kala67 31.01.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 meg..........jak to 2 lata?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 31.01.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Maja, miała skazę niskopłytkową, samoistną. A poniewaz była samoistna, to czekano jak sama sobie pójdzie - samoistnie. Ale niestety po roku nic się nie zmieniło, jak nie było płytek tak nie było, więc szykowano ja do wycięcia śledziony - to znowu jakis czas minął. Po operacji jeszcze jakiś czas, a potem juz tylko kontrole - w sumie leczyliśmy się całą podstawówkę. ( w tym dwa lata nauczania indywidualnego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 31.01.2011 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 no to "troszke" przeszliście:( ...najważniejsze, że daliście rade.....i teraz wszystko już ok!! uściskaj Maję ode mnie;) dzielna dziewczyna!! ..i dzielna mamusia też !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 31.01.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Przeżyliśmy, oj przeżyliśmy..... i wy też przeżyjecie. A Maja faktycznie dzielna dziewczyna, tak wiele zaliczyła : kroplówki, szpital - łącznie z oddziałem onkologicznym , wizyty pogotowia, krwotoki z nosa i spongostany, operację, . Ale daliśmy radę !!!!! Więc kochana, bądż dzielna i wszystko dobrze się skończy, a potem będziesz tylko opowiadać, o tym incydencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 01.02.2011 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 ojej, trzymajcie się Kaluś dzielnie!!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.02.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Witam, jak tam dzisiejsze badania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.02.2011 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 jedę dzis na 12.00 na rozmowę z lekarzem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.02.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 już po 12.00 !!!!! I co ? Kala pisz !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.02.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Jakie coo??? Wszystko oki!!!!, a Kala w celu wyluzowania na zakupiki jakie pognała:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.02.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Pewnie tak !!! i dobrze trzeba odreagować ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.02.2011 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 no i dupa.....!!!!!!!!!nic nie wiem jeszcze:(lekarz powiedział, że cały czas badaja, diagnozują itd.....nic jeszcze nie wiadomo.......dzis robili echo serca, próbę "jakąs tam", czekają na wynik z Holtera.......może jutro sie coś dowiem???....a w planach mamy wyjazd na narty.......i sama nie wiem co będzie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.02.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 DOBRZE BĘDZIE!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.02.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 myślenie pozytywne, myślenie pozytywne... uszy do góry, jak ma być???? dobrze będzie!!!! obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.02.2011 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 ciesze sie, że chociaz WY myslicie pozytywnie....... ja jakoś ostatnio mam wszystkiego dość ...wczoraj poszłam spać po 19.00 i spałam do rana!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.02.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 i dobrze ....sen najlepszy na troski i zresztą na wszystko !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.02.2011 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 nie wiem czy wyjazd na narty wypali......wszystko zalezy od tego co lekarz powie..... ...ale umówilismy się ze znajomymi na kregle w piątek........ więć mam nadzieje, że człowiek troche odreaguje te zmartwienia!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 02.02.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Oj kalu, co ja czytam Pozdrów Jagódkę ode mnie. Kilka zdań zamieniłyśmy, a może nawet więcej I jest mi jakoś szczególnie bliska. W ogóle to wspaniała dziewczyna! Trzymajcie się dzielnie! Będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 02.02.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 A kręgle to dobry pomysł. Zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.02.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Kaluś, dopiero zajrzałam i poczytałam o wszystkich badaniach. Sama jestem zakręcona chorobą mamy, ze mało gdzie bywam. Mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze z córką i z Tobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.02.2011 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 DOBRZE BĘDZIE!!!!! meg.....dziekuje!! myślenie pozytywne, myślenie pozytywne... uszy do góry, jak ma być???? dobrze będzie!!!! obiecuję Arctica.....ciesze sie, że wróciłaś !!! Oj kalu, co ja czytam Pozdrów Jagódkę ode mnie. Kilka zdań zamieniłyśmy, a może nawet więcej I jest mi jakoś szczególnie bliska. W ogóle to wspaniała dziewczyna! Trzymajcie się dzielnie! Będzie dobrze! Nelka.....Ty masz profesjonalne podejście do dzieci.....moja Jagoda po pierwszym spotkaniu z Tobą , ciepło o Tobie mówiła!!! Kaluś, dopiero zajrzałam i poczytałam o wszystkich badaniach. Sama jestem zakręcona chorobą mamy, ze mało gdzie bywam. Mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze z córką i z Tobą... Agatko.....wszyscy ostatnio są zalatani, mają jakieś kłopoty....ja tez trzymam kciuki za Twoja mamę i ściskam Was !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts