aka z Ina 01.04.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 PRIMA APRILIS tu prawidłowe info Wiosenny Kiermasz Ogrodniczy Pomorza i Kujaw 2011 Po raz kolejny Centrum Targowe Pomorza i Kujaw przygotowuje wiosenne edycje imprez branży ogrodniczej. Tradycyjnie są to: Wiosenny Kiermasz Ogrodniczy Toruń 2011, który odbędzie się w auli Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu (ul. Gagarina 11) w dniach 02-03 kwietnia 2011 roku oraz XVII Wiosenny Kiermasz Ogrodniczy Pomorza i Kujaw, który wzorem lat ubiegłych odbędzie się w hali Łuczniczka w dniach 09-10 kwietnia 2011 roku. Szanowni Państwo, Zaproszenie do wzięcia udziału w tych imprezach kierujemy do wszystkich producentów i handlowców materiału roślinnego, a w szczególności cebul, nasion, krzewów, bylin i innych roślin ozdobnych, kwiatów, drzewek oraz firm zajmujących się architekturą ogrodową i wyposażeniem ogrodów, nawadnianiem, nawozami, środkami ochrony, narzędziami i sprzętem ogrodniczym, miodami i wyposażeniem pasiek. Do prezentacji podczas kiermaszów zachęcamy również firmy zajmujące się projektowaniem ogrodów i terenów zielonych. Jesteśmy przekonani, że nasze wiosenne edycje, które w zeszłym roku odwiedziło ponad 15 tysięcy miłośników ogrodów i na stałe już wpisały się w ogrodniczy kalendarz Pomorza i Kujaw, po raz kolejny cieszyć się będą olbrzymim zainteresowaniem, tak wśród wystawców jak i odwiedzających. Krzysztof Wodzień Dyrektor CTPiK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.04.2011 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Witam sobotnio jutro wybieram się do Torunia na ten Kiermasz Ogrodniczy.........liczę na to, że uda mi się kupić jakieś tanie roślinki;) ktos jeszcze się tam wybiera??? Dziś planowałam pojechac na działkę i wygrabić trawnik...... ale nie wiem czy mi sie uda.....wiosna przyszła a ja się źle czuje, jestem zakatarzona i chyba grypa mnie rozbiera:( połknęłam tabletkę.....jeśli zadziala to pojadę na działkę jesli nie....to wracam do łóżka:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.04.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Ja się niestety nie wybieram, spędzam ten weekend w ogrodzie (nareszcie). Kalusia, uważaj z zakupami i sprawdzaj ceny. Na podobnej imprezie w 3M zauważyłam, że czasem można było sporo przepłacić za sadzonki, lepiej znać, ile coś kosztuje w innym miejscu. Ale za to wybór był duży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.04.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 niestety ja z powodu finansowych wybierama się na targi do Bydzi za tydzień, o ile polecisz targi w Toruniiu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.04.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 dziś cały dzień spedzilam w łózku z polopiryną C ...ale mam nadzieje, że jutro już będzie dobrze!! Aka.....dam Ci znać czy był duzy wybór w Toruniu. sure....z tymi cenami to ja nie jestem za bardzo zaznajomiona.....niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.04.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 dzisiaj wg zamierzeń całe do południa i po południu spędziłam na pieleniu...front domu, oprócz zielnika obrobiony i lewe bok dzłaki, przy domu, bo na korę nie mam już siły i zamierzam chemicznie chwasty potraktować oprócz tego wymyłam schody, tzn wyszorowałam pozimowo przed domem o kostkę frontową...reszta na jutro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.04.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Kaluś-dużo zdrówka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.04.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Kala wiosna i piękna pogoda, a Ty do łóżka zamiast na rabatki? Zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 03.04.2011 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Kaluś kuruj się, bo te dzisiejsze wirusy są okropniaste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.04.2011 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Hej dziewczyny !! ...dziś nadal nie czuje sie za dobrze, nos mam cały zapchany, ciężką głowe......co chwilę kicham:) Mimo wszystko zdecydowałam się na wyjazd do Torunia!!! za bardzo czekałam na ten Kiermasz Ogrodniczy, żeby teraz odpuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.04.2011 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Byłam, Kiermasz zaliczylam Kupiłam na poczatek 3 drzewka owocowe: jabłoń, gruszę i czeresnie. oraz krzewy: takie podstawowe czyli tawułka, forcycja, dwa ostrokrzewy, kolkwicję, kielichowiec wonny i krzew o nazwie SPIRIT ANVI chcialam kupic a nie było: nasiona trawy, nawóz do trawników, brzozy inne niż pospolite, krzewuszki:( wrzosów nie było wcale:( a wrzośce były po 12 zl !!!!!!!!! ale i tak sie ciesze z tego co kupiłam!!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 03.04.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 No to teraz do dzieła......tylko najpierw sie wykuruj !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 03.04.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Niezłe zakupy. Gratuluję i zyczę zdrowia, bys mogła to szybko posadzic i nie spędzić tygodnia w łóżku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 03.04.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 No to Kalu działaj ,działaj w ogródeczku i już więcej nie choruj na pewno będzie ładnie;) Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.04.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Ty się wykuruj a ja się zastanawiam, czy jest sens jazdy w p.tygodniu na targi do Bydzi skoro wrzosów w Toruniu nie było:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.04.2011 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Niestety........dziś leże w łóżku Co prawda rano pojechałam do pracy ale czułam się coraz gorzej i już o 11.00 wróciłam do domku, do łóżka!! za oknem cały dzień u nas pada.......jest brzydko i wiosny nie widać Pokaże Wam za to oznaki wiosny w moim ogródku, zdjęcia zrobione wczoraj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.04.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 no pięknie Kaluś, już wiosna i u Ciebie ogrodzie zagościła:wiggle:Zdróweczka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.04.2011 05:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Nadal licho się czuje.......wzięłam urlop na telefon i zostaję dzis w łóżku !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 05.04.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Hejka!!! w ogródku widać wiosnę.....kwiatki zaczynają kwitnąć.....fajnie:) A ty Kalu leż w łóżeczku i kuruj się ,bo zakupione drzewka i krzewy musisz wsadzić Pozdrawiam cieplutko i zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.04.2011 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 No to teraz tylko ustalamy termin! wstepnie proponuje spotkanie w Gdańsku 8 maja lub 14 maja. .....co Wy na to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts