malgos2 03.09.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Ladny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.09.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Bardzo ładna tabliczka. W ogóle skąd taki pomysł? Rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.09.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 SUPER!!!!psiak, kociak i czytelna nazwa ulicy.....o to biegało:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.09.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Kaluś, a gdzie zamawiasz tę tabliczkę? To znaczy, u mnie oczywiście pasuje zupełnie inna, ale nie wiem wcale, gdzie takie coś można zamówić, a też powinnam wywiesić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.09.2010 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Kaluś, a gdzie zamawiasz tę tabliczkę? To znaczy, u mnie oczywiście pasuje zupełnie inna, ale nie wiem wcale, gdzie takie coś można zamówić, a też powinnam wywiesić... sure........tabliczki mozna zamówic na allero...... Podajesz swoją nazwę ulicy, mówisz co chciałabyś mieć na tabliczce i dostajesz 3 projekty do wyboru Bardzo ładna tabliczka. W ogóle skąd taki pomysł? Rewelacja! Nelli.......znalazłam na allegro.......i bardzo zapragnęłam cos takiego mieć Ladny. dziękuje małgoś SUPER!!!!psiak, kociak i czytelna nazwa ulicy.....o to biegało:wiggle: aka..........jestem zadowolona z projektu......... zobaczymy jak będzie to wyglądało w rzeczywistości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.09.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 sure........tabliczki mozna zamówic na allero...... Podajesz swoją nazwę ulicy, mówisz co chciałabyś mieć na tabliczce i dostajesz 3 projekty do wyboru Szukam, ale takich nie widzę... podasz link? Może być na pw Ale znalazłam zwykłe, tez się przydadzą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 04.09.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Super ta tabliczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.09.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Daj linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 05.09.2010 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Bardzo fajnie wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.09.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Tabliczka ładnie się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.09.2010 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Podaje linka w sprawie tabliczki na allegro: http://allegro.pl/numer-na-dom-numer-domu-metaloplastyka-i1208158555.html pozdrawiam wszystkich niedzielnie....... właśnie dopijam kawke pośniadankową..........i jesli pogoda dopisze to pojedziemy na budowe coś pogrzebać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 05.09.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Witaj Kala, u mnie zastój ze wzgldu na pogodę, ale u Ciebie proszę proszę, miałam pisać w sprawie tablicy, że najbardziej podoba mi się nr 1, ale jak zobaczyłam zmienioną czcionkę na 3 to się zachwyciłam, super pomysł i będzie świetnie pasować do klimatu domku. Ps. Pocieszyłaś mnie tymi płytami gips-karton, znaczy nie wszyscy "balowicze" lubią drewniano tylko i wyłącznie, ja też uważam że fajnie urozmaicić wnętrze, choć podziwiwam też wykończenia typowo drewniane. Gratuluję postępów no i samodzielnego wykonania wileu rzeczy. Bardzo przydatna sprawa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.09.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Kala tabliczka świetna... Czy mogę podprowadzić pomysła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.09.2010 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Witaj Kala, u mnie zastój ze wzgldu na pogodę, ale u Ciebie proszę proszę, miałam pisać w sprawie tablicy, że najbardziej podoba mi się nr 1, ale jak zobaczyłam zmienioną czcionkę na 3 to się zachwyciłam, super pomysł i będzie świetnie pasować do klimatu domku. Ps. Pocieszyłaś mnie tymi płytami gips-karton, znaczy nie wszyscy "balowicze" lubią drewniano tylko i wyłącznie, ja też uważam że fajnie urozmaicić wnętrze, choć podziwiwam też wykończenia typowo drewniane. Gratuluję postępów no i samodzielnego wykonania wileu rzeczy. Bardzo przydatna sprawa!!! z tymi wnętrzami to jest tak...........że na szczęście każdy ma inny gust !! .......w przeciwnym razie każdyby identycznie swoje wnetrza urządzał u nas wygląda tak: ja i mąż - kochaamy drewno młodsza córka chce go jak najmniej w pokoju starsza córka zamierza u siebie pomieszać Kala tabliczka świetna... Czy mogę podprowadzić pomysła... podprowadzajcie do woli:) przecież każda tabliczka i tak jest inna, robiona na indywidualne zamówienie... jestem ciekawa jak wyjdzie Wasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.09.2010 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Witam poniedziałkowo............u mnie zimno, pochmurno, typowo jesienna pogoda:(Nic się nie chce robić, moje obrzeża trawnikowe leżą odłogiem:(Czy ktoś wie kiedy wrócą słoneczne dni???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 06.09.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Witam. Miłego dnia http://www.emotka.pl/emotikony/letnie/05.gif To pewne ,że wrócą . Tylko kiedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.09.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 u nas też zimnica!!! aby tylko jesień nie zbliżała się dużymi krokami.....nie cierpię jej:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 06.09.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Witam poniedziałkowo U mnie od rana słoneczko świeci:wiggle: Miłego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.09.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 u nas słoneczko, ale chmura nadchodzi! Kalu, wrzuciłam mapkę, a Ikea czynna od 10, spróbuj zadzwonić jeszcze raz. Jeśli będziesz jechać jutro, mogę dzisiaj po pracy sprawdzić tę szafę. A którą wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 06.09.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Cześć Kaluś u nas też szaro, buro... Podobno od czwartku-piątku duża poprawa pogody! weekend ma być słoneczny i ciepły , podobnie w przyszłym tygodniu... Oby się sprawdziło A do tego czasu pozostaje nam ogień w kominku, gorąca herbata z cytryną lub kieliszek nalewki ( ja nie mogę ale innym polecam ) Pozdrawiam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts