kala67 13.10.2010 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 przepytałam męża i jego pomocnika.......ponoć tak sie kładzie drewniane podłogi!! czyli mam dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.10.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 A przepis i fotka drozdzowki "leniwej" juz byl, bo nie moge sie doszukac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Ja nawet nie doczytałam czy smakowała, czy zakalec wyszedł... One były na imprezce, wiec gdzie było w głowie ciasto drożdżowe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.10.2010 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 dziewczynki....ciasto wyszło i nawet smakowało!!! co prawda zdjęcia nie zrobiłam...bo szykowałam sie do wyjazdu do sure..i myślałam już o czymś innym:) wieczorkiem wstawie przepis na tą drożdżówke...i same będziecie mogły wypróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.10.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Całkiem zapomnialam o tej drożdżówce, wstaw koniecznie przepis! U Was też tak się ochłodziło? Żeby nie okazało się, ze spadnie śnieg i nie mam się w co ubrać na to wesele!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.10.2010 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Drożdżówka dla leniuchów 10 dkg drożdży rozkruszyć w misce wsypać 1 szklanka cukru + cukier waniliowy, nie mieszać 5 jaj roztrzepać ze szczyptą soli i wlać do miski, nie mieszać wlać 1 szklankę oleju, nie mieszać 1 szklankę zimnego mleka, nie mieszać 4,5 szklanki mąki przesiać, nie mieszać Nie mieszać!!!! wstawić do lodówki na 3-10 godzin:) Po wyjęciu z lodówki dopiero wymieszać ciasto i wyłożyć na posmarowaną blachę. można położyć owoce /jablka w cząstkach, śliwki/. Na to kruszonkę: 3/4 szklanka mąki, 1/2 kostki tłuszczu, 1/2 szklanka cukru, zagnieśc. Piec ok. 40 minut w temperaturze 150 stopni. SMACZENEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 14.10.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Ooo super!Zrobie dla mojej rodzinki i powiem czy smakowało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.10.2010 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Ale zaliczyłam wtopę !!!! :( od jakiegoś czasu szukałam dla nas nowego materaca do sypalni.... przebierałam, wybierałam, radziłam się Was.....i wreszcie się zdecydowałam !!! Pojechałam kupić materac do Jysku, rozmiar 160. Zapłaciłam, przywiozłam materac do domu i okazało się, że moje łóżko ma 140 !!!!!!!!!! :( jestem załamana!!!!!! nie wiem czy jutro przyjmą zwrot materaca bo rozerwałam worek w który był materac zapakowany:( ma ktoś z Was doświadczenie w takich reklamacjach???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 14.10.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Muszą przyjąć.Tylko nie daj się spławić,bo mogą tego próbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.10.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Identycznie zrobiła koleżanka z łóżkiem. Podarowaliśmy jej nasz materac 140, a łóżko zakupiła 160, ale udało się "odkręcić" zanim przywieźli, pomyłki się przecież zdarzają!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.10.2010 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 ja byłam przekonana, że nasze łózko ma 160 cm!!!! jest przeciez takie DUŻE i wygodne :) ale guła ze mnie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 14.10.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 eee no nie przesadzaj,zdarza się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 15.10.2010 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Daj później znać ,czy oddałaś materac. Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.10.2010 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 dzwoniłam do Jysku i powiedzieli, że z oddaniem nie będzie problemu......tylko pytali czy jest w opakowaniu;) może być problem z tą rozdartą folią...co prawda wczoraj wieczorem z mężem sklejaliśmy te rozdarcia taśmą klejącą....ale to widać A ponadto aktualnie nie maja materacy 140 na stanie... maja dostac dopiero we wtorek:( ..więc znowu bedę bez materaca !!!!.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.10.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Kaluś-przepiski rownież skopiowałam sobie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 15.10.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Tyle dobrze,że nie było problemu (bo w sklepach czasem lubią je robić) A ja dzisiaj też odwaliłam numer,pojechałam do fryzjera bez portfela,a mam tam 26 km,więc bez sensu się wracać,ale całe szczęście już długo robie u nich włosy,więc podały mi numer konta.Po drodze miałam zrobić zakupy.... Miłego weekendu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 15.10.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Super zobaczyć Was babeczki;) Lalunia też supcio:D Gwoździk tym przecieraniem oczu, chyba nie wywołałeś łzawienia.... ahhaaaaaaa bo ja się usmiałam do łez bez przecierania... Ot co tam Gwoździkowi siedzi zaraz w głowie. A tutaj materac. Kaluś nie będę oryginalna pisząc, że pokoje z deskami wyglądają fajnieeeeeeeeeeeeeeeee... Jestem ciekawa cóż tam wymyślisz z tą łazienką, jakie te płytki... Mam nadzieję, że materac zwrócony bez problemów wiekszych. Nu fajnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tam u Was i ja też mam wrażenie, że ta przeprowadzka WASZA bliżej a nie daleko! Buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.10.2010 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Materac oddałam, ufffff co za ulga :) przyjeli go bez problemu !! Materace 140 mają dostać we wtorek....więc cierpliwie poczekam;) ........natomiast na budowie nadszedł czas na podłoge w naszej sypialni:) dziś mąż położył legary i wełne... póki co sypialnia wygląda tak: http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TLiPyaXsfXI/AAAAAAAAGtU/qIroTFdv9YY/s512/PICT0405.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 15.10.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Byle do przodu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.10.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 oż jaki ten Twój chłop złoty Kaluś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts