Alunek 02.02.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Kaluś będzie dobrze. Nie możesz myśleć inaczej!!! A tak na marginesie...nie uważacie,że ten rok jakoś tak problemowo zaczął się? Gdzie nie przyłożysz ucha, tam tylko problemy. U mnie też nie ciekawie ..i prywatnie i w pracy. Stresy mnie zżerają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.02.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 U mnie problemy to kontynuacja z zeszłego, czyli choroby. Bo w pracy to nawet nie najgorzej, ale mnie to nie pociesza. Młody też na razie sesję zdaje, choć nie wiem, jak poszło mu dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 02.02.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 life is brutal ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.02.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Alunek, czyli zmiany w pracy niekoniecznie na lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.02.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Witam, co tam nowego? Już coś wiadomo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.02.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 life is brutal ... ..end full of zasadzkas ... Sie wymskło tak jakoś ...samo Zaległości nadrabiam ... Wieczór dobry ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.02.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Nic wcześniej nie pisałam, ale kciuki trzymam. I nie wiem czy już puścić czy jeszcze nie....A wieści o wynikach są????????????? Kaaaala co słychać.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.02.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Kalaaaaaaaaa, my tu czekamy !!!! Jak tam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.02.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Odebrałam dziś Jagodę ze szpitala.......... ale nic sie nie wyjaśniło:( nie stwierdzono arytmii serca.......dalej ma być obserwowana w tym kierunku, kolejna kontrola w Poradni Kardiologicznej za 6 miesięcy!!!!!!! ...na dodatek coś złego dzieje się z wątrobą w wypisie napisali HIPERTRANSAMINAZEMIA. I dostaliśmy skierowanie do Poradni Hepatologicznej:(.......jestem podłamana:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.02.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Kaluś... weź Ty sobie odpuść, jak coś chcą to znajdą... to trochę tak jak z tymi paragrafami co to na każdego się jakiś znajdzie... Czy córka się źle czuje??? Coś Ją boli??? Nie podłamuj się już... luzik... i na stok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.02.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Kaluś... weź Ty sobie odpuść, jak coś chcą to znajdą... to trochę tak jak z tymi paragrafami co to na każdego się jakiś znajdzie... Czy córka się źle czuje??? Coś Ją boli??? Nie podłamuj się już... luzik... i na stok Oooooo dobrze mówisz Dać jaj drinka:) http://www.gotujmy.pl/ri/31848_drink-waniliowotruskawkowy-crush_0_2.jpg I dla Kali dla relaksu.... http://www.southdacola.com/blog/wp-content/uploads/2009/08/drink-recipes.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.02.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Kaluś Jagoda jest w okresie dojrzewania ,tak? kilkoro rówieśników moich dzieci właśnie w tym okresie miało zaburzenia pracy serca, jednak po pewnym czasie żadnej wady nie wykryto....przechodzili badania z Holterem i badania w Warszawie....tych przypadków było kilkanaście....miała echo serca robione, Holtera zakładanego??? bo nie doczytałam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.02.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 A tak na marginesie...nie uważacie,że ten rok jakoś tak problemowo zaczął się? Gdzie nie przyłożysz ucha, tam tylko problemy. U mnie też nie ciekawie ..i prywatnie i w pracy. Stresy mnie zżerają i komu Ty to mówisz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.02.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 głowa do góry.....aka dobrze pisze ! W czasie dojrzewania różne zmiany zachodzą w organizmie i dlatego wyniki są czasami podwyższone. Dojrzeje i wszystko minie ! Przecież nie narzekała na nic, dobrze sie czuła..... BĘDZIE DOBRZE !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 03.02.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Kalu, pozdrowienia serdeczne i szybko dobrych wieści dla Jagody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.02.2011 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Kalu, pozdrowienia serdeczne i szybko dobrych wieści dla Jagody. dziękuje Wam wszystkim, jesteście kochane!!!! .....dziś mamy 22 rocznice ślubu......zaraz wychodzimy do lokalu na impreze ze znajomymi... ...będą tańce, alkohol.... mam zamiar sie porządnie odstresowac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 04.02.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 (edytowane) Baw się dobrze !!!!!!http://www.pocztakwiatowa.pl/_i/stat/promocje/konkurs_walentynki_2008/bukiet_big.jpg Edytowane 5 Lutego 2011 przez meg60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.02.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 uuu wszystkiego dobrego....miłej zabawy! ja w styczniu miałam 20:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 04.02.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 (edytowane) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA DALSZE LATA!!!http://www.e-kwiaty.pl/images/bo077-d.jpg http://www.e-kwiaty.pl/images/bo077-d.jpg%3C/font%3E%3C/font%3E%3C/font%3E%3C/font%3E%3C/b%3E%3Cfont%20size=3%3E%3Cfont%20color=Red%3E%3Cfont%20color=Black%3E%3Cfont%20size=2%3E Edytowane 4 Lutego 2011 przez rogbog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 04.02.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Gratulacje z okazji rocznicy Bawcie się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts