kala67 20.03.2011 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Witam z rana:)jestem, zagladam czasem.......tylko nie mam o czym pisać bo u nas nadal przerwa budowlana trwa!!!....i troche mnie to już wkurza:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.03.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Ooo, to nie jestem sama ~!!!! Też mam dość tego czekania, tylko u mnie z innych powodów - finansowych niestety !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.03.2011 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Bylismy dzis na działce........trawka jeszcze się nie zieleni.......szkoda pąków też nie widać jeszcze żadnych:( jakoś chyba do mnie jeszcze wiosna nie dotarła!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.03.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Bylismy dzis na działce........trawka jeszcze się nie zieleni.......szkoda pąków też nie widać jeszcze żadnych:( jakoś chyba do mnie jeszcze wiosna nie dotarła!!!!!!!! Daj jej jeszcze z tydzień ... będzie ! Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.03.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Będzie, będzie... chłop ogląda mecz na żywo z Zagłębia Rury... na krótki rękawek na widowni siedzą!!! Tylko zachodni wiatr i załatwione;) No i te ptaki, achhhhhhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.03.2011 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 a jesli o ptaszkach mowa........... zauważyłam dziś na moim domku na belce w rogu pod balkonem ptasie gniazko !!!!!!!! ....teraz nie wiem czy sie cieszyć czy martwić??? może być z tym jakis kłopot??? macie jakies doświadczenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.03.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Kłopot??? ino obfajdany balkon.... reszta to sama przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.03.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 gniazdko ptasie na nowym domku, to ponoć szczęście !! ja miałam trzy, ale w domku i doczekalismy się potomstwa...... musieliśmy chodzić na palcach, żeby ich nie wystraszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.03.2011 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 gniazdko ptasie na nowym domku, to ponoć szczęście !! ja miałam trzy, ale w domku i doczekalismy się potomstwa...... musieliśmy chodzić na palcach, żeby ich nie wystraszyć. mam nadzieje, że to prawda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioolkadawid 21.03.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Witam po małej przerwie Ptaszki, to na pewno szczęście... Widze, że u Was ferie były udane Piękne fotki. U nas już troszkę wiosna się pokazała... ale wciąż mi mało Pozdrawiam ciepło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 21.03.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Witam, My w tamtym roku mieliśmy właśnie takich ptasich gości. Sąsiad 2 domy dalej ma działeczkę rekreacyjną gdzie trzyma gołębie. Pewnego pięknego dnia nie zamknął dobrze drzwiczek i gołębie uciekły. Pofrunęły wysoko w górę zatoczyły koło i wróciły z powrotem na działeczkę skąd wyfrunęły. W tym zgiełku 2 gołębie upatrzyły sobie mój dach i zamiast wrócić z resztą to sfrunęły na nasz garaż. Tak sobie upatrzyły to miejsce, że za nic w świecie nie chciały stamtąd uciec. Sąsiad próbował wielu sztuczek, ale nic ich nie ruszało. My sami próbowaliśmy je przegonić, ale skubane w ogóle się nie bały tylko oddalały się na spokojną odległość, sąsiada obok dach i spokojnie czekały aż my odjedziemy. Potem zaraz wracały na nasz obsrały, od ich odchodów dach nad garażem. Mąż na początku walczył z tym, szorował dachówkę, przeganiał bestie( chciał je nawet w nocy wiatrówką zestrzelić, ale ja się nie zgodziłam). One w ogóle się nie bały niczego, sąsiad mówił, że to cyrkowe gołębie, dlatego nic sobie nie robią z naszych poczynań. Ustąpiliśmy, bo nic nie było wstanie ich wykurzyć z dachu. Sąsiad obok mówił, że to parka, która jest tak zakochana, że nic ich nie interesuje. Przez całe lato jak człowiek popatrzył przez okno denerwował nas widok dachówki nad garażem. Baliśmy się, że może się odbarwić od tych g…..en. Ze względu, że cwane gołębie niczego się nie bały i oddalały się od osoby na parę cm, tyle tylko, aby nie móc ich złapać przeliczyły się. Jeden z nich został lanczem dla jakiegoś kota, zostały tylko po nim pióra. Myśleliśmy, że drugi odleci, ale ten pewnie czekał na tą swoją drugą połówkę i nie miał zamiaru stamtąd się delegować. Siedział dopóki było ciepło. Lato się skończyło przyszły chłodniejsze dni i zrobiło mu się zimno, więc skubany wrócił do sąsiada na działkę by go schował przed zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.03.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Dziś rozpoczeliśmy sezon budowlany 2011 !!!!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 22.03.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 GRATULUJĘ !!!! i ZAZDROSZCZĘ !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 22.03.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 A co teraz robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 23.03.2011 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Otwieranie nowego sezonu budowlanego to fajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.03.2011 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 dzęki dziewczyny:) wczoraj mąż rozpoczął podłogę w salonie ......kładł legary. Dziś chyba pojade zobaczyć jak to wygląda .....w niedziele przycięłam swoją wierzbe płaczącą..........chyba nie za szybko???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 23.03.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Ja tez przycięłam i też mam nadzieje ze nie za wczesnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 23.03.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Fajnie, że sezon rozpoczęty Ja swoją wierzbę też już przycięłam, parę innych krzaków zresztą też. Tylko róże czekają, aż forsycje zakwitną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.03.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 gratuluję rozpoczecia sezonu i buziaki posyłam!!!a moja trawka to jedna wielka bida, zasilić musze i dosiać a pies mi forsycję zeżarł buuuu buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.03.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 cześć Kaluś Gratuluję rozpoczęcia sezonu Zazdroszczę baaardzo! bo my dzisiaj dopiero kupiliśmy działkę, teraz czeka nas cała papierologia a ja chce działać!!!! Pozdrawiam cieplutko :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts