meg60 16.04.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 No to jednak będzie drewniany? Superrrrrrrrrrr !!!!! Bedzie pięknie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.04.2011 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 meg........sama robiłaś dla mnie zdjęcia takiego drewnianego płotu........pamietasz??dziękuje kochana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 17.04.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Tak, tak pamiętam. Nawet to zdjęcie zamieściłaś wyżej ( trzecie od dołu ), ale pamiętam, że jeszcze w tamtym roku nie wiedziałaś, czy mąż zaakceptuje taki pomysł. A teraz już wiem, ze TAK Fajnie będzie wyglądał wasz domek z tym płotem :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.04.2011 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Płot będzie pasował do domku My też Kalus walczymy z ogródkiem.... Końca nie widać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 17.04.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Witaj Kaluś!!!No pięknie będzie z tym ogrodzeniem:) już kiedyś Ci pisałam ,że będzie pasowało do waszego domku:wiggle:Mnie podoba sie ten z pierwszego zdjęcia z tej stronki ,ale wybór należy do Ciebie:)Pozdrawiam cieplutko papapa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 17.04.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 A drugie od dołu jest mojego autorstwa...gdzie to znalazłaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 17.04.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Acha! Gwoli dzielenia się doświadczeniami, mam płot w takim typie i moja ocena: minusy: mimo wszystko za niski, za bardzo ażurowy, nie daje kompletnie nawet minimum prywatności, ot taki gadżet...mam to wiem plusy: tani...i tyle. Gdybym mogła go zmienić, postawiłabym z czerwonej cegły mur na 2 metry wysoki. Dałby mi 90 % prywatności, ochroniłby przed chłodnymi wiatrami, stałby się pięknym tłem dla mojego ogrodu, pomógłby mi stworzyć oazę spokoju i jeszcze inne takie tam Kiedyś właśnie ten mój drewniany na taki wymienię...to postanowione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.04.2011 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 gdzie znalazłam???? .....trzymałam w inspiracjach zdaje sobie sprawę, że ten płot nie będzie chronił od wiatru, jest ażurowy i nie daje prywatności.......ale prócz MURU to wszystko jest ażurowe;) a murem raczej się nie chcę ogrodzić mimo wszystko:) ..na taki drewniany płot choruje od początku.....obsadze sobie roslinnością, która za jakieś 10 lat da mi prywatość bedzie pięknie......mam nadzieje:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 17.04.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Ja już czekam 4 lata i kolejne 6 to straaaszzzzna perspektywa, ale jakoś muszę to wytrzymać. Jeżeli będziesz miała spokojne sąsiedztwo to może będziesz mniej zdeterminowana. Moi to nawet psie gówna zaczęli składować mi pod ogrodzeniem, zebrała się już spora górka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.04.2011 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 U mnie działka narożna, z dwóch stron mam... drogę z trzeciej strony pole ze zbożem, a z czwartej strony pusta działka. ..więc póki co....nie mam bezpośrednich sąsiadów :) Ale tych Twoich to nie zazdrosze Ci:(....czy ja dobrze pamietam, że to byli jacys znajomi, którym pomogliście znaleść tą działke?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioolkadawid 18.04.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Witam!!! Superowy ten płot:) na kiedy planujecie montaż? Będzie stwarzał świetny klimat... P.s. Niech Wam drzewka szybko rosną!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.04.2011 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Prosze o kontakt na pw. kogoś kto zajmuje sie prawem pracy !! potrzebuje pilnie porady!!, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 19.04.2011 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 U mnie działka narożna, z dwóch stron mam... drogę z trzeciej strony pole ze zbożem, a z czwartej strony pusta działka. ..więc póki co....nie mam bezpośrednich sąsiadów :) Ale tych Twoich to nie zazdrosze Ci:(....czy ja dobrze pamietam, że to byli jacys znajomi, którym pomogliście znaleść tą działke?????? Dobrze pamiętasz...od tamtej pory tak nam "dziękują". Jedno wielkie rozczarowanie, nauczka do końca życia i do końca życia "zasrana energia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.04.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Wczoraj przywieźli nam dwie wywrotki ziemi.........bo mielismy w jednym miejscu dól:( Dziś przyjechał Pan traktorem i rozgarniał ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.04.2011 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 (edytowane) Niedawno za domem było tak: a teraz .....nieśmiało trawka wschodzi:) Edytowane 19 Kwietnia 2011 przez kala67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.04.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 http://www.azstkd.yoyo.pl/aktualnosci/azs_pliki/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 20.04.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Zadumy u grobu pustego, radości ze spotkania Zmartwychwstałego, pokoju, nadziei, jajka smacznego i udanego oblewanego! Niech się nie zgubi wśród tylu pisanek Świąt sens prawdziwy - Jezus - Baranek. http://www.rotfl.com.pl/data/media/42/pasxa_12.gif WESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.04.2011 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 formuje sobie obrzeża ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.04.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 http://i55.tinypic.com/2hn6dyv.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.04.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 http://1.1.1.2/bmi/www.kartki.tv/kartki/10/9/d/98.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts