aka z Ina 18.10.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 ...MY CIEBIE TEŻ!!!!! JESTEŚ PRZESYMAPTYCZNA OSOBĄ tak jest!!! http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 18.10.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Popieram przedmówczynie A ogród ma takie możliwości, że ho, ho Pięknie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.10.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Kaluś odbierz priva;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 18.10.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 ...MY CIEBIE TEŻ!!!!! JESTEŚ PRZESYMPATYCZNĄ OSOBĄ Nic dodać nic ująć.:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 18.10.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Proszę ile się dzieje u Ciebie. Po długiej nieobecności mam spore zaległości, ale już wszystko nadrobiłam. Podłogi się robią, od razu inaczej wygląda w środku. Teraz to już będzie można urządzać w środku. Co do ogrodu to masz kobieto przed sobą duże pole do popisu, a trawka jak nie zejdzie na jesień to na wiosnę murowane. Szykuj kobieto kosiarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.10.2010 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 ....to akurat mamy :) pokazywałam już kiedyś zabawke mojego męża;) http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SkuYUIaQvKI/AAAAAAAAD10/wC9ZgWS_EAA/s512/goldene_hochzeit_020.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.10.2010 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 PROSZE O POMOC !!!! ....padła nam pralka......a raczej jest na wykończeniu.......ledwo dycha;) Chciałabym kupić jakąś pralko-suszarkę..... bo w nowym domku nie specjalnie mam gdzie pranie wieszać czy ktos ma doświadczenie w tej sprawie?? możecie coś polecić???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 18.10.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Kala, 3 miesiące temu kupiłam pralko suszarkę i jestem w niej zakochana Załadunek ma na 10 kg suchego prania, więc przy moich 3 dzieciach piorę raz w miesiącu Suszy wspaniale i ubrania nie są pogniecione Ma bardzo fajne programy, dobiera ilość wody do załadunku Jest ogromna Koooocham ją bardzo.. Jest czerwona w kwiatki i jak skończy program to gra Brahmsa http://img812.imageshack.us/img812/4585/producty.jpg DAEWOO DWC-U121DC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Niestety mam simensa bez suszarki.... Jest super od kilku lat bez zarzutów... Ale pranie suszyć albo na dworze, albo... gdzieś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 18.10.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Ja nie mam doświadczenia z pralkami, ale mogę coś napisać o swojej. My kupiliśmy Whirlpool i po 6 latach użytkowania mogę stwierdzić, że nie był to najlepszy wybór. Po upływie 5 lat gwarancji zaraz nam się zepsuła i trzeba było naprawiać. 130 zł poszło za naprawę a po 2 miesiącach od tego zepsuła się kolejna rzecz i trzeba było zapłacić kolejne 130zł. Części nie są tanie a fachowiec dolicza sobie również za dojazd i montaż.Szwagierka też kupiła Whirlpoola tylko inny model i jej po 7 latach coś tam wysiadłoMoja mama np.ma Aristona już z 15 lat albo i więcej i nic tej pralce się nie dzieje a pranie robi codziennie. Teściowej córka kupiła w prezencie pralkę w Biedronce (jakiej firmy nie mam pojęcia, ale nic znanych marek) i już 2 rok hula bez zarzutu. Wydaje mi się, że teraz nie robi się pralek na x lat, bo technologia się zmienia i wchodzą to coraz nowsze modele z rozszerzonymi funkcjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telewy 18.10.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Ja miałem Candy, każdy mi mówił, że to włoskie i do niczego. Chodziła 11 lat i ani razu się nie zepsuła. W kończu nastąpiło zużycie mechaniczne i nie warto było jej już regenerować. Za namową brata kupiłem pralkę LG z systemem DirectDrive, mam ją od roku i nie narzekam. Brat ma trochę dłużej i też nie narzeka. Pozdrawiam, tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.10.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Ja mam electroluxa, jestem zadowolona, bo się nie psuje, a ma kilka lat. Myślę o osobnej suszarce, lecz na razie nie mam motywacji, żeby wydać pieniądze, bo wirowanie 1200 obrotów wystarcza, żeby pranie doschło rozwieszone w pralnio - suszarnio - kotłowni. Ale kiedyś sobie kupię suszarkę! dopisuję, bo poprzednio miałam Candy i psuła się co chwilę, karty gwarancyjnej brakło... te nowsze są dużo gorsze podobno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.10.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 a taka łazienka ci się podoba? http://naszemieszkanie.wordpress.com/2009/12/10/w-retro-klimacie-wanny-z-nozkami/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.10.2010 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 właśnie o takiej łazience myśle.....cudne są te wanny na nóżkach......tylko te ceny ( i cięzko do takiej wanny dobrać w odpowiednim stylu kabine prysznicową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.10.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Ja też mam Siemensa. Od wielu lat i jestem z niego bardzo zadowolona. Niestety nie ma suszarki i pranie trzeba rozwieszać, ale ma super duże obroty więc wszystko schnie biegusiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.10.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 [ Suszy wspaniale i ubrania nie są pogniecione Ma bardzo fajne programy, dobiera ilość wody do załadunku Jest ogromna Koooocham ją bardzo.. Jest czerwona w kwiatki i jak skończy program to gra Brahmsa http://img812.imageshack.us/img812/4585/producty.jpg DAEWOO DWC-U121DC i wcale si Ci nie dziwię....ja tez bym była w niej zakochana;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.10.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Gannia - fajna pralka... taka inteligentna Od 10 lat użytkuję bezawaryjnie pralkę Indesit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 19.10.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 dopisuję, bo poprzednio miałam Candy i psuła się co chwilę, karty gwarancyjnej brakło... te nowsze są dużo gorsze podobno! Może te nowsze kiepskie, ale moja mama ma Candy z suszarką od 15 lat albo dłużej i co prawda parę razy się zepsuła (drobiazgi), ale działa do tej pory. Ja też mam Candy, ale bez suszarki - ponad 9 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.10.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 .....jeżeli te cyferki w prawym rogu oznaczaja ilośc wpisów..... to jest to 5000 wpis w moim dzienniku !!!!!!!!!!!! ..i oczywiście BARDZO wszystkim Wam dziękuje za zagladanie i wpisy w moim dzienniku!!!! KOCHAM WAS :) Kala, to i ja swój wpis dokładam Dom masz Kaluś absolutnie wyjątkowy, a ogród z wielkim potencjałem. Pomalutku, powolutku zagospodarujesz go i będzie pięknie. Będzie, bo niby czemu ma nie być. Na wiosnę obiecuję częściej wpadać, śledzić postępy i służyć radą, jeśli tylko będę umiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 19.10.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Cześć Ja mam Candy ,jestem zadowolona,działa bez zarzutu,przy codziennym praniu;) Fajną masz dużą działkę,tyle możliwości. Tola służy pomocą,nic tylko od wiosny działać Pozdrawiam miłego wieczoru;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts