Nadulka 27.10.2010 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Miłego dnia chciałam życzyć Jak idzie nauka? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.10.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Dzisiaj mam dzień nadrabiania zaległości towarzyskich Latam po wszech dziennikach ...i można mnie dzisiaj nazwać "latawica" A tak poważnie to przylazłam zapytać czym pomazialiście bale co by je rozjaśnić ...bo zapisałam sobie owszem ...tylko chol...a wie gdzie A zanim sie do tego teraz dokopię .... łoooo jeeeeeżu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telewy 27.10.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 u mnie bale były wiercone w środku nieraz wzdłóż bala metrowym wiertłem;) dało rade!! a ścianki działowe przecież musisz z jakiejś strony wygłuszyć wełną. OK, dzieki. Trzeba będzie pomyśleć nad tym wiertełkiem. Ścianek z bala nie obkładam niczym, chce mieć dużo drzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.10.2010 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Wpadłam tylko na chwilkę powiedzieć, że dziś zaraz po pracy wyjeżdżamy sobie do Kołobrzegu na 3 dni !!!! ....oczywiście zabieram materiały ze sobą i będę sie uczyc do egzaminu :) buziaczki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 28.10.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Takiej to dobrze......życzę w takim razie miłego pobytu w Kołobrzegu i przyswojenie jak najwięcej materiału do egzaminu trzymam kciuki i serdecznie pozdrawiam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 28.10.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Szczęściara...ale podręczniki to lepiej zostaw w domku, to przynajmniej trochę odpoczniesz. Nauka nie zając i nie ucieknie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 28.10.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Nieuleczalna "imprezowiczka" ...zazdroszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.10.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Baw sie dobrze.....Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.10.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Miłej zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 29.10.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Baw się dobrze , odpoczywaj ,wdychaj jod , dotleń mózg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 31.10.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Witaj Kala! Oj z tą nauką, tak samo miałam - ziewanie i oczy same mi sie zamykały. Raz musiałam nauczyć się sporo na 2 egzaminy, które były wyjątkowo w ten sam dzień. Zauważyłam, że do godziny 21-22 chce mi się spać, a najlepiej uczyło mi się poprostu w nocy. Hm ja książki, zeszyty też podkładałam, ale pod poduszkę, jeszcze w L.O., coś w tym jest, oczywiście trzeba się pouczyyć. Kto wie, może za 20-30 lat nie będziemy musieli się uczyć, bo naukowcy wymyślą inną metodę. Kala teraz tam odpoczywaj, dotleń łepek i przygotuj się na ostre potem uczonko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 31.10.2010 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 wróciłam.........próbuje się uczyc.........ale nic mi nie wchodzi do głowy:(..........chyba za stara już jestem na nauke:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 01.11.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 E tam za stara. Na naukę nigdy nie jest za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 01.11.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 wróciłam.........próbuje się uczyc.........ale nic mi nie wchodzi do głowy:( ..........chyba za stara już jestem na nauke:( z takim podejściem, to na pewno niewiele się nauczysz więcej wiary i samo wejdzie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.11.2010 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 ..kryzys chroniczny, PTSD, II faza stresu, obronna dehumenizacja.......śnią mi sie po nocach zostało mi 5 dni tylko!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.11.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 to teraz będziesz uczyć się w przyspieszonym tempie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 01.11.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Własnie, poziom stresu mobilizacyjny, teraz na 200% ale musisz sie brac, po za 2 dni bedzie wyzszy poziom stresu i juz bedziesz przyswajac tylko 50%. Wykorzystaj to:-)Kciuki trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 02.11.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Przynajmniej całą wiedzę będziesz miała na "świeżo" Dasz radę, jeszcze parę dni mega koncentracji i odetchniesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 02.11.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 wróciłam.........próbuje się uczyc.........ale nic mi nie wchodzi do głowy:( ..........chyba za stara już jestem na nauke:( masz tak samo jak ja. Najgorsze jak cię dopada lenistwo, jak daleko to myślisz, że jeszcze masz dużo czasu a jak zbliża się nieubłagany termin to człowiek w panikę wpada. Mi już z tych nerwów oko lata. Muszę wzmocnić się magnezem. Mój egzamin w sobotę:bash:. Brrrrrrrr. Ala trzymam za Ciebie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.11.2010 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 mi też juz oko lata:(.......jestem ledwo żywa!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts