sure 10.09.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 zaczęłam porządki w ogrodzie i tak mi zostało! Bo on jest zielony tylko Alicja była w ciemnych okularach . e, Zbigniew, Kala po urlopie już je na pewno zdjęła! swoją drogą, czy w TV przypadkiem nie zapowiadali pięknego weekendu?? Bo na razie jest raczej ponuro, napaliłam w kominku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 10.09.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 U nas jest pięknie - słonecznie, cieplutko, w dzień było ponad 20 stopni Ale wczoraj też rozpaliłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgulaL 10.09.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 A teraz pokaże Wam co nowego na naszej budowie........ Domek dziś WRESZCIE dostał dwa kominy :) http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TIkPTFA3AtI/AAAAAAAAGgM/ISIdzzVwvFs/s640/PICT0138.JPG fachowcy położyli na 1/2 dachu łaty i kontrłaty...... http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TIkPb_0u5vI/AAAAAAAAGgQ/fmKiQyhwUeI/s640/PICT0140.JPG i zaczynają kłaść METRO http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TIkPgCLJSuI/AAAAAAAAGgU/Q4AYKZSxUfY/s512/PICT0142.JPG Musimy teraz zakupić coś, czym obłożymy komin.........może jakiś kamień elewacyjny???? Witam! Jest to mój pierwszy wpis więc nie wiem czy sie uda Mamy identyczną blachodachówkę i bardzo ładnie prezentują się kominy obłożone kamieniem. Oczywiście nie każdemu się może to podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.09.2010 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Oj, to rób ją szybko bo zaintrygował mnie ten zielony kamień, który jest grafitowy. A czemu go tak nazwali???? sama byłam zdziwiona tą nazwą a fotki bedą jutro!! zaczęłam porządki w ogrodzie i tak mi zostało! e, Zbigniew, Kala po urlopie już je na pewno zdjęła! swoją drogą, czy w TV przypadkiem nie zapowiadali pięknego weekendu?? Bo na razie jest raczej ponuro, napaliłam w kominku... a gdzie jest ten wpis Zbigniewa???????? U nas jest pięknie - słonecznie, cieplutko, w dzień było ponad 20 stopni Ale wczoraj też rozpaliłam... a u nas w bloku.......chodzimy wieczorami w polarach Witam! Jest to mój pierwszy wpis więc nie wiem czy sie uda Mamy identyczną blachodachówkę i bardzo ładnie prezentują się kominy obłożone kamieniem. Oczywiście nie każdemu się może to podobać. Witaj Agula!! a czy możesz wkleić fotki Twojego dachu i komina???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.09.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 a gdzie jest ten wpis Zbigniewa???????? dobre pytanie!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgulaL 10.09.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Kala staram się coś wpisać do swojego dziennika ale coś mi nic nie wychodzi. Jestem tu pierwszy raz więc pewnie troche czasu minie jak sie wszystkiego nauczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgulaL 10.09.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Hurrrra! Udało mi się zrobić pierwszy wpis do mojego Dziennika Budowy;) Kala dołączyłam tam dwa zdjęcia domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.09.2010 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Hurrrra! Udało mi się zrobić pierwszy wpis do mojego Dziennika Budowy;) Kala dołączyłam tam dwa zdjęcia domu. Agula.........nie moge znaleśc Twojego dziennika:( daj link......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 10.09.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 (edytowane) Miałam to samo napisać, ale Kala mnie ubiegła edit: Już znalazłam. Jest tutaj: http://forum.muratordom.pl/blog.php?u=117362 Agula załóż sobie normalny temat i komentarze do niego, dobrze? Te dzienniki ciężko znaleźć i niefajnie się je czyta. Edytowane 10 Września 2010 przez Dorfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.09.2010 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 (edytowane) A teraz uwaga.........tak wygląda gnejs zielony:) :http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TIqQoe_Gp_I/AAAAAAAAGhA/RDllXDaM7HE/s640/PICT0146.JPG Ten na dole to gnejs zielony cięty - cena 60 zł za metr kw.Na górze to gnejs zielony szlifowany - cena 80 zł za metr kw. Wybraliśmy szlifowany, gdyż łatwiej sie go układa i wg. mnie ładniej wygląda po ułożeniu.......ale oczywiście wszystko jest kwestią gustu:)Fuga ma być ciemniejsza!!!!!!!!Musi pasowac do czarnego dachu. Edytowane 10 Września 2010 przez kala67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgulaL 10.09.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Miałam to samo napisać, ale Kala mnie ubiegła edit: Już znalazłam. Jest tutaj: http://forum.muratordom.pl/blog.php?u=117362 Agula załóż sobie normalny temat i komentarze do niego, dobrze? Te dzienniki ciężko znaleźć i niefajnie się je czyta. Diewczyny jak tylko mi wytłumaczycie jak mam to zrobić to chętnie zmienię. Oj ciężko początkującym poruszać się po forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.09.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Diewczyny jak tylko mi wytłumaczycie jak mam to zrobić to chętnie zmienię. Oj ciężko początkującym poruszać się po forum wchodzisz w dział "Dzienniki budowy - dzień po dniu" i klikasz u góry przycisk "Napisz nowy temat", nadajesz tytuł i piszesz- to tak na początek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.09.2010 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Diewczyny jak tylko mi wytłumaczycie jak mam to zrobić to chętnie zmienię. Oj ciężko początkującym poruszać się po forum Agula musisz znaleść na FORUM dzienniki budowy czyli tutaj: http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?18-Dzienniki-budowy-dzień-po-dniu U góry po lewj stronie masz : Napisz nowy temat Klikasz tam, Wpisujesz tytuł swojego dzinnika.........i już go masz:) Chyba dobrze wytłumaczyłam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgulaL 10.09.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Może teraz uda mi się wstawić zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.09.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Kala,dawno mnie nie było,ale postaram się nadrobić stracony czas;). Dom masz piękny,ale teraz to będzie prawdziwa Perełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.09.2010 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Może teraz uda mi się wstawić zdjęcia Agula........domek śliczny!!!! a masz jakieś foto gdzie bardziej widac kamień na kominie?? i napisz mi na co ten kameń kładliście?? zaparwa?? klej?? jaki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.09.2010 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 A teraz uwaga.........tak wygląda gnejs zielony:) : http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TIqQoe_Gp_I/AAAAAAAAGhA/RDllXDaM7HE/s640/PICT0146.JPG Ten na dole to gnejs zielony cięty - cena 60 zł za metr kw. Na górze to gnejs zielony szlifowany - cena 80 zł za metr kw. Wybraliśmy szlifowany, gdyż łatwiej sie go układa i wg. mnie ładniej wygląda po ułożeniu....... ale oczywiście wszystko jest kwestią gustu:) Fuga ma być ciemniejsza!!!!!!!! Musi pasowac do czarnego dachu. Kamlotek.......przesyłam buziaki po sąsiedzku :) Dziś od rana mamy dylemat.........na co położyć ten kamień na kominie Mąż pojechała zrobić rundkę po hurtowniach budowlanych...... narazie dzwonił i powiedział, że zakupił czarny pigment do fug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.09.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Kala bardzo ładny ten kamień ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.09.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 i jest zielony, naprawdę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 11.09.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 dobre pytanie!! :D Ktoś mi zap...ł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts