Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Widzę, że dziś mężowie mieli " dzień dobroczynności dla żon " :rolleyes: mój też dał się namówić i zabrał mnie na działkę :wiggle: od znajomej forumowiczki - czytaczki dostałam w prezencie kilka krzaczków..... no, KRZAKÓW - takich po 2 metry wysokości DZIĘKI AGA :) Wsadziliśmy dwie leszczyny zielone i jedną czerwoną, a także dwa krzaki agrestu !!!! Ciekawe czy sie przyjmą na moim ugorku .

Widzę, że dziś mężowie mieli " dzień dobroczynności dla żon " :rolleyes: mój też dał się namówić i zabrał mnie na działkę :wiggle: od znajomej forumowiczki - czytaczki dostałam w prezencie kilka krzaczków..... no, KRZAKÓW - takich po 2 metry wysokości DZIĘKI AGA :) Wsadziliśmy dwie leszczyny zielone i jedną czerwoną, a także dwa krzaki agrestu !!!! Ciekawe czy sie przyjmą na moim ugorku .

meg......napewno się przyjmą :)

ciesze sie, że też działasz ogrodowo!!

Również gratuluję wyciągnięcia męża na działkę i wsadzenia kolejnych drzewek :).Mam nadzieję ,że wszystko się przyjmie i bedzie pięknie rosło:);)

dzięki dorka:)

ale ja mówiłam o takim z Tobą:rolleyes:... Ty na leżaczku, jeszcze na działce chyba... i Lola na kolanach... na smyczy:)

wiem o którym zdjęciu mówisz:)

ale to chyba mam na NK ;)

Kaluś, zobacz na fo ogród rispetto

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?p=1988216#p1988216

poczytaj od poczatku, Paweł dokładnie pokazuje jak tworzył ogród od początku

zaczęłam czytać........i chłopak zawiesił dziennik:(

Witam weekendowo:)

....wczoraj pojechałam ze znajomymi do szkółki :)

kupiłam pęcherznice żółtą 3 x i czerwoną 3 x, kaline koralową 3 x, perukowca 3 x i dwie wierzby na pniu.......drobnolistną i kulistą :)

...jesli dobrze zapamietałam nazwy;)

dziś udało mi sie wsadzić tylko pęcherznice.......

przed posadzeniem reszty ..musze rozgarnąć jeszcze ziemie przed domem:(

Mąż od wczoraj szlifuje dechy na płot !!!!!!!!!!

wyszliłował 57 dech..........zostało mu jeszcze 150 :):):)