudniowo !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaK32 07.06.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 jestem Kaluś jestem ale teraz ciągnę 1,5 etatu więc wieczorami na kompa patrzeć nie mogę ale obiecuję poprAwe jeszcze 3 tygodnie i będzie LUZ , A PŁOT PO PROSTU CUUUUUUUUUUUUDNY!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.06.2010 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 póki co........u nas nie pada.............upał i duchota:( przydałby się jakiś mały deszczyk w nocy........ Byliśmy dziś na działce pomierzyć odległości na płot przed domem......... planujemy wkopać słupki co 3 m brama przesuwana 5m a z bramką mam problem..........ile powinna wynosić szerokośc bramki w ogrodzeniu?????? ja zaplanowałam 1m............starczy??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 07.06.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Myślę, że wystarczy. U nas ma być pomiędzy 1 - 1,20 ale dokładnie nie pamiętam... Patrzyłam na prognozy - deszczu do piątku nie przewidują...ale póki co ziemia wilgotna, zobaczymy jak będzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts