kala67 06.09.2010 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 szafa ASPELUND 3 drzwiowa była dziś powodem zamieszania od rana Wczoraj zapadła decyzja, że ta szafa jest nam niezbędna, trzeba ją szybko zakupić bo się nie mieścimy w tych szafach, które mamy!!! Od rana dzwoniłam do IKEA w Gdańsku sprawdzić czy jest dostępna....... Nie dodzwoniłam się niestety.......... Pojechałam w ciemno........ Najpierw miałam jechać z córką............ale mąż bał się, że zabłądze..........wkońcu to całe 100 km..........i pojechał ze mną Na miejscu okazało się, że szafy nie ma Będzie za 2-3 dni dostępna........ jestem zła:( Kupiłam sobie na pocieszenie wałek-poduszke oraz pojemnik na ciasteczka PS. Bardzo dziekuje Ci sure za mapke wyjazdu z IKEA.........napewno się przyda gdy pojadę sama!!! a wtedy wspólna kawka murowana!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.09.2010 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 taka szafa http://www.ikea.com/PIAimages/0099344_PE241249_S3.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.09.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Kala wejdz sobie zawsze przed zakupem na stronkę IKEA i przy danym produkcie masz informacje ,gdzie on jest dostępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.09.2010 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Kala wejdz sobie zawsze przed zakupem na stronkę IKEA i przy danym produkcie masz informacje ,gdzie on jest dostępny .....myślisz, że te informacje są wprowadzane na bieżąco?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.09.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 taka szafa http://www.ikea.com/PIAimages/0099344_PE241249_S3.JPG a ta szafa to do mojej sypialni??? pasowała by do kompletu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.09.2010 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 aka...........u mnie ma być w Jagody pokoju:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.09.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 dzieńdoberek po dłuuuuuuuugiej nieobecności:) Kaluś śliczną tabliczkę wybrałaś. Ja swoją też mam z allegro, ale taką zwykłą. Widzę,że zakupy mebelkowe robisz ..chyżby przeprowadzka niedługo? Na kiedy planujecie? Miłego dzionka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.09.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 aka...........u mnie ma być w Jagody pokoju:) jakbyś jej nie chciała, to podam adres:stereo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 07.09.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Przyszłam słonecznie się przywitaćhttp://gify.klimacik.pl/mini/384.gif Cały czas podglądam dzienniczek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.09.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 PS. Bardzo dziekuje Ci sure za mapke wyjazdu z IKEA.........napewno się przyda gdy pojadę sama!!! a wtedy wspólna kawka murowana!! Ależ niezamaco! Trzymam za słowo, napisz koniecznie, kiedy będziesz jechać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.09.2010 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 dzieńdoberek po dłuuuuuuuugiej nieobecności:) Kaluś śliczną tabliczkę wybrałaś. Ja swoją też mam z allegro, ale taką zwykłą. Widzę,że zakupy mebelkowe robisz ..chyżby przeprowadzka niedługo? Na kiedy planujecie? Miłego dzionka;) Alunek......oj do przeprowadzki to jeszcze dalekooooooo...... ale w obecnym mieszkaniu brakuje nam już miejsca w szafach......tyle się tego wszystkiego nazbierało..... postanowiliśmy więc szybciej tą szafe zakupić.......będzie potem w nowym domu stała w pokoju Jagody jakbyś jej nie chciała, to podam adres:stereo: aka........dawaj adres;) wpadne na kawe:) Przyszłam słonecznie się przywitaćhttp://gify.klimacik.pl/mini/384.gif Cały czas podglądam dzienniczek:) Witaj Bogusiu:) Ależ niezamaco! Trzymam za słowo, napisz koniecznie, kiedy będziesz jechać! sure........po tą szafe musze pojechać z mężem.........bo 3 drzwiowa nie wlezie do mojego auta:( ale im bliżej do wykończenia domu......tym planuje częściej odwiedzać IKEA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.09.2010 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 .......dziś po pracy byłam z Almą u weterynarza.........od 4 dni ma biegunke......wczoraj było już lepiej.........ale popołudniu zżarła z kuchni 4 zimne naleśniki .......i zaczęło się na nowo:(Dostała dwa zastrzyki, jakiś granulat mam podawać co 8 godzin i nagotowac ryżu z marchewką i kurczakiem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.09.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 sure........po tą szafe musze pojechać z mężem.........bo 3 drzwiowa nie wlezie do mojego auta:( ale im bliżej do wykończenia domu......tym planuje częściej odwiedzać IKEA :) Alez mąż wcale mi nie przeszkadza, a nawet mogę zabrać swojego dla towarzystwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.09.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 No toś psa załatwiła naleśnikami..... Wiem, wiem .... sama się poczęstowała.... Jak tam Twoje szydełkowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 07.09.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Kalu przyszłam się przywitać Tabliczka nr.3 super ....jak najbardziej będzie pasowała do klimatu domku:) Szafa ładniusia ....bardzo mi się podoba Pozdrawiam cieplutko pa pa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.09.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Witam wieczorowa porą !!! Pomiziaj Almę ode mnie - to łasuch, no, no ! Moja kiedys zezarlami wszystkie kotlety mielone z pieczarkami - cała rodzina nie miala mięśka na obiad. A Aishy baaaaaaaaaaaaaaaardzo smakowało, na szczęście nic jej sie nie stało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 07.09.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Witam, widzę, że zakupy robisz w IKEA, gratuluję, jak nie to, co się chce to, co innego też się znajdzie. Najważniejsze, aby wyjazd się nie poszedł na marne. No to Almę masz teraz non stop pod obserwacją. Biedna troszkę odchoruje, ale dojdzie do siebie. Ładną tabliczkę wybrałaś będzie pasować do domu i oczywiście Alma będzie zachwycona.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 08.09.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Witaj Kalu, Jak się czuje Alma? Pomogły lekarstwa i marchwianka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 08.09.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Własnie jak tam piesio? Biedne te nasze zwierzaczki jak chorują.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.09.2010 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Witam czwartkowo..... Alma na szczęście doszła do siebie.....leki pomogły Natomiast ja codzinnie zerkam na strone internetową IKEA i sprawdzam dostepność mojej szafy..... Cały czas pokazuje mi, że szafa nie jest dostępna:( ...........myślicie, że IKEA codzinnie aktualizuje dane na swojej stronie internetowej????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts