ktosiek 02.10.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Dzięki za odwiedziny u mnie. Ja cały czas zaglądam, ale czasu jakoś mało na pisanie.Świetnie sobie wymyśliłaś tą ścieżkę do domu, pasuje do Waszego domku. No i ta blachodachówka wygląda świetnie na dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.10.2010 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 dziś był fajny dzień..........cały czas pracowalismy na działce udało nam się ułożyć do końca naszą ścieżkę na domu....... rozgarneliśmy równiutko ziemie........i okazało sie, że nadal mamy za mało ziemi ........musimy zamówić jeszcze dwie wywrotki !!! ..dziś udało sie też wysiać trawke po lewej stronie ścieżki..... http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TKi8DiDa1YI/AAAAAAAAGpA/JZNPZP8xtDs/s640/PICT0277.JPG wsadziłam sobie też przed domem dwie jarzębiny.... http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TKi8UEKShmI/AAAAAAAAGpE/S2Y0k709zRw/s640/PICT0283.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.10.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Fantastycznie jest u Ciebie Kalu. Ta droga jest genialna, mam nadzieję, że długo będziesz się z niej cieszyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 03.10.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Nadrobiłam zaległości....... Domek z tą blachodachówkę wygląd superancko Nie wspomne o ścieżce i reszcie. Ładnie tam u WAS... Przed domkiem wygląda teraz tak ładnie zaplanowane... Super Kala... Pracusie z WAS, zyczę zdrówka i siły. A i ładnej pogody;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 04.10.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 ścieżka wygląda super !!! pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 04.10.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Bardzo pomysłowa ścieżka A jak piesek? P.S.I Znalazłam wzór na firaneczkę w serduszka http://szydelkomania.blogspot.com/2010/10/zazdroska.html P.S.II Dostałaś maila z dodawaniem i ujmowaniem oczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 04.10.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Kalu, ale super wygląda ścieżka:) Fajnego mieliscie pomysłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.10.2010 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 powiem Wam, że troszke bałam sie, że ścieżka kiczowato wyjdzie .......ale końcowy efekt mi się podoba...........a jak jeszcze trawka wzejdzie.......i się zazieleni przed domkiem!! Tylko czy trawka zdąży wzejść przed opadami sniegu???? ponoć do końca października jeszcze mozna trawke wysiewać......... jutro mają przywieśc nam jeszcze dwie wywrotki ziemi.........ja majątek wydam na tą ziemię :( Dorfi..........meila dostałam.......dziekuje:) ps.......mam wrażenie, że guz Almy się zmniejsza!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.10.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Cieszę się z dobrych wiadomości w sprawie pieska. Może guz zniknie całkiem. Czy ja już chwaliłam pomysł na ścieżkę? Jest bardzo fajny, pasuje do domku. Jako wejściowa może po jakimś czasie się zniszczy od użytkowania, ale wygląda super. Sama myślę o podobnym elemencie w ogrodzie, choć możliwe, że skończy się na kamiennej. Jeszcze zupełnie nie wiem, bo to jest ten kąt działki, którego nie ruszyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.10.2010 05:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Witam wtorkowo...... u nas ta ścieżka też nie jest docelowa;) Chciałabym mieć jakąś kamienną.......ale póki co mam inne wydatki.........więc aby nie łazić po błocie wymyśliliśmy drewniane plastry na ścieźce.......ma być tymczasowa.......ale jak znam życie........posłuży nam bardzo dłuuuuuuugo:):) Miłego wtorku życze wszystkim!!!!!! u nas wychodzi słoneczko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 05.10.2010 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 I niech służy jak najdłużej bo jest bardzo ciekawa i wygląda świetnie. Zresztą jak widziałam te plastry maja taką grubość, że wyszedł naprawdę solidny chodniczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.10.2010 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Nie wiem czy o tym pisałam juz w swoim dzienniku....... W sobotę wybieram się do Gdańska na babskie spotkanie z FM !!! Bardzo sie cieszę z tego powodu bo poznam sure, ake, Dorfi, Alunek......i mam nadzieje, że to nie koniec ekipy !!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.10.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 No własnie, też mam nadzieję, ze to nie koniec! A Dorfi chyba się nie zapowiadała, będzie Dorbie, mam nadzieję, ze pojawią się tez te osoby, które się wahają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 05.10.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Ale Wam zazdroszczę takiego forumowego spotkania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.10.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Nie wiem czy o tym pisałam juz w swoim dzienniku....... W sobotę wybieram się do Gdańska na babskie spotkanie z FM !!! Bardzo sie cieszę z tego powodu bo poznam sure, ake, Dorfi, Alunek......i mam nadzieje, że to nie koniec ekipy !!!:) czytaj priva! obaczę co doradzisz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.10.2010 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Życzę miłego spotkania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.10.2010 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 no tak......pomyliłam Dorfi z Dorbie ale to wszystko przez to, że już sie nie mogę doczekać sobotniego spotkania ciesze się, że udało mi się przekonać Akuś do wyjazdu!! pojedziemy razem;) Aktualna lista: 1. Sure 2. Dorbie 3. Kala 4. Alunek 5. Aka 6. Elena? 7. Famelia? jesli ktos jeszcze ma blisko do Gdańska.....to zapraszamy na spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 07.10.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 no tak......pomyliłam Dorfi z Dorbie Hihi, się zdarza. Nie przejmuj się. A ja bym się do Gdańska bardzo chętnie wybrała gdyby nie trzeba było przejechać przez całą Polskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.10.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 I ja też, chętnbie bym z Wami dziewczynki posiedziała Nic to , może innym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.10.2010 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 jak tylko zaczną panować w moim domku jakieś ludzkie warunki to zorganizujemy spotkanko ..zawsze będziecie miały o 100 km bliżej do mnie z tego południa !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts