Trompe loeil 01.09.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Alma ma fajną klatę!!! Mi najbardziej podoba się tabliczka nr 2, czytelny adres...a czy wszyscy muszą wiedzieć, że tam króluje Alma? Ten koteczek to niezła zmyłka. Mi się najbardziej podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 01.09.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Mnie się podoba dwójeczka.Sprawia wrażenie głębi,takiego domku na wzgórzu,w zaciszu,spokojnego. A jeżeli zwierzątek za mało to pieska chyba można dorobić? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.09.2010 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 dzień dobry dwójka fajna i wyrażna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.09.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 3 ze względu na psiaka;)ale najlczytelniejsza 2 wg mnie 3 z napisem ulicy 2:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.09.2010 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 tylko, że do mojego drewnianego domu pasuje właśnie takie pismo "ciosane" jak na 3 ....to pismo z 2 wydaje mi się, że "grzeczne" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 02.09.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 dla mnie nr. 3, na 2 to faktycznie jakby wichura szła.... a 1 strasznie zabudowana a skąd TY taki pomysł wziełaś? jak to sie robi? czy docelowo też będa czarne litery, na czym? na jakiejś tablicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 02.09.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Ja glosuje na 1, bo dobrze widac numer domu. Ja jak wjade w dana ulice to na domach szukam numerku, jesli jest maly to nie widze niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.09.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Jak dla mnie 2-czka kojarzy mi się z żółtą łodzią podwodną:) Ale jest najbardziej czytelna .Natomiast trójka chyba do Twojego domu pasuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioolkadawid 02.09.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmach 02.09.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Tabliczka nr1. mało czytelnaTabliczka nr2 - czcionka zbyt nowoczesna i za okrągłaTabliczka nr 3 - wygrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.09.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 o kurcze.....tylko troche mnie tu nie było, a tu tyle zmian...fiu, fiu !!!! kala ty naprawdę niedługo skończysz - swietnie !!!!! taki mąż to SKARB !!!! Uważaj na niego !!!! Oj uważaj ! A jeśli chodzi o tabliczki to mnie podoba się nr 2 , nie robiąc przykrości Almie, ale jak nikt o niej nie bedzie wiedział - to jakie zaskoczenie jak wejdzie.........nie proszony !!! hi, hi juz to widzę..... 8 na setkę....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.09.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Ja też na 3 głosuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.09.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Bardzo Wam dziekuje za oddane głosy i wyrażenie swojego zdania w sprawie tabliczki!!!! Jak tylko dostanę gotową tabliczke.......pochwalę się Wam i wstawie fotke:) A tymczasem..........dziś przyjechały do nas: podłogi, legary, dechy elewacyjne do kuchni, boazeria do pokoi, dechy do obicia bram garażowych, dechy na płot oraz listwy wykonczeniowe........było tego cały TIR W domu się ruszyć nie mozna.......wszystko zawalone: http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TH_juW7OYII/AAAAAAAAGe8/8yQ-A_yBw5s/s640/PICT0132.JPG http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TH_j1_lEP7I/AAAAAAAAGfA/HswjXZn4-2k/s640/PICT0128.JPG http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TH_kbSF7dmI/AAAAAAAAGfE/LRpIUaSaCVE/s512/PICT0135.JPG mąż będzie miał co robić !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.09.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Ja też na 3, bo najszybciej odczytałam napis! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.09.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Wieki mnie nie było u Ciebie a tu prosze jakie wielkie zmiany ,gratuluje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 02.09.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Kaluś dla mnie 1 troche za mało czytelna, 2 i 3 podbają mi się bardzo Jak Wy pędzicie .... i to .... SAMI !!!! Rewelacja :) Co chwile robi się bardziej domowo, a przprowadzka pewnie szybciej niz myślisz Na kiedy planujecie??? Pozdrawim serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 03.09.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Witaj Kaluś Teraz to dopiero mnóstwo pracy przed Wami - zagospodarować całe to drewno Ale będzie super:wiggle: Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.09.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Witanko powakacyjne:) Ale Wam tego drewna zazdroszczę....napisz na priv, gdzie kupowaliście podłogowe dechy i z jakiego drewna. Wnętrza robią się prawdziwie domowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.09.2010 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 dla mnie nr. 3, na 2 to faktycznie jakby wichura szła.... a 1 strasznie zabudowana a skąd TY taki pomysł wziełaś? jak to sie robi? czy docelowo też będa czarne litery, na czym? na jakiejś tablicy? ANNNJA........allegro stal 2 mm malowana proszkowo... Wieki mnie nie było u Ciebie a tu prosze jakie wielkie zmiany ,gratuluje!!! ciesze sie, że wróciłaś jessi Kaluś dla mnie 1 troche za mało czytelna, 2 i 3 podbają mi się bardzo Jak Wy pędzicie .... i to .... SAMI !!!! Rewelacja :) Co chwile robi się bardziej domowo, a przprowadzka pewnie szybciej niz myślisz Na kiedy planujecie??? Pozdrawim serdecznie!!! Karolinko......no właśnie nie planujemy żadnego terminu.......żeby sie nie stresować mieszkać mamy gdzie, na głowe nam nie kapie, tylko ciasno się zrobiło Witaj Kaluś Teraz to dopiero mnóstwo pracy przed Wami - zagospodarować całe to drewno Ale będzie super:wiggle: Miłego dnia Aniu.....mąż ma teraz ręce pełne roboty Witanko powakacyjne:) Ale Wam tego drewna zazdroszczę....napisz na priv, gdzie kupowaliście podłogowe dechy i z jakiego drewna. Wnętrza robią się prawdziwie domowe. wysyłam priv Amtelko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.09.2010 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 ostateczna wersja tabliczki na dom będzie wygladała chyba tak; http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TIEnIuTESVI/AAAAAAAAGf4/eO4djHSRESs/s576/j1.jpg obrazek jest identyczny jak w projekcie nr 3zmieniona została tylko trzcionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts