Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

Kala, najlepiej to posłuchaj własnego rozuma...

do wiosny kora zdąży się zacząć rozkładać i znikać, i z liśćmi się zmiesza zaraz... a zielsko i tak zimą ginie...

a na trawę trochę późno... niby wzejdzie ale się nie ukorzeni i wiosną będziecie dosiewać... ale rób jak kcesz oczywiście;)

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Kala, trochę mnie nie było, był urlop, niestety albo i stety:)budowlany, więc czas na działce spędzaliśmy. U Ciebie widzę, dużo się dzieje, dach wyszedł po prostu cudnie!!!!Długo się zastanawiałam czy to dachówka czy blachodachówka i dopiero jak zobaczyłam dekarza z arkuszem, to stwierdziłam, że blacha, a później zobaczyłam jeszcze Twoją odpowiedź na zapytanie poglądającej Twój dziennik. Pięknie i gres też super!!!Gratuluję, też chciałabym już wykończeniem się zajmować, ale jeszcze trochę:). Pozdrawiam. Muszę nadrobić swoje zaległości dziennikowe.papa

Bardzo dziękuję za odpowiedź, napisałam też do Stolluxa i dostałam wstępną wycenę........trochę się zdołowałam bo wychodzi że budowa z bali jest droższa niż domu murowanego...........i teraz nie wiem co robić, chcielibyśmy się zmieścić w 300 tys. (bez działki) ale to chyba niemożliwe :((((((((((((((

..dziękuje za trzymanie kcików!!!!

pomogło:):):)

zostałam przyjęta............musze tylko zaliczyc testy psychologiczne .........czy się nadaję:)

Witam, po bardzo długiej przerwie. Muszę powiedzieć, że domek jak z bajki. Dach prezentuje się wspaniale, kolor dobraliście idealnie. Na początku myślałam, że to dachówka, dopiero później na zdjęciach wyszło.:rolleyes:

Widzę, że i ty zmiany wprowadzasz w swoim życiu. Tak trzymaj. Co będziesz robić w dodatkowej pracy?

Witam wieczorową porą:))

sure, Arctica, aka.........jesli przestanie padac to chyba wysiejemy trawe .........a z korą wstrzymam sie do wiosny. Chyba.....bo wciąż mam nowe pomysły :):)

Beauty.............projekt naszego domku jest od Iwanka, który specjalizuje sie w projektach domów z bala. Stollux budował już domy wg. tego projektu więc byłam spokojna:)

OlaiJacek......dziekuje:)

maja285.....domy z bala nie buduje się "bo taniej"..........tylko z miłości do drewna:)

aniamar..........wysłałam Ci informacje na pw :)

Jutro rano na 9.30 mam testy psychologiczne.............trzymajcie kciuki!!!!!!!! ;)

Kaluś Gratulacje!Byłam spokojna o to ,że zaliczysz te testy. Dzięki Ci za namiary za tę pracownię .Przyda się na "zaś'.Byliśmy w niedziele na naszej działce nad jeziorem(czyt,polu) i m zaczął nieśmiało przebąkiwac o kolejnej budowie ....To jest u niego chorobliwe,jeszcze jednego domu nie skończyliśmy, a on już chce zacząć następne budowanie...;)