aniahubi 09.09.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Myślę, że to wyświetlanie stanów magazynowych na stronie internetowej jest połączone z programem obsługi magazynu i stany są realne - aktualizowane automatycznie. Najlepiej jakby udało ci się dodzwonić i dowiedzieć, może czekają na dostawę cały czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.09.2010 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Na ich stronie pokazuje mi, że w niedziele mają dostać 8 szt....ale nie wiem na ile to jest prawdopodobne....i czy jak pojade to szafy będą akurat:(mam 100km....zastanawiam się czy można zrobić jakąś rezerwacje tej szafy???ktoś może wie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 09.09.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Kaluś - jak kupowałam u nich kuchnię to na niektóre meble czekałam ok. 2 tygodni.. Otrzymałam od IKEA potwierdzenie zamówienia i rezerwacji. To było ponad 3 lata temu., Przykro ale nie orientuję się, jak jest teraz. Jedyne co mogę dla ciebie zrobić to pojechać w niedzielę rano do Ikea, osobiście sprawdzić, czy dostali te szafy i wysłać ci informację sms. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.09.2010 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Kaluś - jak kupowałam u nich kuchnię to na niektóre meble czekałam ok. 2 tygodni.. Otrzymałam od IKEA potwierdzenie zamówienia i rezerwacji. To było ponad 3 lata temu., Przykro ale nie orientuję się, jak jest teraz. Jedyne co mogę dla ciebie zrobić to pojechać w niedzielę rano do Ikea, osobiście sprawdzić, czy dostali te szafy i wysłać ci informację sms. Alunek......to bardzo miłe z Twojej strony:))wysłałam Ci priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.09.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 A teraz pokaże Wam co nowego na naszej budowie........ Domek dziś WRESZCIE dostał dwa kominy :) http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TIkPTFA3AtI/AAAAAAAAGgM/ISIdzzVwvFs/s640/PICT0138.JPG fachowcy położyli na 1/2 dachu łaty i kontrłaty...... http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TIkPb_0u5vI/AAAAAAAAGgQ/fmKiQyhwUeI/s640/PICT0140.JPG i zaczynają kłaść METRO http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TIkPgCLJSuI/AAAAAAAAGgU/Q4AYKZSxUfY/s512/PICT0142.JPG Musimy teraz zakupić coś, czym obłożymy komin.........może jakiś kamień elewacyjny???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.09.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm moja ulubiona dachóweczka .... tak mi się podobała. Szkoda, że nie pasowała do naszego domku. Piękna !!!!! Kalu zazdraszczam ci jak nie wiem co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 10.09.2010 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Przyznam ,że nawet nie zauważyłem ,że nie ma dachówki, już dom był piękny . A teraz to dopiero będzie cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.09.2010 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Witam piątkowo meg, Zbigniew.......to nie jest dachówka. Kładziemy na naszym domku blacho-dachówke z posypką ceramiczną METRO !! ....widziałam to cudo na domach w górach.....i zakochałam się Jednak z uwagi na dośc wysoką cene tego cuda......dopiero teraz pokrywamy dach!!! Dziś wybieramy się do Składu Kamienia........musimy wybrać "COŚ" czym obłożymy nasze kominy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 10.09.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 cześć wpadłam się przywitać! Kala śliczny dom:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 10.09.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Śliczna ta blacho dachówka Ale będzie piękny dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.09.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Twój domek ślicznie będzie wyglądał z takim dachem .Szczerze mówiąc też mnie to zdjęcie zmyliło ,myślałam ,że to jest taka dachówka.A na kominy koniecznie kamień:)Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.09.2010 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 EwaWoj, aniahubi, Beauty..........dziękuje Będąc w górach zrobiłam fotki tego cuda na obcym dachu...... prezentowało się tak: http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S_wm93ob05I/AAAAAAAAGF0/-nJN-X6vB74/PICT0293.JPG mam nadzieje, że na moim domku będzie wygladao równie pieknie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.09.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Wow, faaaajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.09.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Kaluś-piękny Twój dach się robi.......co ja mówię? nawet nie zauważyłam, że nie było pokrycia bo widok domu przyćmiewał wszystko a teraz będzie bajecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 10.09.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Hihi, ja też nie zauważyłam braku dachówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 10.09.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 No i ja się przyznaję, że brak dachowego wypełnienia mi umknął Kala, na Twoim domku ta blach będzie wyglądała sto razy ładniej Jest piękna, stylowa i taka niespotykana.. Cudnie będzie jeszcze bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 10.09.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 jeżeli ta balchodachówka wygląda tak ślicznie jak na tej fotce to będzie rewelacyjnie twój dom się prezentował a jak tam środek domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.09.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Kalu, sprawdź pw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.09.2010 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Bardzo Wam wszystkim dziekuje za miłe słowa ) sure.......dziękuje za pw !! Kupiliśmy dzis kamień na kominy..........gnejs zielony szlifowany. Kamień nie jest zielony tylko grafitowy :) jak zrobię fotkę to pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 10.09.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Oj, to rób ją szybko bo zaintrygował mnie ten zielony kamień, który jest grafitowy. A czemu go tak nazwali???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts