Arctica 30.04.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Jak masz taką frajdę to przyjedź... Nadiowo/Ninowo/Nelsonowy mogę sprezentować... tylko będziesz musiała se pozbierać uważaj bo gówno pali... najlepiej jakby trochę (z miesiąc przynajmniej) poleżało na kupie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.04.2011 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 i co sama ?? Tak wkopałaś ? :) no sama, sama nosiłam sobie w wiaderku po troszku......i pod każdą roślinke wkopywałam:) W międzyczasie pod dom podjechał znajomy męża i pytał czy mogę go zawołać. A ja mu na to.....niech Pan sam wejszie do środka po ja mam rece w gnoju :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 30.04.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 ....pierwszy raz ktos dał mi gówno.....a ja sie ucieszyłam :) http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/89.gifhttp://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_214.gifhttp://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_12_6.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.04.2011 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Jak masz taką frajdę to przyjedź... Nadiowo/Ninowo/Nelsonowy mogę sprezentować... tylko będziesz musiała se pozbierać uważaj bo gówno pali... najlepiej jakby trochę (z miesiąc przynajmniej) poleżało na kupie... Arctica.....:) ten obornik już leżał jakiś czas na kupie;) jest przerobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.04.2011 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/89.gifhttp://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_214.gifhttp://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_12_6.gif .....człowiek teraz to juz z byle czego się cieszy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.04.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 :rotfl: I u mnie na twarzy wywołał nawóz uśmiech Powiem, że też bym chciała takiego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.04.2011 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 :rotfl: I u mnie na twarzy wywołał nawóz uśmiech Powiem, że też bym chciała takiego.... Arctica oferowała ....tylko trzeba samemu nazbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.04.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Nooo ba... ale pewnie ta odległość.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.04.2011 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Chyba nie pisałam o tym.........po świetach wsadziłam u siebie bergenię, irys, piwonię, funkię. jutro może strzelę jakies foto ....chociaż i tak narazie nic nie widac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.05.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Arctica oferowała ....tylko trzeba samemu nazbierać podtrzymuję ofertę... tylko mućkowy nie koński:) a tak swoją drogą, to kupując moje niedźwiedzie nie myślałam że gratis tyle szczęścia (Kala;)) będę miała:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.05.2011 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Witam z rana dziś wybieram się na działke.....będę wydłubywać chwasty z trawnika a na koniec go skoszę Mąż zrobi oprysk randapem w tej części działki, gdzie jeszcze chwaściory rosną.....a po 2 tygodniach będzie mozna też tam trawkę zasiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.05.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 to u Was nie pada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.05.2011 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 to u Was nie pada? nie pada i jak skosze to grila sobie zrobimy malutkiego....zamiast obiadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.05.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 I do nas dochodzi to Twoje "nie pada":lol2:... widać koniec chmur... chociaż podlało porządnie:) Idę wsiać marchew i buraki pastewne dla niedźwiedzi na zimę Miłej pracy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.05.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Cześć pracy !!!!!!! Pracowita u was niedziela !!!! U mnie LB - a może pojadę popołudniu na zakupo-odstresowacz ? Zobaczę ! Pogoda w Łodzi do pipla, na działkę nie ma po co, zimno. Nie pada, jak na razie, ale w nocy grzmiało i lało, że ho, ho.... cóż z tego, jak na dworze brrrrrrrrrrrrrrr !!!!!! MIŁEGO DNIA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.05.2011 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 U mnie też kwitną tulipany:) cała moja rabatka przy bocznym płocie jest jeszcze bez kory i wyglada teraz tak: wczoraj na kolanach usuwałam chwasty z trawnika, skosiłam go i wygląda teraz tak: to zielsko przed trawnikiem będzie niebawem wykopane bo wzdłuż sznurka stanie ogrodzenie !!!! mam nadzieje, że niebawem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 02.05.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Bardzo fajna rabata, Kaluś. Gratuluje, pod koniec lata juz bedziesz bardziej widziała te roslinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.05.2011 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 piękne masz odmiany tulipanów i ile Ty masz opału na zimę gdzie te derenie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.05.2011 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Bardzo fajna rabata, Kaluś. Gratuluje, pod koniec lata juz bedziesz bardziej widziała te roslinki dorbie.....już się doczekać nie mogę aby było cos widać piękne masz odmiany tulipanów i ile Ty masz opału na zimę gdzie te derenie??? Akuś.......dereni jeszcze nie mam......... pytałam w jakiej odległości posadziłaś je u siebie??? bo u siebie też planuje zrobić kącik dereniowy...... póki co wsadziłam 3 pęcherznice żółte i 3 czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.05.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 kalu, ja jestem kompletnie ciemna masa, dlatego błagam nie śmiej się, jeżeli moje pytania będą śmieszne czy tam, gdzie masz rabatę, zanim nasypiesz kory, to będziesz jeszcze rozkładać jakąś włókninę, czy coś tam takiego...agro.. geo...o matko i córko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts