Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzisiaj mam dzień nadrabiania zaległości towarzyskich :rolleyes:

Latam po wszech dziennikach ...i można mnie dzisiaj nazwać "latawica" ;)

A tak poważnie to przylazłam zapytać czym pomazialiście bale co by je rozjaśnić ...bo zapisałam sobie owszem ...tylko chol...a wie gdzie :bash:

A zanim sie do tego teraz dokopię .... łoooo jeeeeeżu ...

Witaj Kala!

Oj z tą nauką, tak samo miałam - ziewanie i oczy same mi sie zamykały. Raz musiałam nauczyć się sporo na 2 egzaminy, które były wyjątkowo w ten sam dzień. Zauważyłam, że do godziny 21-22 chce mi się spać, a najlepiej uczyło mi się poprostu w nocy.

Hm ja książki, zeszyty też podkładałam, ale pod poduszkę, jeszcze w L.O., coś w tym jest, oczywiście trzeba się pouczyyć. Kto wie, może za 20-30 lat nie będziemy musieli się uczyć, bo naukowcy wymyślą inną metodę;).

Kala teraz tam odpoczywaj, dotleń łepek i przygotuj się na ostre potem uczonko. :D

wróciłam.........próbuje się uczyc.........ale nic mi nie wchodzi do głowy:(

..........chyba za stara już jestem na nauke:(

masz tak samo jak ja. Najgorsze jak cię dopada lenistwo, jak daleko to myślisz, że jeszcze masz dużo czasu a jak zbliża się nieubłagany termin to człowiek w panikę wpada. Mi już z tych nerwów oko lata. Muszę wzmocnić się magnezem. Mój egzamin w sobotę:bash::bash:. Brrrrrrrr.

Ala trzymam za Ciebie kciuki.