kala67 12.09.2010 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 no i to właśnie mnie smuci najbardziej............... Raczej nie damy rady na BN...........bo kaski zabraknie ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.09.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Ale na takie "strategiczne" rzeczy zabraknie? Bo bez niektórych to można mieszkać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgulaL 12.09.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Kala przesyłam nowe zdjęcie komina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.09.2010 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Kaluś... piękna ta twoja blacha:rolleyes:... też mi się podobała, ale przy naszej powierzchni dachu byłaby droższa niż cała reszta domu wzięta do kupy:eek:... Pozdrawiam poniedziałkowo (to tak po Twojemu;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.09.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Kala!!Ale masz piękny dachI komin masz pięknyCały dom masz teraz jak z bajki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.09.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 hej Kala ja nie moge ale Twój komin jest booooooooooooski !!!!!!!!!!!!!!!!!:) nic dodac nic ująć buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 13.09.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Komin super !!!! kala coraz piękniej jest u ciebie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.09.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Gratuluję postępów prac i zakupu szafy... Szafy to troszkę zazdraszczam... ale tak pozytywnie, bo my nadal wszystko w workach trzymamy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.09.2010 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Ale na takie "strategiczne" rzeczy zabraknie? Bo bez niektórych to można mieszkać... sure..........bez kaloryferów na ścianie raczej nie da sie zamieszkać w zimie :) Kala przesyłam nowe zdjęcie komina. [ATTACH]23348[/ATTACH] Agula..........śliczny jest!!!!!! Kaluś... piękna ta twoja blacha:rolleyes:... też mi się podobała, ale przy naszej powierzchni dachu byłaby droższa niż cała reszta domu wzięta do kupy:eek:... Pozdrawiam poniedziałkowo (to tak po Twojemu;)) Arctika.........pozdrawiam wtorkowo Kala!! Ale masz piękny dach I komin masz piękny Cały dom masz teraz jak z bajki.... hej Kala ja nie moge ale Twój komin jest booooooooooooski !!!!!!!!!!!!!!!!!:) nic dodac nic ująć buziaki Komin super !!!! kala coraz piękniej jest u ciebie !!! Gratuluję postępów prac i zakupu szafy... Szafy to troszkę zazdraszczam... ale tak pozytywnie, bo my nadal wszystko w workach trzymamy..... dziewczyny..........dziekuje za pochwały.........cała się czerwienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.09.2010 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 (edytowane) Wczoraj byłam odcięta od netu......... Przesuwaliśmy meble w mieszkaniu, żeby weszła nowa szafa:) i chyba wyrwalam kabel z modemu......bo internet nie działał ....dziś popołudniu mąż naprawił U nas leje, pada, kropi..........i tak na zmiane.......... dach powoli się kładzie......... dziś zakończyli kłaść pokrycie na garażu....... http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TI_F9MP5LbI/AAAAAAAAGh0/dIeJ8lD2iWQ/s640/PICT0169.JPG a z bliska........... http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TI_F5NN_qeI/AAAAAAAAGhs/swt3tU4J2iQ/s640/PICT0168.JPG .......nie wiem dlaczego fotki wyszły czarno-białe?? chyba coś córka przestawiła w aparacie!!!!!!! Edytowane 14 Września 2010 przez kala67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.09.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Nie widzę drugiej fotki... Już nie będę sobie żartować, że ja prawie nie mam kaloryferów, bo rozumiem, że ogrzewania nie zdążycie do końca przed zimą zrobić? Pewnie sam kominek nie wystarczy, ja np. wprowadziłam się końcem grudnia i miałam w sypialni 14 stopni pomimo ogrzewania. Wesoło nie było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.09.2010 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 u nas ma być ogrzewanie kominkowe z płaszczem wodnym.........więc kaloryfery muszą być zobaczymy na co starczy, a na co nie:( Już wiem, że nie da się robić wszystkiego po kolei...... wg. ważności:) jutro np. będą kłaść na podłodze kafle w pomieszczeniu gospodarczym......chociaż ważniejsza byłaby podłoga w salonie;) w tym tygodniu dojdą tez 3 okna dachowe:) mam nadzieje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.09.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Kalu, musiałabyś widzieć moją minę, jak zobaczyłam dom pomalowany na biało Dopiero później przeczytałam , że zdjęcia są czrno-biale hehehe Ubezpieczaliśmy teraz dom i tak się zastanawiałam, czy przez to, że macie dom drewniany, to ubezpieczenie jest wyższe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 15.09.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Faktycznie na tym pierwszym zdjęciu to dom wygląda jak z amerykańskiego filmu wyjęty. Białe dechy..... dobrze że to tylko brak koloru;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.09.2010 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Witam z rana!!! ....ustawiłam juz aparat na kolorowe foto...więc teraz zdjęcia będą już ok;) U nas dziś ostro PADA !!!! i ekipa od dachu dziś najprawdopodobniej nic nie zrobi więcej szkoda.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 15.09.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Mnie też to czarno-białe zdjęcie zmyliło Ale dach jest cudny! Słoneczko wysyłam do Was, u nas pięknie od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.09.2010 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 dzięki Aniu!! ....znalazłam w necie płytki na podłoge.. gres MILO FORTE kolor szary... ale nie ma go w naszych sklepach w mieście:( czy ktoś z Was kupował płynki zamawiając przez internet??? bo obawiam się , że kosztu przesyłki wyjdą bardzo drogo??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.09.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Wiele osob zamawia plytki przez net... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.09.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Ja zamawiałam, na cały dom... 8 palet... przy takich ilościach nie dość, że dostałam spory upust to jeszcze przywieźli za darmo... a płytki to płytki, producenta znasz, model też... jak pomacasz gdzieś to spokojnie przez net kupić można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.09.2010 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Arctica..........daj linka.........gdzie zamawiałaś płytki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts