Arctica 16.09.2010 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 tutaj:) http://www.lazienkomania.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.09.2010 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 dzięki Arctica.......zaraz będę tam szperać ....a tym czasem kładą nam się płytki na podłodze w pomieszczeniu gospodarczym..... saxo grafit http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TJGgtxbjL5I/AAAAAAAAGio/GYjbvi9gdCg/s512/PICT0170.JPG dziękuje wszystkim odwiedzającym mój dziennik...... Obiecuje , że dzis wieczorkiem NADROBIĘ zaległości w Waszych dzienikach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 16.09.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 dziękuje wszystkim odwiedzającym mój dziennik...... Obiecuje , że dzis wieczorkiem NADROBIĘ zaległości w Waszych dzienikach!!! Spoko, u mnie w dzienniku pustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 16.09.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Cześć Kaluś Piękniście masz!!! Komin, daszek, gresik, wszystko super :) Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 16.09.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Ale śliczne te płytki Kalu:)...tak zreszta jak cała reszta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.09.2010 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Hej dziewczyny!! ...dziś nie mogłam pojechac na budowe........mam awarie auta....coś tam z przegubem się stało i mechanik musi sie tym zająć !! ale pogoda u nas znowu beznadziejna.......padało .......a mieli dziś montowac u nas okna dachowe:( może jutro się pogoda poprawi........ wszystko się tak ślimaczy ostatnio....... Ale mam też dobre wieści.......we wtorek idę na rozmowę w sprawie dodatkowej pracy......może uda się dorobic parę groszy ....ale to mówie tak narazie po cichutku.........żeby nie zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.09.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Trzymamy kciuki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 16.09.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 oj ta kasa Kalu.... trzeba dorabiać..wiem coś o tym. Trzymam kciuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.09.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Kala, mam lekki niedosyt zdjęć. Wrzucisz coś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.09.2010 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Kala, mam lekki niedosyt zdjęć. Wrzucisz coś?? ok, pokaże Wam zapas drewna na zime......... mąz robi zapas.........choć wątpie aby w tym roku było nam potrzebne;) http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TI_GQet1WcI/AAAAAAAAGh4/jVI-W7q8_lw/s640/PICT0157.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 17.09.2010 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Trzymam kciuki w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.09.2010 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Witam weekendowo w naszym domku przybyły okna dachowe.... http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TJTgfYt-NlI/AAAAAAAAGjM/fqMYoMT6cvA/s640/PICT0189.JPG pogoda nie bardzo dopisuje.......co chwilę pada deszcz......... ale udało się zamontować pierwsze okno dachowe......... u pokoju u Jagody odrazu zrobiło się jaśniej!!! http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TJTgpfizYkI/AAAAAAAAGjQ/IU0-NcOnk1g/s640/PICT0176.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.09.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Z takich fajnych pienkow można zrobic super chodniczek, szkoda do palenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.09.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Kalu, a co będzie na tych płytach OSB położone? Ładnie już wygląda w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.09.2010 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Z takich fajnych pienkow można zrobic super chodniczek, szkoda do palenia dorbie...........też już o tym myslałam Kalu, a co będzie na tych płytach OSB położone? Ładnie już wygląda w środku Meganko.........to jest akurat pokój Jagody......która chce mieć u siebie jak najmniej drzewa...... wszystkie ściany ma już obłożone płytami k-g. ta scianka czekała na montaż okna dachowego i też przyjdzie płyta k-g...........potem gładź........potem jakaś farba............chyba odcienie szarości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.09.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Hyyy nigdy nie myślałam, że można położyć gładź na OSB.Czy widziałaś już to gdzieś? Jak przylega i wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.09.2010 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Meganko.......na OSB bedą położone k-g:) dopiero na to gładź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.09.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 No bo już byłam w szoku, że tak można na OSB hehehe Teraz rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.09.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Witaj Kala;) Ja też jeścio nie mam 2 kaloryferów, ale raczej teraz będa zbędne, ponieważ obliczyliśmy piec, bojler i resztę do kotłowni i .... będę ogrzewać tak jak teraz -kózką, ewentualnie dokupimy wkład kominkowy ( ja rozmysliłam się z wodnego, potem z nadmuchem). Gdy rozpalam teraz, to cieplutko w całej chałupce i ocieplony sporo domek;). W zimę zapewne dotrzemy do punktu, czy zimno u mnie itp. Też Kalu nie mam jeszcze wszędzie podłogi... mam poprostu dywany, powoli kładziemy wraz z napływem goldenów. Fakt kurzy się... ale nie jest aż tak źle:) Brak wielu rzeczy, np. zabudowanej kuchni itp. jednak uważam, że nie odrazu Rzym wybudowano i z czasem będzie wszystko. Deszcze i nas ganiały przy ocieplaniu -oklejaniu domku. Drewienko się zawsze przyda;) Kalu czy pokoje córek, są malutkie? Okienka fajniutkie i ten dach prezentuje się już teraz super. Pozdrawiam i uciekam lulkać, bo juz padammmmmmmmmmmmmm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.09.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 drewno sonie spokojnie podeschnie... a ja jeszcze nie mam nowego zapasu, a zeszłoroczny się kończy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts