dorbie 09.05.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Świerki gęsto posadzone, nawet jak będziesz strzygła na zywopłot to moga się od dołu ogałacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 09.05.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 ...z tego powodu proponuje rozsadzić je i potraktować jako tło do dalszych nasadzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 09.05.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Popieram Alę Obie promujemy to co mamy u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.05.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 dobrze dziewczyny gadają! a ogrodzenie jakie bedzisz miała? siatka? czy wszystko robione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.05.2011 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Dziewczyny........tam gdzie mam świerki.......to odległość od płotu mam 1 m.A tutaj przed domem nie chce zrobić zywopłotu z jednego rodzaju...........tylko wsadzić różne drzewka i krzewy..........tylko jakie??Ogrodzenie będzie oczywiście drewniane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.05.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Dziewczyny........tam gdzie mam świerki.......to odległość od płotu mam 1 m. A tutaj przed domem nie chce zrobić zywopłotu z jednego rodzaju...........tylko wsadzić różne drzewka i krzewy..........tylko jakie?? Ogrodzenie będzie oczywiście drewniane:) ja mam wsio.... na rogu derenie, połowę prawego boku cisy a przed nimi wzdłuż alejki szafirki... a z lewego misz masz i sosna i tuja i krzewiasty bez i forsycje a na siatce bluszcz:wiggle: nie lubię i nie podoba mi się monotonia....tak jak wszyscy naokoło mnie mają tuje ze wszystkich stron i wg mnie tj. "lipa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.05.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Kala, możesz sobie "przymierzyć" te drzewka, zobaczysz, które będą się podobały... http://gardenpuzzle.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.05.2011 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 dziekuje Wam bardzo za podpowiedzi!!! Wasze rady sa dla mnie bardzo ważne.........chociaz i tak napewno popełnie wiele błędów przy zakładaniu ogrodu:( Robota u nas powoli posuwa sie do przodu. Mąż od rana pracuje na działce nad ogrodzeniem. Ja dojeżdżam do Niego po pracy i robie coś w ogródku od 17.00 -20.00. Płot wygląda dzis tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.05.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 a ja pracuje nad nasadzeniami...... narazie sadzę drzewka i krzewy w rzędzie przy płocie....będzie stanowiło tło dla niższych roślin. W kolejności od furtki będzie: Leszczyna szczepiona na pniu, 3 jałowce niebieskawe:), bez szczepiony na pniu, żywotnik jakiś żółtawy, dwie kaliny koralowe, później roślinka, której nazwy zapomniałam:( Może ktoś z Was ją zidentyfikuje: dalej będą 3 cisy i tamaryszek. na tym skończyła mi sie koncepcja:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.05.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Kalu, czy to może jakaś krzewuszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.05.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 W nasadzeniach nie pomogę, bo sama mam problem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.05.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 raczej nieeeeee.... w nazwie jest:.................. chiński ale nie zapamietałam pierwszego członu nazwy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.05.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 pigwowiec to chyba też nie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 12.05.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Witam! Ja tak trochę po za temat......Kala mam dla ciebie sypialnie http://www.formdeco.com/media/products/1c67d835995347fba52185ceabdccc5f/images/thumbnail/large_V_LB_1.jpg?updated_at=1302686051 może twoja też taka będzie? Podaję link do stronki, gdzie jest wiele rzeczy do drewniaczków http://www.formdeco.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.05.2011 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 raczej nieeeeee.... w nazwie jest:.................. chiński ale nie zapamietałam pierwszego członu nazwy:( z chińskich to znam jałowiec, ale to widać, że nie on;)... znam suchodrzew chiński, to też nie on... i znam kolkwicję chińską... i może to być to, kwiatki ma podobne do krzewuszki, tylko listki u Ciebie mało kolkwickie:rolleyes:... może jakaś insza odmiana niż ta co ja znam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.05.2011 05:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Dziewczynki.....dziękuje, że jeszcze tutaj wpadacie , zaglądacie do mnie...... i przepraszam, że ja ostatnio tak mało bywam u Was wracamy z działki po 21.00.......i poprostu padam na pyszczek ze zmęczenia....... ale postępy cieszą płot sie robi............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.05.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Bardzo fajny płot A z roślinek z nazwą chińską to mi się cytryniec chiński kojarzy, ale nie mam pojęcia jak wygląda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.05.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 cytryniec chiński to pnącze... Płot rewelacja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 13.05.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Ogrodzenie rewelacja!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elbo8 13.05.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Wpadłam tu przypadkiem i bardzo mi sie spodobało ogrodzenie. Mam pytanko, gdzie sie kupuje takie deski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts