taka_ja taki_on 17.11.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Wydaje mi się, że usunęła swój dziennik budowy. Szkoda, a taki ładny był czerwony daszek, jak u mnie Pozdrawiam Ktosiek jak to usunęła... ło matko.... Ja już napisałam do Admina:) To się może cosik wyjaśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.11.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Słuchajcie, trąbią o cytologii bo ponad 50% kobiet nie chodzi do ginekologa nawet 20-30 lat! Wyobrazacie sobie? a tak naprawde przy robieniu cytologii 1xrok zmniejsza sie ryzyko zgonu z powodu raka baaaardzo , gdyz wykryte zmiany ktore rosna kilka mcy to nie to samo co raczycho ktore rosnie kilka lat i kobieta zglasza sie do lekarza jak jest juz cala zamurowana, brr, okropne, ale prawdziwe.A przy tabl antykoncepcyjnych i braku czynnkow ryzyka jest male ryzyko powiklan, tak naprawde to nie chodzi o uszkodzenie watroby, bo to jest naprawde sporadyczne, bardziej o powiklania zatorowo-zakrzepowe i inne hormonalne i autoimmunologiczne schorzenia ktore moga sie bardziej ujawnic podczas antykoncepcji itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 17.11.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 (edytowane) ...i niestety rak piersi.............. ................przepraszam !!!! Edytowane 17 Listopada 2010 przez meg60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.11.2010 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 teraz coś milszego........postępy na naszej budowie.......nasza sypialnia miesiąc temu, bez ścian i bez podłogi : http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TLiPyaXsfXI/AAAAAAAAGtU/qIroTFdv9YY/s512/PICT0405.JPG i obecnie: http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TOAqG7iIQiI/AAAAAAAAGx8/VYNexvTAiWg/s512/PICT0505.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 17.11.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 ... pięknie ....tylko wyrko wstawić i można mieszkać miłego wieczoru Kaluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.11.2010 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 ... pięknie ....tylko wyrko wstawić i można mieszkać miłego wieczoru Kaluś dziekuje Aluś ...ta wykończeniówka tak straaaaaaaaaaasznie się u nas ciągnie, że wstawiłam sobie te dwie fotki........aby było widac jakieś postępy........inaczej budowlana depresja by mnie dopadła:): uwierzcie mi.......nie miałam pojęcia, że to wszystko tak się będzie dłuuuuuuuugo ciągnęło!!! Ale nie narzekam.........i jestem szczęśliwa, że udało "nam" się .../czytaj. męzowi mojem/ ....aż tyle samemu zrobić!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.11.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Super , rozumiem, że pomysł na biały kolor dalej jest ? Będzie ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.11.2010 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Super , rozumiem, że pomysł na biały kolor dalej jest ? Będzie ekstra taaaaaaaaaaak !!!!! to wszystko będzie pomalowane na biało:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 17.11.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 piękne drewienko, białe będzie jeszcze fajniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.11.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Kaluś EXTRA!!!!! Juz sie zakochalam w ty wnetrzu, nie cierpie swoich tynkow!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.11.2010 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Witam czwartkowo robi się podłoga w korytarzu na parterze..... było kiedyś tak: http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/Ssdr4WLQ92I/AAAAAAAAEnQ/iFLDDH-EA7I/s512/PICT0132.JPG jest teraz tak: http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TOAp8XGAB-I/AAAAAAAAGxw/fzSHqCwOm1o/s512/PICT0498.JPG a będzie jeszcze piekniej :) buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.11.2010 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 ...skopiowałam z dziennika sure......podoba mi sie taki drewniany tarasik ze schodkami.....zarośniety krzaczorami..... http://www.homesolute.com/typo3temp/pics/47206841bc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.11.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Kaluś ale fajniutka ta sypialnia, ja już, choćby z tym materacem co kupiłaś(wymieniałaś) bym pomaszerowała na weekend:D Oj Kala Ty potrafisz zarażać tym drewnem... te zdjątka od macieja74 to dosłownie miód malina.... Ja sama odkryłam po belkach i tym drewnianym u nas suficie, że b. lubię drewno. Ale te klimaty Wasze w tych domkach z bala to poprostu poezja. Kala napisałam do admina i oto co odpisano mi: taka_ja & taki_on - faktycznie Dom w Perłówce był zablokowany. temat jest aktywny: http://forum.muratordom.pl/showthrea... Czyli zablokowane... Ale teraz juz ok! Kaluś u mnie prace wstrzymane, a też marzy mi się już mieć zakończenie wnętrz.... itp. Ale wsio pomału i grunt, że brniemy do przodu Kaluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 18.11.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 witam czwartowo:) drewniany tarasik to sobie pozwolę skopiować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.11.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.11.2010 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Witam piątkowo dziś mamy DZIEŃ PRACOWNIKA SOCJALNEGO.......i wieczorkiem wybieram się na impezkę firmową :) ..jestem juz w domku.....i jak zwykle szukam w szafie co na siebie włozyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 19.11.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Cześć Kaluś Bez względu na to jak długo trwa wykończeniówka dla każdego inewstora trwa to zdecydowanie za długo... Domek piękniej z dnia na dzień i robi się pcoraz bardziej przytulny, sypialnia pomalowana na biało będzie BOSKA!!!! Będzie miała niepowtarzalny klimacik Trzymam kciuki za duże pokłady cierpliwości przy "wykończeniówce" .... a mąż jest baaardzo dzielny i zdolny! Przesylam buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 20.11.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Ja tez podgladam co sie zmienia. Sypialnia piekna. Ja u gory regipsy zrobilam bo wydawalo mi sie ze drewno na dole i u gory to za duzo. Ale jak patrze na Twoja sypialnie to troszke zaluje. Czekam na kolejne zdjecia, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.11.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Agatka... zawsze można zdjąć karton gipsy.... i dać drewienko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 20.11.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 chciałam się położyć w takiej sypialni jak będzie padał pierwszy śnieg - w takim wnętrzu to jest przeżycie super postępy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts