aniamar 02.07.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Z sarnami nie zazdroszczę, dlatego u mnie jeszcze nic nie rośnie, bo działka nieogrodzona.Do sąsiada jedna się wdarła, bo miał niezamkniętą bramkę i później nie mogła wyjść. Ciekawe było to, że reszta stada przyszła i zaczęła wyć, tak jakby to miało w czymś pomóc tej sarnie. Chwilę trwało zanim ją sąsiad wypuścił, bo ona biedna uciekała i jakby na ślepo biegała dokoła bramki nie zauważając wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.07.2010 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Witam............ wiecie jaki jest straszny problem, żeby kupić błękitną bejce do drzewa??? zjeżdziłam całe miasto........i nie dostałam wczoraj:( kupiłam błękitny pigment........i robimy eksperyment!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.07.2010 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 no to uwaga!!!!!!!!!! pokazuje wyniki eksperymentu............ ........na błękitno http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TC7t8haTJxI/AAAAAAAAGKs/3H0ZdIGtlsk/s512/PICT0316.JPG w rzeczywistości jest bardziej błękitny.......aletak jak chciałam.... słoje widać a tutaj moja córka Jagoda.........kierownik nadzoru;) http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TC7uB9jTLNI/AAAAAAAAGK0/kR5zGCnbu5o/s512/PICT0319.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.07.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Witaj Kala ! Dawno nie zaglądałam a wy już malujecie! Chcę pochwalić piękną niebieską bejcę .Bardzo mi się ten pomysł podoba.A gdzie takie fajniutkie ściany będą ,w jakim pomieszczeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 03.07.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Cześć Kala, ale fajny pomysł z tymi niebieskimi ścianami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.07.2010 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 wklejam bo może ktoś będzie zainteresowany......... środki do drewna kupowałam tutaj: http://www.legierski.pl/ polecam !!!!!!!! ................a dziś mamy przerwe w budowie i jedziemy sobie do Gdańska do IKEA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 04.07.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Witaj Kala:) Bardzo fajnie wyszedł eksperyment z niebieskim pigmentem, ja tez jestem ciekawa w jakim pomieszczeniu będzie mój ulubiony kolor? Sarny dały spokój drzewkom? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.07.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 poka zakupki Ikeowe;) wracam i witam po urlopie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.07.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 (edytowane) No właśnie ... w jakim pomieszczeniu te ściany niebieskie?W ogóle to uzyskaliście sentymentalny efekt, nie wiem czy zamierzony, ale mnie się kojarzy z chatynką babci i bieleniem z dodatkiem ultramaryny ... klimatyczny czad. Edytowane 5 Lipca 2010 przez tomkwas bo pisanie po naszemu łatwe nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.07.2010 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 No właśnie ... w jakim pomieszczeniu te ściany niebieskie? W ogóle to uzyskaliście sentymentalny efekt, nie wiem czy zamierzony, ale mnie się kojarzy z chatynką babci i bieleniem z dodatkiem ultramaryny ... klimatyczny czad. .....te bękitne ściany są w mojej spiżarce.....za kuchnią poka zakupki Ikeowe;) wracam i witam po urlopie:) kupiłam kubek, wieszaki drewniane do szafy i fartuszek kuchenny więc nie ma co pokazywać ..ale ogladałam sofy do salonu, meble kuchenne, mebelki do sypialni...........już bym chciała kupować!!!!!!! Witaj Kala:) Bardzo fajnie wyszedł eksperyment z niebieskim pigmentem, ja tez jestem ciekawa w jakim pomieszczeniu będzie mój ulubiony kolor? Sarny dały spokój drzewkom? Pozdrawiam. ...hmmmm.....od kilku dni nie widziałam nowych zniszczeń........ Cześć Kala, ale fajny pomysł z tymi niebieskimi ścianami dziękuje:) Witaj Kala ! Dawno nie zaglądałam a wy już malujecie! Chcę pochwalić piękną niebieską bejcę .Bardzo mi się ten pomysł podoba.A gdzie takie fajniutkie ściany będą ,w jakim pomieszczeniu? .........w spiżarce......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.07.2010 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 ........u nas dziś pada, leje od rana!!!!!!!!!!!! i baaaaaaardzo dobrze!!!!:) .....bo wczoraj wysialiśmy przy domku pierwszą trawkę .......mam nadzieje, że wzejdzie .............. Nie wiem czy się już chwaliłam.........Jagoda została przyjęta do liceum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.07.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Oooooo gratulacje dla licealistki , trawka urośnie na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.07.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Gratulacje dla córki !!!!! Spiżarenka będzie mniamuśna - ja bym taki kolorek w kuchni widziała. Byłoby prowansalsko do tego białe mebelki - miodzio !!! Ale ja sie nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.07.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 dzień doberek Kaluś ja też chcę trawę!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.07.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Jagódce gratulacje a trawce kibicuję, aby pięknie urosła i się ładnie zagęściła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 07.07.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Gratulacje dla Jagody Tylko spiżarka będzie niebieska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.07.2010 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 dziękuje dziewczyny za gratulacje......... ja własnie wróciłam ze szkoły.............i też zadałam końcowy egzamin wewnętrzny wczoraj w szkole!!!!!!!!! :) ......został mi jeszcze jeden zjazd za dwa tygodnie i potem egzamin państwowy w Warszawie......... o ile nie będzie poprawki;) ODPUKAĆ................puk , puk !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.07.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 o to gratulki .... I będziemy trzymać kciuki za dwa tyg. A co studiujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.07.2010 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Arnika..........to nie studia...robię specjalizację w zawodzie....nic szczególnego....napiszę Ci na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.07.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts