Gwoździk 19.06.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 ... niech zgadnę ... 4 m przestrzenne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.06.2010 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 ... niech zgadnę ... 4 m przestrzenne ? prawie zgadłes!!! .....5 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.06.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Ojej, a ja jeszcze nie mam drewna na zimę! Cześć Kalu, rzeczywiście dawno Cie nie było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.06.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Witaj Kalu !!!! co ty , już drzewko na zimę???Przewidujecie srogą? A do sezonu tyyyyyyyyyyyyle czasu, aż boję się, że jak zima to zobaczy to zechce przyjść szybciej i co wtedy? Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 19.06.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Już ja to widzę "w międzyczasie porąbał drewko":wiggle:... to harówa niezła jest i tyle. Wiem, bo pomagam w tym mężowi i u nas to nie jest w międzyczasie tylko jest cała akcja przygotowywania drewna na zimę, a potem padamy na nos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.06.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Ładne te ściany wychodzą... I fajny zapasik drewienek się robi..... Pozdrawiam Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.06.2010 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Dziękuje dziewczyny:) .................. a teraz trochę informacji nie zwiazanych z budową: 1. moja starsza córka niestety nie zaliczyła roku na studiach:( od pażdziernika rozpoczyna walke od nowa!!!!!!!!!! 2. młodsza córka wczoraj odebrała wyniki testu gimnazjalnego spisała się bardzo dobrze: polski 44 pkt, matma 36 pkt 3. dobrze, że mam tylko dwoje dzieci......bo nadmiar emocji może zabić!!! :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.06.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Kala ... trzymam kciuki za obie dziewczyny.... I nie ważne, że nie zaliczyła... może jest możliwość poprawek... a jak nie to zrobi jeszcze raz.... Dłużej będzie młoda...Wiem, wiem... nasze nerwy... Ja reż mam dwóch synów, a starsze dozuje nam naprawdę niezłe emocje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.06.2010 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Kala ... trzymam kciuki za obie dziewczyny.... I nie ważne, że nie zaliczyła... może jest możliwość poprawek... a jak nie to zrobi jeszcze raz.... Dłużej będzie młoda... Wiem, wiem... nasze nerwy... Ja reż mam dwóch synów, a starsze dozuje nam naprawdę niezłe emocje.... dzięki Arnika!! ...niestety nie zaliczyła warunku i już jest po wszystkim!! ale pocieszajace jest to, że ma juz zgode na powtórke roku! może tym razem się uda......mówią, że człowiek uczy sie na błędach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.06.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Krotki miała czas na ten warunek, u syna mają na II roku egzaminy z I. Teraz będzie jej łatwiej, bo większość z tych rzeczy już robiła, a poza tym błędy sa po to, żeby się na nich uczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.06.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Choć widząc po moim starszaku, młodzież na błędach się nie uczy... - niestety... Czasami wydaje mi się, że młodzież pozjadała wszystkie rozumy i wcale, ale to wcale się z naszym zdaniem i opiniami, czy wiedzą nie liczą... Oni żyją chyba w innym świecie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 20.06.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Witaj Kala! Jestem tu nowa i nie zdążyłam przeczytać wszystkiego ale zdjęcia przeglądałam uważnie. Piękny Twój dom! Żałuję, że nie trafiłam tu rok temu. Wtedy zaczęłam fundamenty pod mój dom z bala. Pewnie łatwiej byłoby mi przejść przez to wszystko i nie straciłabym tyle nerwów, u Was bardzo wesoło. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 20.06.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Kalu, całuski dla obu córeczek...Gratulacje dla młodszej, a słowa otuchy dla starszej.Niech się nie załamuje,jeden zawalony rok to nic w ciągu kilkudziesięciu lat życia.Głowa do góry!Może za bardzo spalił ją stres pierwszego roku i teraz będzie jej łatwiej.Zyczę tego z całego serca. A mm...tylko pozazdrościć ! Niezwykle pracowity człowiek:) A przy tym jeszcze wykonujący taki zawód! Super! Nie mówiąc już o trzech kobitkach dla których to robi.Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.06.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Kalu, moja córka tez "kiedyś" nie zaliczyła, przerwała pojechała do Anglii, wróciła po prawie 2 latach , poszła znowu na studia, ale stwierdziła, że jednak dzienny to nie dla niej, poszła do pracy i studiuje zaocznie, teraz został jej jeszcze jeden rok. nie ma złego co by na dobre nie wyszło. Pomału dojdzie do celu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.06.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Witaj, kala spokojnie,ja dwa razy tak miałam. Widocznie tak musiało być - pierwszy rok pedagogiki jest bardzo trudny, wiele ciężkich i jakże niepotrzebnych później, przedmiotów. Teraz będzie jej łatwiej. Jeśli pierwszy semestr ma zaliczony, a w drugim większość, to od października ma luzik - nie musi chodzic na zajęcia, a egzaminy przepisują - będzie mogła skupić się na tych z którymi miała kłopoty. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło !!! Słowa wsparcia dla córci.A młodszej pogratuluj !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.06.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Muszę napisać, że takiego Pracusia, to Tobie zazdroszczę ...i szlifuje i rąbie jednocześnie A córcia starsza to najważniejsze, żeby miała chęci...tak jak piszą dziewczyny - teraz jej będzie łatwiej, tylko żeby nie twierdziła, że nie chce....skupi się na jednym przedmiocie ...i już \ \pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.06.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 ależ Ty masz pracowitego mężusia! a córcia da radę...jak nie dała w tym roku to nauczona przez błędy w nast. roku już ich nie popełni a młodszej mocno gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 21.06.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Nie wiem czy to dziś, ale ........... http://www.pixelmind.home.pl/zdjecia/8271_1.jpg WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.06.2010 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 dziekuje Ci meg!!!!!!!!!! ..kochana jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 21.06.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 A w prezencie przesyłam ci coś co może ci sie przyda.... http://www.polstyl.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts