kawika 19.07.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 19.07.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Witanko Kalu Miłego dnia życzę i buziaki przesyłam !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.07.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 20.07.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Witaj Kalu, pieknie u ciebie... a na glupote to niestety lekarstwa jeszcze nie wznaleziono ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 20.07.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Cześć Kalu Ślicznie wschodzi Ci trawka! U nas też nareszcie jest zasiana ale jeszcze nic nie widać Wasz wakacyjny wyjazd zbliża się wkielkimi krokami!!! Zazdroszczę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.07.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Ty u mnie wczoraj, ja u Ciebie dzisiaj - wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.07.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Kaluś udanego urlopu !!! Cudowna Chorwacja pewnikiem ?! Ach pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.07.2010 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 DZIŚ SPĘDZIŁYŚMY PIERWSZĄ NOC W NASZYM DOMKU!!!!!!!!!! :) ..........A WŁAŚCIWIE ..JESZCZE .....NA NASZEJ BUDOWIE !!!!!!! było rewelacyjnie........dmuchany materac, śpiwory, pizza na telefon :) miał byc jeszcze grill.........ale niestety padał deszcz... ....jutro rano wyjezdżam na 2 dni na szkolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.07.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 WSPANIALE !!!!! Co ci się śniło ? Ponoć to ważne !!!!Dawno cię nie było, WITAJ !a tak wogóle to mam pytanie - jak się dokładnie i precyzyjnie robi przecierki na meblach i itp..? Coś mi się zdaje , że ty coś w tym stylu już robiłaś> a może nie ty ? Ale może u ciebie zajrzy ktoś kto wie i mi odpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.07.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Pewnie nic się nie śniło...Kala była tak zmęczona, że nic się nie śniło, tak jak większości nam wszystkim w nowym domu po przeprowadzce, albo po ciężkiej pracy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.07.2010 03:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Kalu, własnie sobie uświadomiłam, że na temat naszych odwiedzin u Was pisałam tylko u siebie a u Ciebie ani słowa Przepraszam i już to naprawiam BYŁO CUDNIE!!!! MACIE PRZEŚLICZNY DOMEK!!! JESTEŚCIE KOCHANI!!!! Nie mogę się doczekać na "za rok" I potwierdzam, śpiżarnia w błękicie powaliła mnie na kolana. Wyszło ekstraśnie. Tomek świetnie to ujął. Ja myślę tak samo Pozdrawiam i uciekam w końcu spać, choć nie wiem, czy mi się to opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.07.2010 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 WSPANIALE !!!!! Co ci się śniło ? Ponoć to ważne !!!! Dawno cię nie było, WITAJ ! a tak wogóle to mam pytanie - jak się dokładnie i precyzyjnie robi przecierki na meblach i itp..? Coś mi się zdaje , że ty coś w tym stylu już robiłaś> a może nie ty ? Ale może u ciebie zajrzy ktoś kto wie i mi odpowie. Meg.........nie pamietam co mi się śniło;) .......budziłam się co chwilę.........dom w nocy strzelał........Alma szczekała........poprostu SUPER było przecierkę robiłam tak: najpierw zeszlifowałam powierzchnie drewnianą, nastepnie pokryłam czarną farbą. W miejscach gdzie chciałam mieć przecierki...posmarowałam powierzchnie świeczką. Następnie malowałam całość białą farbą i po wyschnięciu papierem ściernym przetarłam miejsca pokryte świeczką Pewnie nic się nie śniło... Kala była tak zmęczona, że nic się nie śniło, tak jak większości nam wszystkim w nowym domu po przeprowadzce, albo po ciężkiej pracy.... Arnika.........do przeprowadzki jeszcze u mnie DALEKO!!! Kalu, własnie sobie uświadomiłam, że na temat naszych odwiedzin u Was pisałam tylko u siebie a u Ciebie ani słowa Przepraszam i już to naprawiam BYŁO CUDNIE!!!! MACIE PRZEŚLICZNY DOMEK!!! JESTEŚCIE KOCHANI!!!! Nie mogę się doczekać na "za rok" I potwierdzam, śpiżarnia w błękicie powaliła mnie na kolana. Wyszło ekstraśnie. Tomek świetnie to ujął. Ja myślę tak samo Pozdrawiam i uciekam w końcu spać, choć nie wiem, czy mi się to opłaca BARDZO się ciesze,żemogłam WAS gościć!!!!!!! bardzo lubimy gości i oczywiściezapraszamy za rok!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.07.2010 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 A teraz uwaga: .......jutro ostatni dzień idę dopracy....... w piątek mam już WOLNE.......pakujemy się !!!!!!!!! a w sobote o 4 rano planujemy wyjazd do CHORWACJI!!!!!!!! WRESZCIE :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.07.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 No to słonecznej Chorwacji... I ciepłego morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 28.07.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Dobry wieczór Kalu!!! Ja również życzę miłego i pełnego wrażeń pobytu w Chorwacji Aż zazdroszczę Ci tych pięknych widoków Odpoczywaj i nabieraj siły na dalsze wykańczanie swojego domku..... Pozdrawiam i buziaki przesyłam papapa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 13.08.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Witam! Nadrabiam zaległości po przerwie... Kaluś ale u WAS ładniutko wokół domku - ula la... W październiku i ja będę trzymała kciuki a Teraz życzę wspaniałego wypoczynku w słonecznej Chorwacji.......... Wypocznij tam za mnie;) Buziakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 13.08.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 [b]Ale fajnie,że śmigacie na wakacje!!! :) Życzę udanego urlopu i suuuuper zabawy!!!! A na kolejny wakacyjny sezon, biorę od Ciebie namiary i nareszcie odwiedzimy Chorwację :) POZDRAWIAM SERDECZNIE!!!!![/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.08.2010 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Witam:) ....czas wyciągnąć mój dziennik z czeluści.......... Wróciłam z urlopu wypoczęta, było poprostu wspaniale:) Chorwacja jest PIĘKNA!!! .........okazało się, że mam tam swoją ulicę: http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TGrkVMCHlcI/AAAAAAAAGRc/CHdro-6VixI/s640/PICT0653.JPG oraz Caffe Bar: http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TGrmA7Y6nEI/AAAAAAAAGS8/xIdeAETFwXU/s640/PICT0773.JPG :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 18.08.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Witam urlopowiczkę !!!!! Patrz, nawet w Chorwacji czytaja twój dziennik - Kalu , hi, hi znana osóbka jesteś!!!! No, no........powiem - GWIAZDA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 18.08.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 No no, ale jesteś sławna A jak na urlopie? Wypoczęłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts