kala67 14.11.2010 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Ja chcę zdjęcie kotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ależ proszę bardzo Meganko:) Nasza kotka Lola: http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SJWbq1pMchI/AAAAAAAAB28/Vnka9-kk7S4/s640/PICT0368.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.11.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Jejku, jaka piękna kocica :) Daje sobie założyć szeleczki? Nasza dzikuska nie pozwoli sobie nic założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.11.2010 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Meganko........to zawykły czarny dachowiec:) ...szeleczki nosi zawsze na "wyjście"..........ale mam nadzieje, że jak zamieszkamy w domu to przyzwyczaji się do wychodzenia "luzem".....i nie zgubi nam się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.11.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Kala... trawka zapowiada się... zielono Alma jest super... skąd ona wiedziała, że patyk podpłynie?????????? A jak zgadza się kot z psem????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.11.2010 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Własnie wróciliśmy z basenu i sauny:) Mamy od 4 lat takie "towarzystwo saunowe" ...4 fajne sympatyczne małżeństwa......spotykamy się co niedziele o 21.00 na saunie Dziś świętowalismy mój zdany egzamin......poszłu dwa DUŻE szampany:):) w saunie szampany mają jakoś więcej procentów chyba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.11.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.11.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.11.2010 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Witam poniedziałkowo !!!!!!!! życze wszystkim udanego tygodnia..........i zabieram się do pracy!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 15.11.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Kaluś, super, no pewnie za zdany egzamin należy się odstresowanie i dobrze je wykorzystałaś!Trzeba sobie wynagradzać stresy i sukcesy!Pozdrawiam Ps. Kotek pierwsza klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 15.11.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Witaj Kaluś, Jak zielono u ciebie :jawdrop:Miłego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 16.11.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Kala Gratuluję zdanego EGZAMINU http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/bukiet_z_r%F3%BFnych_kwiat%F3w.jpg Grunt, to odstresować się po........ egzaminie, bo w końcu podczas zdawania, to człeka oblewają siódme poty http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/36_2_21.gif a wcześniej ta nerwówka. A potem jaka ulga, człek czuje się lżejszy........ aż tańczyć się chce. http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/6c7e233df1d43d9048360a46fb415c9a_web.gif Nooo Kala grunt, że imprezki udane, a odpoczynek, też musi być. Pisałam u siebie, napisze też u Ciebie - Lolkaaaaaaaaaaaaa super.... Fajniutka. A Alma to cwaniara. Te Wasze zwierzaki godzą się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.11.2010 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 eeeeeeeeeta godzą .....żyją jak pies z kotem poprostu :) witam wtorkowo.........dziś szaleje w pracy do wieczora niestety:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 16.11.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Kala spróbuj wejść do Perły... Ja już 3 raz naciskam Galerię i mam takie cuś.... Wiadomość taka_ja & taki_on:) nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to: Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę, Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne, Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora, Wyloguj się Strona główna A w przepisy normalnie wchodzę........... A chciałam zajrzeć do niej i nie mogę... http://forum.muratordom.pl/dom-w-perlowce,t157024.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.11.2010 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Kala spróbuj wejść do Perły... Ja już 3 raz naciskam Galerię i mam takie cuś.... Wiadomość taka_ja & taki_on:) nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to: Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę, Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne, Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora, Wyloguj się Strona główna A w przepisy normalnie wchodzę........... A chciałam zajrzeć do niej i nie mogę... http://forum.muratordom.pl/dom-w-perlowce,t157024.htm ..ja też nie moge wejść :( nie wiem co jest grane!!!!!! .....jadę dziś na cytologie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 17.11.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 ja też nie mogę wejść.. może trzeba to zgłosić administratorom forum? Kaluś - dostałaś zaproszenie od Ministerstwa Zdrowia, czy sama postanowiłaś, tak od siebie? Pytam,bo w ubiegłym tygodniu dostałam pocztą takie zaproszenie. Chyba też zmobilizuję się bo już 3 lata nie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 17.11.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 O rany dziewczyny, a ja myslałam, że jak zwykle to u mnie jakis problem... Bo jak ja nie widzę szarego swojego avatarka...a inni w kolorze, to mam rozjechane posty, gdzieś na samym dole.... Boshe, Kala a Perły dawno nie było, może ona też nie może wejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 17.11.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Kala ja co rok robię cytologię!!!!!!! Nawet gdybym miała zapłacić prywatnie to lecę.... W tym roku jeścio nie dotarłam, ale jutro zadzwonię na wizytkę się umówię.... Kala ja do tej pory miałam przystojnego ginekologa Pana Kurczę, jak się dowiedział, że ja z warmiń. -mazurskiego, to jak mnie zobaczył u siebie, to odrazu słyszałam - no gdzie się Pani Joanno tak długo podziewała.... ahhaaaaaaahha.... Zna mnie b. dobrze, tylko jest kilka ALE, dlaczego chciałabym jednak go zmienić.... Kala cytologia to bardzo ważna rzecz, kiedy do swojego lekarza powiedziałam, że jak mają ową cytologię robić kobiety, kiedy są te programy i trzymaja na kilka lat, nie nalezy się za darmo, a kogo stac na wizytę, jak ktos nie pracuje itp. Czy tak wazne badanie dla kobiet nie powinno byc darmowe, trąbią w TV, żeby robić..ale za co mają niektóre z nas zrobić? A potem słyszymy...mogła zyć ale nie zrobiła cytologi, badań itp. Ja jak sobie przypomnę, jak brałam tabletki hormonalne i co.... nikt, żaden lekarz mi nie dał na badania, mało tego, gdy wyczytałam, że ważne są próby - badania przed przyjmowaniem takich hormonów, potem spytałam o owe badania lekarza to usłyszałam (niejednokrotnie) - alez po co, to słaba dawka hormonów itp. Kalus trzymam kciuki za b. dobry wynik z cytologi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.11.2010 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Zaproszenie dostała koleżanka z pracy........i zarejestrowałyśmy się wszystkie 3 na cytologie:)za miesiąc mam pytać o wynik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.11.2010 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 O rany dziewczyny, a ja myslałam, że jak zwykle to u mnie jakis problem... Bo jak ja nie widzę szarego swojego avatarka...a inni w kolorze, to mam rozjechane posty, gdzieś na samym dole.... Boshe, Kala a Perły dawno nie było, może ona też nie może wejść może wyślij do Perły priv!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 17.11.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Wydaje mi się, że usunęła swój dziennik budowy. Szkoda, a taki ładny był czerwony daszek, jak u mnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts