sure 18.08.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Ależ światowa z Ciebie osoba! Pewnie chcieli uczcić za niezmienną sympatię, jaką darzysz ten kraj! ...wygląda, że wypoczęłaś i jesteś pełna energii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.08.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 No i takiej tylko pozazdrościć - super że wypoczęłaś, a teraz do roboty, jak długo mamy Ci jeszcze zazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.08.2010 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 No i takiej tylko pozazdrościć - super że wypoczęłaś, a teraz do roboty, jak długo mamy Ci jeszcze zazdrościć Meganko.......jestem wypoczęta, zwarta i gotowa do roboty!!! Ależ światowa z Ciebie osoba! Pewnie chcieli uczcić za niezmienną sympatię, jaką darzysz ten kraj! ...wygląda, że wypoczęłaś i jesteś pełna energii! sure.........Chorwacja jest poprostu cudowna!! No no, ale jesteś sławna A jak na urlopie? Wypoczęłaś? Dorfi......wypoczeta i to bardzo!!! Witam urlopowiczkę !!!!! Patrz, nawet w Chorwacji czytaja twój dziennik - Kalu , hi, hi znana osóbka jesteś!!!! No, no........powiem - GWIAZDA ! Meg.......he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.08.2010 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 jeszcze musze się czymś pochwalić.......... zaczęłam szydełkować............może to za duże słowo........ ale stawiam pierwsze kroki........ucze się.........i nawet mi się to podoba :) to chyba znaczy, że się starzeje pierwsze szydełkowanie zaczęłam właśnie na Chorwacji.......dziękuje za to Krystynie;) tylko prosze nie wystraszcie się mojej gęby na tym zdjęciu:) http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TGrmhosiLjI/AAAAAAAAGTI/SNNbtvL4eOo/s512/IMG_0024.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.08.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 oooooooooooooooooooooooooooo ładnie !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 19.08.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 jeszcze musze się czymś pochwalić.......... zaczęłam szydełkować............może to za duże słowo........ ale stawiam pierwsze kroki........ucze się.........i nawet mi się to podoba :) to chyba znaczy, że się starzeje A co za głupoty wypisujesz? Jakie "starzeję się"?! Czy to oznacza, że ja jestem stara od 7 roku życia? (wtedy nauczyłam się szydełkowania i mnie wciągnęło) Ładnie Ci z tą robótką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.08.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Kala... jak ja bym chciała szydełkowe firany do kuchni, a mam okna tarasowe..... Nigdzie nie dostanę ..... , a sama nie potrafię.... Porozrywałabym to w diabli..... Gratuluję nowych umiejętności... A i babcie muszą umieć robić kapcie wełniane, szydełkować i robić pierogi... Ja jeszcze nic nie umiem , a mam już dorosłego syna.... Znaczy że będę chyba złą babcią.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.08.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Kaluś powrócona witaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 19.08.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Witam, Ładnie się dzieje, wszędzie o tobie głośno, za niedługo będziesz miała swoje miejsce w Hollywood Walk of Fame.;) Proszę tak się pali do roboty, że aż za robótki się wzięła. Pewnie chałupa już zrobiona na tip top. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.08.2010 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 oooooooooooooooooooooooooooo ładnie !!!!! meg.........ja dopiero zaczynam A co za głupoty wypisujesz? Jakie "starzeję się"?! Czy to oznacza, że ja jestem stara od 7 roku życia? (wtedy nauczyłam się szydełkowania i mnie wciągnęło) Ładnie Ci z tą robótką pierwszy raz chodziłam z szydełkiem na plaże;) Kala... jak ja bym chciała szydełkowe firany do kuchni, a mam okna tarasowe..... Nigdzie nie dostanę ..... , a sama nie potrafię.... Porozrywałabym to w diabli..... Gratuluję nowych umiejętności... A i babcie muszą umieć robić kapcie wełniane, szydełkować i robić pierogi... Ja jeszcze nic nie umiem , a mam już dorosłego syna.... Znaczy że będę chyba złą babcią.... nie będziesz złą........poprostu z nas bedą już inne babcie Kaluś powrócona witaj:) witaj:) Witam, Ładnie się dzieje, wszędzie o tobie głośno, za niedługo będziesz miała swoje miejsce w Hollywood Walk of Fame.;) Proszę tak się pali do roboty, że aż za robótki się wzięła. Pewnie chałupa już zrobiona na tip top. ....chałupa dopiero czeka na podłogi i dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.08.2010 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 a tak wygladała na plaży ekipa szydełkowa: http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TGrioKicU7I/AAAAAAAAGQY/GiltPAis3iA/s512/PICT0548.JPG :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.08.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.08.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 uwiebiam prace szydełkowe, ale niestety ja anty-talent do tego mam....za to teściowa mi piękne rzeczy tworzy! właśnie kończy kolejne zazdroski do mej kuchni:wiggle:nigdy nie wiadomo, moze jeszcze kiedyś załapie na to bakcyla, bo jak patrze jakie cudne rzeczy można wyszydełkowac to bardzo mi się chce;) A ty z tą robótka wyglądasz cudnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 19.08.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Miałaś wspaniałe towarzystwo. I do plażowania i do szydełkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 19.08.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Kala, ty lacho jedna!!! Kurde, jak ty wyglądasz! Dżaga jak nie wiem!!!! A o szydełku nie wspomnę! PO-DZI-WIAM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.08.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Widzisz!!! A jak pisałam, że to tylko trzy myki to nie chciałaś wierzyć... a w filetach to w ogóle dwa tylko... oczko i słupek;) A za to "starzeję się" to już się gniewam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 19.08.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Tak właśnie powinien wyglądać prawdziwy urlop:) Plażowanie,pływanie,słoneczko,...i oddawanie się swoim pasjom:) np.szydełkowanie:)Wspaniale Kaluś.Wyglądacie świetnie-laseczki:)Ja w Chorwacji byłąm tylko raz..niestety I potwierdzam Chorwacja jest cudowna!!! Mam nadzieję,że jeszcze tam pojadę.Mój mąŻ był rok temu na rejsie w Chorwacji,z grupą przyjaciół.Mnie też namawiano ale..ja tam wolę chodzić po lądzie.Ale jak finanse pozwolą to w przyszłym roku odważę się-a co! I dam się namówić na rejs na jachcie.Zresztą jacht z pełnymi wygodami. Co do robótek ręcznych to ja w latach młodości robiłam wszystko-robótki na drutach,szydełkowałam a nawet szyłam np.bluzki,sukienki,spódnice(dla siebie,dla dzieci).Później ciągły brak czasu...Ale myślę,że do tego wrócę...na emeryturze:) Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.08.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Szydełkowe firaneczki w domku z bala byłyby super! Moja mama kiedyś robiła takie zazdrostki z wzorami róży, wyglądały super i zawsze myślałam, ze chętnie powiesiłabym takie w oknie własnej kuchni. Ale od tego czasu mocno mi się zmienił pomysł na wnętrze, no i nie ma mi kto zrobić!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.08.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 A mniue pozostały dwie zazdroski z mojej starej kuchni.... Wieszałam je u góry.... Super to wyglądało... Teraz niestety mam okno tarasowe i nie pasuje. Potrzebowałabym dwóch długich ponad dwumetrowych firan... Ale takich nie widziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 19.08.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Pomyśl sobie na czym byś je naciągała po praniu i od razu ci się odechce Kiedyś były do tego specjalne ramy. Dzisiaj nikt już takich ram nie robi. A nawet jak uda ci się znaleźć stolarza, który je dla ciebie zrobi to gdzie je będziesz trzymać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts