AgaJeżyk 25.11.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 my wszystkie ściany, które rozjasnialiśmy odrazu pokrywaliśmy powłoką DuoCryl Profi 4 wszystkie preparaty do drewna kupowaliśmy u Legierskiego, teraz na podłogi też będziemy kupowac u nich lakiery. Ja to sobie jutro zadzwonię do nich i pogadam najlepiej. Lakier zawsze mi się źle kojarzył ...ale teraz jak widzę lakiery wodne ...hydrofobowe i insze wynalazki to mam miszung w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.11.2010 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 jak wybudują IKEA w Brydzi to będziesz miała bliżej ..jeszcze rok musisz jednak poczekać... do Bydzi też mam godzine drogi:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.11.2010 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Ja to sobie jutro zadzwonię do nich i pogadam najlepiej. Lakier zawsze mi się źle kojarzył ...ale teraz jak widzę lakiery wodne ...hydrofobowe i insze wynalazki to mam miszung w głowie U mnie na ścianach wogóle nie widac, że to lakierem jest pokryte:) wygląda jak naturalne drewno!!! dzwon, dzwoń.........doradzą, dobiorą, policzą......będziesz zadowolona Pan Artur Kocur 500 163 579. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.11.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Dziaaaaaa ! Pomiziam cię ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.11.2010 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Witam weekendowo:)wybieramy sie zaraz do Gdańska.......trzymajcie kciuki abym załapała się na promocyjną komódke w IKEA:)miłego dnia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.11.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Oczywiście , że trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 27.11.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 I jak? Kupiłaś komódkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.11.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 czy kupiłaś komódkę i dlaczego się nie odezwałaś?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 28.11.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 (edytowane) Kala a może takie komódki z gór będą pasować ups .... już skasowałem linka jestem za firewall'em więc nic mi nie wyszło ... Edytowane 28 Listopada 2010 przez petervdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 28.11.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 UWAGA! petervdo!!! ta strona jest niebezpieczna!!! Zanim wkleisz linka sprawdź go! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 28.11.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 (edytowane) UWAGA! petervdo!!! ta strona jest niebezpieczna!!! Zanim wkleisz linka sprawdź go! szkoda .. mają ciekawe witrynki i komody byłem i oglądałem kiedyś przejazdem ... trudno ich strata !! Edytowane 28 Listopada 2010 przez petervdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.11.2010 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Witam niedzielnie:) no cóż.........komódki nie kupiłam:(......nie było już ani jednej sztuki:( szkoda.......bo tania była i pasowałaby do mojego pokoiku gościnnego!! Ale w ramach rekompensaty ....wieczorkiem bawiliśmy się na imprezce andrzejkowej u znajomych:) było dobre jedzenie, picie i tańce do 2.00 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 28.11.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Witam niedzielnie:) no cóż.........komódki nie kupiłam:(......nie było już ani jednej sztuki:( szkoda.......bo tania była i pasowałaby do mojego pokoiku gościnnego!! Ale w ramach rekompensaty ....wieczorkiem bawiliśmy się na imprezce andrzejkowej u znajomych:) było dobre jedzenie, picie i tańce do 2.00 :) I tak Kala zamiast kupić komódkę ...przepiła pieniomdze co to na niom uciułała ... A masz innego pomysła na tą komódkę ... bo mnie Gosiek takie meble przyniósł, ze do dziś siem otrząsnąć nie mogę ... Zobacz : http://www.art4strony.pl/meble/meblek.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.11.2010 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 I tak Kala zamiast kupić komódkę ...przepiła pieniomdze co to na niom uciułała ... A masz innego pomysła na tą komódkę ... bo mnie Gosiek takie meble przyniósł, ze do dziś siem otrząsnąć nie mogę ... Zobacz : http://www.art4strony.pl/meble/meblek.html cudne mebelki!!!!!!! a widziałas to: http://www.art4strony.pl/aranzacje/aranzacje.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.11.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Śliczne te meble, super Bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.11.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Piękne !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 28.11.2010 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 cudne mebelki!!!!!!! a widziałas to: http://www.art4strony.pl/aranzacje/aranzacje.html "Nie wiedziałaś" ... chorera ! Mnie to się będą te cacka po nocach śnić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 29.11.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Kala walnęłaś z tymi meblami!Ja teraz o niczym innym myśleć nie będę tylko jak przerobić swoją kuchnię. Kobieto takie obrazki dla biednej kieszeni to zabójstwo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.11.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Bardzo ładne te mebelki.Widać ,solidne i baaaardzo klimatyczne.Akurat do Twojego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 29.11.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Witaj Kala, dawno mnie nie bylo, a u Ciebie jak zawsze dużo się dzieje:), mebelki klimatyczne, choć akurat nie w moim klimacie. Ja mam nieco inne wyobrażenie o swojej kuchni, ale do Waszego wnętrza i klimatu całego domu cudo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts