Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

Z sarnami nie zazdroszczę, dlatego u mnie jeszcze nic nie rośnie, bo działka nieogrodzona.

Do sąsiada jedna się wdarła, bo miał niezamkniętą bramkę i później nie mogła wyjść. Ciekawe było to, że reszta stada przyszła i zaczęła wyć, tak jakby to miało w czymś pomóc tej sarnie. Chwilę trwało zanim ją sąsiad wypuścił, bo ona biedna uciekała i jakby na ślepo biegała dokoła bramki nie zauważając wyjścia.

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no to uwaga!!!!!!!!!!

pokazuje wyniki eksperymentu............

........na błękitno :)

http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TC7t8haTJxI/AAAAAAAAGKs/3H0ZdIGtlsk/s512/PICT0316.JPG

w rzeczywistości jest bardziej błękitny.......aletak jak chciałam.... słoje widać :)

a tutaj moja córka Jagoda.........kierownik nadzoru;)

http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TC7uB9jTLNI/AAAAAAAAGK0/kR5zGCnbu5o/s512/PICT0319.JPG

No właśnie ... w jakim pomieszczeniu te ściany niebieskie?

W ogóle to uzyskaliście sentymentalny efekt, nie wiem czy zamierzony, ale mnie się kojarzy z chatynką babci i bieleniem z dodatkiem ultramaryny ... klimatyczny czad.

Edytowane przez tomkwas
bo pisanie po naszemu łatwe nie jest

No właśnie ... w jakim pomieszczeniu te ściany niebieskie?

W ogóle to uzyskaliście sentymentalny efekt, nie wiem czy zamierzony, ale mnie się kojarzy z chatynką babci i bieleniem z dodatkiem ultramaryny ... klimatyczny czad.

.....te bękitne ściany są w mojej spiżarce.....za kuchnią ;)

poka zakupki Ikeowe;)

wracam i witam po urlopie:)

kupiłam kubek, wieszaki drewniane do szafy i fartuszek kuchenny :)

więc nie ma co pokazywać;)

..ale ogladałam sofy do salonu, meble kuchenne, mebelki do sypialni...........już bym chciała kupować!!!!!!!:)

Witaj Kala:)

Bardzo fajnie wyszedł eksperyment z niebieskim pigmentem, ja tez jestem ciekawa w jakim pomieszczeniu będzie mój ulubiony kolor?

Sarny dały spokój drzewkom?

Pozdrawiam.

...hmmmm.....od kilku dni nie widziałam nowych zniszczeń........

Cześć Kala, ale fajny pomysł z tymi niebieskimi ścianami :)

dziękuje:)

Witaj Kala ! Dawno nie zaglądałam a wy już malujecie! Chcę pochwalić piękną niebieską bejcę .Bardzo mi się ten pomysł podoba.A gdzie takie fajniutkie ściany będą ,w jakim pomieszczeniu?

.........w spiżarce.........

dziękuje dziewczyny za gratulacje.........

ja własnie wróciłam ze szkoły.............i też zadałam końcowy egzamin wewnętrzny wczoraj w szkole!!!!!!!!! :):):)

......został mi jeszcze jeden zjazd za dwa tygodnie i potem egzamin państwowy w Warszawie.........

o ile nie będzie poprawki;)

ODPUKAĆ................puk , puk !!!!!!!!!!;)