Megana 08.10.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Kalu , zapisałam w dzienniku wiosenne spotkanie Zobaczymy co z tego wyjdzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.10.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Akuś..........najpierw będzie Grudziądz Mniszek, Grudziądz Przedmieście ...a Ty wysiądź na Grudziądz Głowny !!! OK!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.10.2010 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Witam sobotnio za oknem słoneczko świeci.......na budowie panowie zakładaja mi dziś parapety zewnetrzne....... mąż też pojechał na budowe.......chciał wysiać jeszcze troszke trawki póki ciepło.... a ja.......czekam na Akuś.........i pojedziemy razem do Sure !!!! po powrocie zdam relacje z naszego spotkania, chociaz z góry wiem, że będzie świetnie!!!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.10.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 No tak dziewczyny się pewnie świetnie bawią :) To jeden kieliszeczek za koleżanki ( i kolegów ) z forum proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.10.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 No proszę, impreza całą gembom Czekamy na fotorelację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Dobrej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.10.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Kaluś, mam nadzieję, ze szczęśliwie dojechałyście, jeszcze raz dziękuję za spotkanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.10.2010 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Właśnie wróciłam Było REWELACYJNIE!!! poznałam cztery cudowne dziewczyny z FM !! oraz męża sure, który okazał się gwiazdą wieczoru i zabawiał nas wczoraj do godziny 3.00 w nocy :) natomiast dzis rano zafundował nam przejażdżkę "Lalunią " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.10.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 ... oraz męża sure, który okazał się gwiazdą wieczoru i zabawiał nas wczoraj do godziny 3.00 w nocy :) ...." ... a co na to sure ???? .....odpoczęła trochę od męża cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.10.2010 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 ... a co na to sure ???? .....odpoczęła trochę od męża cześć jak to co na to sure??......również była zabawiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.10.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 ... sure ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 10.10.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Fajnie Kaluś ,że spotkanie udane na pewno fajnie się wszystkie bawiłyście ....no nie wspomnę o mężu Sure:)Oj jaki ładny ten wasz domek ...tylko powzdychać troszkę zazdroszczę (ale tak pozytywnie ),że już tak dużo macie zrobione a przed domkiem też ładnie ,fajny pomysł na ścieżkę .....super wyglada ....pozdrawiam cieplutko pa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.10.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 kala, co ja widzę taka fajna imprezka mnie ominęła...ale, ja to sobie jeszcze odbiję Podziwiam ślicznę dróżkę do domku, bardzo ładnie się komponuje w całości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.10.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 :jawdrop: Oż ty !!!!! Kala jak ja dawno u ciebie nie byłam ! takie zmiany !! Ścieżka, gładzie..... jestem w szoku Gratuluję !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 10.10.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Kalu-po pierwsze ślicznie zapowiadają się pokoje:) To połączenie drewna z gładzią wychodzi świetnie. Już pewnie chciałabyś zamieszkać prawda? A imprezki tylko pozazdrościć..że też ja na południu mieszkam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.10.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Wszystkich, którzy nie dojechali,mam nadzieję zobaczyć następnym razem! Kalu, wysłałam maila! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.10.2010 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Dziewczynki ja mam nadzieje, że na wiosnę wszystkie sie spotkamy u mnie.......jak tylko dom zacznie przypominać DOM ..póki co wstawiam foteczke ze spotkania u sure z LALUNIĄ :) cudo prawda????? http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TLImhA1ZPQI/AAAAAAAAGrQ/e4KbTWEz-ac/s640/PICT0395.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 10.10.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Ooo Matko,to dzis dałam popis,z lataniem na FM,ale obiecuję że to już ostatni wpis;)Ślicznie wyglądacie dziewczyny,pozdrawiam Was bardzo serdecznie;) Dobrej nocy życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.10.2010 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Widzę od lewej Kala, Aka i... nie wiem Kto?.... I Lalunia.... Dzień dobry w mroźny ranek, oj mroźny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.10.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 to sure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts