agatka2106 21.11.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Agatka... zawsze można zdjąć karton gipsy.... i dać drewienko... Wiesz jak jest przy budowie domu, ciagle cos niedokonczone wiec o zmianach nie ma mowy. Moze jak wygram w totolotka to jeszcze poszaleje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.11.2010 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 jak ja UWIELBIAM weekendy !!!! :) wreszcie człowiek spokojnie może pojechać na budowe...... podłoga w korytarzu na parterze jest już położona! Było ostatnio tak: http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TOAp8XGAB-I/AAAAAAAAGxw/fzSHqCwOm1o/s512/PICT0498.JPG dzis jest tak: http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TOlQ3vj0q5I/AAAAAAAAGzM/BLo17VpLhZI/s512/PICT0522.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.11.2010 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Mamy też już podłogę w kuchni !!!tak było: http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TOAqBCjjBzI/AAAAAAAAGx4/hbACvaPaNuQ/s640/PICT0500.JPG a jest tak: http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TOlQ9yPkqUI/AAAAAAAAGzQ/owr8vru3QBw/s640/PICT0513.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 21.11.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Kaluś,powiem krótko-pięknie,cieplutko, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 21.11.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Ale cudnie! Super takie drewniane podłogi wyglądają A ta sypialnia- marzenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 21.11.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Kala ale się u Ciebie teraz przytulnie zrobiło. Podłogi jednak dużo dają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.11.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Kalu, co wkładacie w środek ( pod dechy) i jakie grube są te deki na wierzchu? Myślałam, że pod dechami, te przestrzenie są czymś wypełnione do końca. Ślicznie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.11.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 kala, patrzę na te klimatyczne wnetrza - jeszcze niedokończone a już klimatyczne i obiecuję, że napewno kiedyś Ciebie odwiedzę, bo nie mogę sobie odmówić tak wielkiej przyjemności.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.11.2010 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Amtla, Dorfi, aniahubi, rogbog..........dziekuje za pochwały........i oczywiście na wiosne zapraszam na grila:):) ......Meganko.....pod dechami , pomiędzy legarami jest wełna upchana..........żeby było nam cieplutko w nóżki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 21.11.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Ślicznie już u ciebie się zrobiło:) Na jaki kolor będziesz malować podłogi? Tylko lakier czy jakaś lakierobejca? Dobrze wiedzieć, że pomiedzy legary wełne można włożyć co by cieplej było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.11.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Cześć Kaluś ! Widzę twoje "łazienkowe apele" na wątku balowym ...to ci przytaszczyłam moje zbiory ... Nie piszesz czego oczekujesz ...a wiesz ...ja to strasznie rustykalna jestem i ...wsiowa taka Ale poogladaj : http://picasaweb.google.com/Jezyk28/AzienkiInspiracjePomysY?authkey=Gv1sRgCPT08-Wxx5eUNQ# A moze znajdziesz bodaj jakiś drobiazg, który zechcesz wykorzystać. Ostrzegam że baaardzo tam biało ... w tych moich uzbieranych łazienkach ...i dość skromnie ( no takie lubię ) I od razu się przyznam że forumowe złodziejstwo też tam jest ...pewnie coś rozpoznasz A na koniec napisz mi czym rozjaśniłaś bale ...bo nie chce mi się buszować ...a to dość dawno pkazywałaś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 22.11.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Kaluś, piekne te drewienko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 22.11.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Kaluś nu piknie PIKNIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Na SYLWESTRA będzie gdzie tańczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.11.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 cudnieeeeeee!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.11.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Piękniaste jest to drewno! Kalu juz jesteście coraz blizej końca.Jak podłogi już są to można się wprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 23.11.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Kalu CODOWNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.11.2010 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Kaluś,powiem krótko-pięknie,cieplutko, Ale cudnie! Super takie drewniane podłogi wyglądają A ta sypialnia- marzenie! Kala ale się u Ciebie teraz przytulnie zrobiło. Podłogi jednak dużo dają. Kalu, co wkładacie w środek ( pod dechy) i jakie grube są te deki na wierzchu? Myślałam, że pod dechami, te przestrzenie są czymś wypełnione do końca. Ślicznie u Ciebie kala, patrzę na te klimatyczne wnetrza - jeszcze niedokończone a już klimatyczne i obiecuję, że napewno kiedyś Ciebie odwiedzę, bo nie mogę sobie odmówić tak wielkiej przyjemności.... Kaluś, piekne te drewienko Kaluś nu piknie PIKNIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Na SYLWESTRA będzie gdzie tańczyć... cudnieeeeeee!!! Piękniaste jest to drewno! Kalu juz jesteście coraz blizej końca.Jak podłogi już są to można się wprowadzać Kalu CODOWNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzięki dziewczyny za pochwały, ciesze sie, że Wam się podoba:):) Ślicznie już u ciebie się zrobiło:) Na jaki kolor będziesz malować podłogi? Tylko lakier czy jakaś lakierobejca? Dobrze wiedzieć, że pomiedzy legary wełne można włożyć co by cieplej było emiluś.....będę się starała aby podłogi były jasne..... w odcieniach ścian.......bedę je więc troszke wybielać aby nie były żółte:) Cześć Kaluś ! Widzę twoje "łazienkowe apele" na wątku balowym ...to ci przytaszczyłam moje zbiory ... Nie piszesz czego oczekujesz ...a wiesz ...ja to strasznie rustykalna jestem i ...wsiowa taka Ale poogladaj : http://picasaweb.google.com/Jezyk28/AzienkiInspiracjePomysY?authkey=Gv1sRgCPT08-Wxx5eUNQ# A moze znajdziesz bodaj jakiś drobiazg, który zechcesz wykorzystać. Ostrzegam że baaardzo tam biało ... w tych moich uzbieranych łazienkach ...i dość skromnie ( no takie lubię ) I od razu się przyznam że forumowe złodziejstwo też tam jest ...pewnie coś rozpoznasz A na koniec napisz mi czym rozjaśniłaś bale ...bo nie chce mi się buszować ...a to dość dawno pkazywałaś ... Jeżyku kochany.........dziękuje za zdjęcia łazienek.........wiesz, że ja też lubie białe wnętrza!!!!! :) moje bale rozjaśniałam preparatem ROSNER Natureffekt PS Beize nr 91360 /przepisałam z etykiety/ Preparaty do drewna kupuje tutaj: www.legierski.pl POLECAM !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.11.2010 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 A teraz mam dwie złe wiadomości i jedną dobrą... od której zacząć???? złe wiadomości to: 1. po położeniu podłogi w kuchni okazało sie, że od podłogi do parapetu mam 90cm. Natomiast szafka kuchenna ze zlewem, która ma stac pod oknem ma 91,50 zm wysokości . Zlew wyjdzie więc 1,5 cm nad parapetem ..nie wiem co z tym zrobić ????????? 2. Lakier na dechach podłogowych można kłaść jesli temperatura powietrza wynosi ponad +10 stopni. a tu zapowiadają atakizimy i pogorszenie pogody :( i mamy problem:( nie wiemy czy zamawiać faceta do cyklinowania teraz czy poczekac do wiosny i cieplejszej pogody??? :( Dobra widomość jest taka, że brałam udział w badaniu rynku na temat mojego pokrycia dachowego i za ten udział dostałam dziś za pośrednictwem poczty bon na kwote 100 zł !!!! w wekeend wybieram się do IKEA , dołoże do tego 29,99 i kupie komódke do pokoju gościnnego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.11.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Kaluś - dziękuję za zdjęcia:) Takie niespodzianki zdarzają się niestety. Można skrócić nóżki szafek o te nieszczęsne 1,5 cm??? W temacie lakierowania nie wypowiem sie, bo nie znam się na tym. Przydałoby się podgrzewacz pomieszczenia , a kominka chyba jeszcze nie masz, prawda? Gratuluję nagrody;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.11.2010 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 (edytowane) Kaluś - dziękuję za zdjęcia:) Takie niespodzianki zdarzają się niestety. Można skrócić nóżki szafek o te nieszczęsne 1,5 cm??? W temacie lakierowania nie wypowiem sie, bo nie znam się na tym. Przydałoby się podgrzewacz pomieszczenia , a kominka chyba jeszcze nie masz, prawda? Gratuluję nagrody;) no z tym jest problem.....bo jak skróce nóżki szafek to bedą dla nas za niskie.........oboje z mężem jesteśmy wysocy.....nie będzie wygodnie z niższymi szafkami:( Kominek mam......ogrzewanie rozprowadzone.........ale nie mam kaloryferów na ścianach jeszcze.......najpierw trzeba pomalować ściany i położyć lakier......i koło się zamyka :) Edytowane 24 Listopada 2010 przez kala67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts