Arctica 28.09.2010 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Kala, najlepiej to posłuchaj własnego rozuma... do wiosny kora zdąży się zacząć rozkładać i znikać, i z liśćmi się zmiesza zaraz... a zielsko i tak zimą ginie... a na trawę trochę późno... niby wzejdzie ale się nie ukorzeni i wiosną będziecie dosiewać... ale rób jak kcesz oczywiście;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 28.09.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Kala domek niepowtarzalny,bajkowy,cudny!!gratuluję postępu prac. Kala ,ten projekt t omiała w ofercie firma ,która Wam budowała ,czy sami szukaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 28.09.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 ja korę bym dała, ale ja z tych niecierpliwych, więc wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 28.09.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Witaj Kala, trochę mnie nie było, był urlop, niestety albo i stety:)budowlany, więc czas na działce spędzaliśmy. U Ciebie widzę, dużo się dzieje, dach wyszedł po prostu cudnie!!!!Długo się zastanawiałam czy to dachówka czy blachodachówka i dopiero jak zobaczyłam dekarza z arkuszem, to stwierdziłam, że blacha, a później zobaczyłam jeszcze Twoją odpowiedź na zapytanie poglądającej Twój dziennik. Pięknie i gres też super!!!Gratuluję, też chciałabym już wykończeniem się zajmować, ale jeszcze trochę. Pozdrawiam. Muszę nadrobić swoje zaległości dziennikowe.papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja285 28.09.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Bardzo dziękuję za odpowiedź, napisałam też do Stolluxa i dostałam wstępną wycenę........trochę się zdołowałam bo wychodzi że budowa z bali jest droższa niż domu murowanego...........i teraz nie wiem co robić, chcielibyśmy się zmieścić w 300 tys. (bez działki) ale to chyba niemożliwe ((((((((((((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 29.09.2010 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Ja myślałam, że dom z bali jest tańszy? Może przynajmniej materiał?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 29.09.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 ..dziękuje za trzymanie kcików!!!! pomogło:):) zostałam przyjęta............musze tylko zaliczyc testy psychologiczne .........czy się nadaję Witam, po bardzo długiej przerwie. Muszę powiedzieć, że domek jak z bajki. Dach prezentuje się wspaniale, kolor dobraliście idealnie. Na początku myślałam, że to dachówka, dopiero później na zdjęciach wyszło. Widzę, że i ty zmiany wprowadzasz w swoim życiu. Tak trzymaj. Co będziesz robić w dodatkowej pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.09.2010 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Witam wieczorową porą) sure, Arctica, aka.........jesli przestanie padac to chyba wysiejemy trawe .........a z korą wstrzymam sie do wiosny. Chyba.....bo wciąż mam nowe pomysły :) Beauty.............projekt naszego domku jest od Iwanka, który specjalizuje sie w projektach domów z bala. Stollux budował już domy wg. tego projektu więc byłam spokojna:) OlaiJacek......dziekuje:) maja285.....domy z bala nie buduje się "bo taniej"..........tylko z miłości do drewna:) aniamar..........wysłałam Ci informacje na pw Jutro rano na 9.30 mam testy psychologiczne.............trzymajcie kciuki!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 29.09.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Przeczytałam i odpisałam na pw. Jeszcze raz trzymam kciuki za testy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 30.09.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Mam nadzieję, że kciuki pomogły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.09.2010 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Testy zaliczyłam!!!!!!!! dzieki za trzymanie kciuków :) .............nawet za oknem zrobiło sie dziś słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.09.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 U nas też wyszło słoneczko, posadziłam w końcu swoje roślinki, także ową świecznicę. Na razie wygląda po prostu jak zwykły zielony badylek, ale będzie fajnie kwitła... Gratuluję zdanych testów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.09.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Kaluś-gratulki http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a035.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 30.09.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 hej Kalusia śliczny dom z tym dachem wygląda rewelacyjnie!!! pięnie jest!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 30.09.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Kalu GRATULACJE!!! http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/101.gifhttp://www.emotka.pl/emotikony/emocje/99.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.09.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Kaluś Gratulacje!Byłam spokojna o to ,że zaliczysz te testy. Dzięki Ci za namiary za tę pracownię .Przyda się na "zaś'.Byliśmy w niedziele na naszej działce nad jeziorem(czyt,polu) i m zaczął nieśmiało przebąkiwac o kolejnej budowie ....To jest u niego chorobliwe,jeszcze jednego domu nie skończyliśmy, a on już chce zacząć następne budowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 30.09.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Kaluniu.....GRATULACJĘ !!!! Przepraszam , o jakim slonku wy mówicie .....? U nas siąpi cały dzień - mokro i ciemno, aż nic sie nie chce ! Do pipla ta pogoda !:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 30.09.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Kala gratulacje Chociaż przecież nie było innej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.09.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Gratulacje.Ja tam nie miałam żadnych wątpliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 01.10.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Kaluś, gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts