Nadulka 16.10.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Chciałam jutro robić,no ale jedziemy do znajomych.Ale jak zrobie to dam znać,rodzinka się pewnie ucieszy:)Powiem wam,że ja lubie piec ciasta..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.10.2010 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Witam wszystkich niedzielnie za oknem słonecznie ale zimno !! jadę w południe na działke.....może uda mi się wsadzic te pozostale roslinki do gruntu zanim przyjdą groźne przymrozki!!!!! ....poza tym mam nadzieje, że dzis odwiedzi mnie na budowie sure wracając z wesela w Łodzi !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 17.10.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 ja też już chcem podłogi!! Już zaraz chyba przeprowadzka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.10.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 kalu, podłogi masz przecudne! Stanęły mi przed oczami obrazy, kiedy my kładliśmy takie same dechy (też mamy świerkowe na całym dole). I też P. robił to sam z pomocnikiem. Mamy złote rączki w domach Jak ja uwielbiam takie surowe dechy, mmmmmm Moje mają rok, a wydają mi się już taaakie stare My nie cyklinowaliśmy, ale uważam, że należy to zrobić, więc jeszcze jesteśmy przed tym zabiegiem. A wtedy chciałabym je pomalować białym olejem, tak żeby były widoczne słoje, bo ja kocham słoje Ty chyba też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.10.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 ....poza tym mam nadzieje, że dzis odwiedzi mnie na budowie sure wracając z wesela w Łodzi !! Szczęściara:-) I jedna i druga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 17.10.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Witaj Kala:) Oj tak, ja też jestem w szoku, hm ROK, mi bardzo szybko mija czas. No proszę, u Was świeciło słonko, a u nas pochmurno, ale grunt, że nie padało, a miało niby padać. Chociaż ja dzisiaj mam Dzień LENIA;). Nu i chyba sąsiadka nie wpadnie, bo znowu mnie zobaczy w szlafroku i pomyśli, że ja tak non stop. Teraz dumam, kto pójdzie z taczką po drewienko? Córka odpada- w pidżamach i podziębiona, Misiek śpi, szkoda chłopa budzić, niech sobie pośpi, obiad upichcił, to nie będę taka bez litości. Kot nie pójdzie... No jak w dym, nic tylko zostaję ja - w SZLAFROKU. Będę biegać przed domkiem niczym sikorka w żółtym szlafroku, ale cóż... taki to żywot poczciwego człowieka.;) A TY Kalu napewno powsadzane roślinki i zero LENIUCHOWANIA... Nic mi sie jakoś nie chce, nic, kompletnie nicccccc, ale jutro koniec laby... Pozdrawiam Kalu i dobrego wieczorka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.10.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 ptaszki na niebie śpiewały, że w stronę Kalusi Surkowa rodzinka się zbliżała przejazdem:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.10.2010 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 TAK !!! miałam dzisiaj BARDZO miły dzień!!! odwiedziła mnie sure z mężem ...co prawda ich wizyta była króciutka.....wpadli do mnie po drodze wracając z wesela.........ale zrobili mi ogromną przyjemnośc swoją wizytą!!! ..ja bardzo lubie takich miłych gości:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 17.10.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Kalu, dziękujemy Tobie i Szanownemu Małżonkowi za serdeczne przyjęcie, oprowadzenie po domku i kawkę! Obejrzeliśmy okolicę, jest pięknie! Ogród wielki zwiedzaliśmy na odległość z uwagi na niedostosowane obuwie. Ależ tam miejsca, ho ho! Jak wszystko urośnie, będzie super! (chyba ja sama nie dałabym rady z takim terenem, szczególnie, gdy mąż zapracowany) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.10.2010 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 taaaaaaaaaaaak miejsca jest sporo........zwłaszcza pustego miejsca :) ...tak wyglada dziś jesienny ogród kali :) i prosze tylko bez ostrej krytyki http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TLtFSYGOKvI/AAAAAAAAGuA/333mj_E7zic/s640/PICT0420.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 17.10.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Kalu masz piękny dom i na ogród przyjdzie pora na pewno na wiosnę posadzisz więcej roslinek ,trawka wzejdzie i będzie miodzio zobaczysz:) Pozdrawiam i buziaczki ślę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.10.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Ale teren, zazdroszcze! Ale masz pole do popisu, bedziesz szalec. Mozesz nawet sadzic duze drzewa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 18.10.2010 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 taaaaaaaaaaaak miejsca jest sporo........zwłaszcza pustego miejsca :) ...tak wyglada dziś jesienny ogród kali :) i prosze tylko bez ostrej krytyki A gdzie krasnale ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.10.2010 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 (edytowane) Witam poniedziałkowo Zbigniew.....niestety muszę Cie rozczarować .....nie planuje u siebie krasnali niestety :) dorbie.....kilka duzych drzew juz u mnie rośnie...ale póki co są malutkie;) dorkak.......dziekuje za pochwały:) ..dziś rano było u na -4 stopnie martwie się o te roślinki, które wczoraj wsadzałam do gruntu Edytowane 18 Października 2010 przez kala67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 18.10.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Cześć Kaluś gratuluję kolejnego etapu wykończeniówki!!!! Podłogi baaaardzo zmieniają wnętrze! Tak domowo u Ciebie,aż wierzyć się nie chce,że przeprowadzki za chwilkę nie będzie!!! Pozdrawiam nserdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.10.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Kaluś hejka piękne podłogi i ogród też będzie piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 18.10.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Kalu - nie od razu Kraków zbudowano.... na ogród jeszcze przyjdzie pora. Zazdroszczę ci tej przestrzeni... tyle możliwości;) Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.10.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 (edytowane) no powierzchni do nasadzenia to i ja zazdroszczę Witam w nowym tygodniu! dzisiaj, tylko troszku później postaram sie odszukać te programy co potrzebujesz.... Edytowane 18 Października 2010 przez aka z Ina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.10.2010 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 .....jeżeli te cyferki w prawym rogu oznaczaja ilośc wpisów..... to jest to 5000 wpis w moim dzienniku !!!!!!!!!!!! ..i oczywiście BARDZO wszystkim Wam dziękuje za zagladanie i wpisy w moim dzienniku!!!! KOCHAM WAS :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 18.10.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 (edytowane) ...MY CIEBIE TEŻ!!!!! JESTEŚ PRZESYMPATYCZNĄ OSOBĄ Edytowane 18 Października 2010 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts