Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No i takiej tylko pozazdrościć - super że wypoczęłaś, a teraz do roboty, jak długo mamy Ci jeszcze zazdrościć :wiggle:

Meganko.......jestem wypoczęta, zwarta i gotowa do roboty!!! :)

Ależ światowa z Ciebie osoba! Pewnie chcieli uczcić za niezmienną sympatię, jaką darzysz ten kraj! ;) :)

...wygląda, że wypoczęłaś i jesteś pełna energii!

sure.........Chorwacja jest poprostu cudowna!!

No no, ale jesteś sławna :wave:

A jak na urlopie? Wypoczęłaś?

Dorfi......wypoczeta i to bardzo!!!

Witam urlopowiczkę !!!!!

Patrz, nawet w Chorwacji czytaja twój dziennik - Kalu , hi, hi znana osóbka jesteś!!!! No, no........powiem - GWIAZDA !

Meg.......he he

jeszcze musze się czymś pochwalić..........

zaczęłam szydełkować............może to za duże słowo........

ale stawiam pierwsze kroki........ucze się.........i nawet mi się to podoba :):):)

to chyba znaczy, że się starzeje ;)

pierwsze szydełkowanie zaczęłam właśnie na Chorwacji.......dziękuje za to Krystynie;)

tylko prosze nie wystraszcie się mojej gęby na tym zdjęciu:)

http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TGrmhosiLjI/AAAAAAAAGTI/SNNbtvL4eOo/s512/IMG_0024.JPG

jeszcze musze się czymś pochwalić..........

zaczęłam szydełkować............może to za duże słowo........

ale stawiam pierwsze kroki........ucze się.........i nawet mi się to podoba :):):)

to chyba znaczy, że się starzeje ;)

A co za głupoty wypisujesz? Jakie "starzeję się"?!

Czy to oznacza, że ja jestem stara od 7 roku życia? (wtedy nauczyłam się szydełkowania i mnie wciągnęło) :jawdrop::bash:

Ładnie Ci z tą robótką :cool:

Kala... jak ja bym chciała szydełkowe firany do kuchni, a mam okna tarasowe.....

Nigdzie nie dostanę ..... , a sama nie potrafię.... Porozrywałabym to w diabli.....

Gratuluję nowych umiejętności... :)

A i babcie muszą umieć robić kapcie wełniane, szydełkować i robić pierogi... Ja jeszcze nic nie umiem , a mam już dorosłego syna.... :(

Znaczy że będę chyba złą babcią....

oooooooooooooooooooooooooooo ładnie !!!!!

meg.........ja dopiero zaczynam :(

A co za głupoty wypisujesz? Jakie "starzeję się"?!

Czy to oznacza, że ja jestem stara od 7 roku życia? (wtedy nauczyłam się szydełkowania i mnie wciągnęło) :jawdrop::bash:

Ładnie Ci z tą robótką :cool:

pierwszy raz chodziłam z szydełkiem na plaże;)

Kala... jak ja bym chciała szydełkowe firany do kuchni, a mam okna tarasowe.....

Nigdzie nie dostanę ..... , a sama nie potrafię.... Porozrywałabym to w diabli.....

Gratuluję nowych umiejętności... :)

A i babcie muszą umieć robić kapcie wełniane, szydełkować i robić pierogi... Ja jeszcze nic nie umiem , a mam już dorosłego syna.... :(

Znaczy że będę chyba złą babcią....

nie będziesz złą........poprostu z nas bedą już inne babcie :)

Kaluś powrócona witaj:)

witaj:)

Witam,

Ładnie się dzieje, wszędzie o tobie głośno, za niedługo będziesz miała swoje miejsce w

Hollywood Walk of Fame.;);)

Proszę tak się pali do roboty, że aż za robótki się wzięła. Pewnie chałupa już zrobiona na tip top. :eek:

....chałupa dopiero czeka na podłogi i dach :)

uwiebiam prace szydełkowe, ale niestety ja anty-talent do tego mam....

za to teściowa mi piękne rzeczy tworzy! właśnie kończy kolejne zazdroski do mej kuchni:wiggle:

nigdy nie wiadomo, moze jeszcze kiedyś załapie na to bakcyla, bo jak patrze jakie cudne rzeczy można wyszydełkowac to bardzo mi się chce;)

A ty z tą robótka wyglądasz cudnie!!!

Tak właśnie powinien wyglądać prawdziwy urlop:) Plażowanie,pływanie,słoneczko,...i oddawanie się swoim pasjom:) np.szydełkowanie:)

Wspaniale Kaluś.Wyglądacie świetnie-laseczki:)

Ja w Chorwacji byłąm tylko raz..niestety I potwierdzam Chorwacja jest cudowna!!! Mam nadzieję,że jeszcze tam pojadę.Mój mąŻ był rok temu na rejsie w Chorwacji,z grupą przyjaciół.Mnie też namawiano ale..ja tam wolę chodzić po lądzie.Ale jak finanse pozwolą to w przyszłym roku odważę się-a co! I dam się namówić na rejs na jachcie.Zresztą jacht z pełnymi wygodami.

Co do robótek ręcznych to ja w latach młodości robiłam wszystko-robótki na drutach,szydełkowałam a nawet szyłam np.bluzki,sukienki,spódnice(dla siebie,dla dzieci).Później ciągły brak czasu...Ale myślę,że do tego wrócę...na emeryturze:)

Pozdrawiam serdecznie

Szydełkowe firaneczki w domku z bala byłyby super! Moja mama kiedyś robiła takie zazdrostki z wzorami róży, wyglądały super i zawsze myślałam, ze chętnie powiesiłabym takie w oknie własnej kuchni. Ale od tego czasu mocno mi się zmienił pomysł na wnętrze, no i nie ma mi kto zrobić!... :)